Meer content
Terug
Route
Personal Body Care is centraal gevestigd in Blerick Venlo te Limburg. Goed bereikbaar vanuit aangrenzende regio's: Heide, Tegelen, Wielder, Boekend, Ubroek, Broek en Veegtes. Ook vanuit omgeving Baarlo, Belfeld, Steyl, Maasbree, Velden Sevenum en Grubbenvorst. Via de A73 ben je zelfs vanuit Roermond, Reuver, Horst & Venray, snel bij ons in de buurt.
> Route plannen
06-1385 0932 rick@personalbodycare.nl
Beoordeeld met 4.9/5

Massages – Body2Soul

Ben jij toe aan een moment van volledige ontspanning door middel van een heerlijke massage? Even ontsnappen aan de alledaagse drukte en stress doe je met een massage van Body2Soul. Wil je genieten van een massage na het sporten met Personal Body Care of wil je liever gemasseerd worden in je eigen woonkamer? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Body2Soul, massagesalon Blerick, Venlo

Kan je wel een moment van ontspanning gebruiken? Body2Soul is gespecialiseerd in het geven van verschillende massages die zorgen voor volledige ontspanning en verlichting van lichamelijke klachten. Bij deze massagesalon kan je terecht voor fullbody massages, massages voor rugklachten en een Indiase hoofdmassage. Je vindt de massagestudio van Body2Soul in het pand van Personal Body Care. Zo kan je na het sporten genieten van een heerlijke ontspannende massage. Daarnaast biedt Body2Soul massages aan op iedere gewenste locatie, bijvoorbeeld bij jou thuis. Hierdoor hoef je na de massage de deur niet meer uit, wat zorgt voor ontspannen gevoel gedurende de rest van de dag. Masseur Body2Soul brengt lichaam en geest volledig in balans!

Verschillende massages

Body2Soul biedt volledige ontspanning gedurende de rest van de dag. Zij doen dit in de vorm van verschillende massages die gegeven worden in het pand van Personal Body Care, maar ook aan huis. Body2Soul geeft de volgende massages:

  • Fullbody ontspanningsmassage

Dit is een massage waarbij de volledige achterzijde van het lichaam gemasseerd wordt. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een afwisseling tussen droge technieken zonder olie en ontspannende massagetechnieken met olie. Tijdens het eerste gedeelte van de massage staat de droge techniek centraal. Met de droge techniek wordt er contact gemaakt met het lichaam. Hierdoor zullen de spieren en het weefsel oprekken en kunnen eventuele knelpunten worden bepaald. Het tweede gedeelte van de massage is gericht op volledige ontspanning van de klant door middel van verschillende ontspannende technieken met olie. Deze massage is een echte aanrader voor degenen die even willen afschakelen en heerlijk willen ontspannen!

  • Indiase hoofdmassage

Een van de meest bekende hoofdmassages is de Indiase hoofdmassage. Tijdens deze massage staan het hoofd, de schouders, de armen, de nek en de rug (tot aan het heiligbeen) centraal. Bij de Indiase hoofdmassage wordt er geen gebruik gemaakt van olie, het is dus een volledig droge massage. De klant bevindt zich in een massagestoel die volledig op hem/haar wordt afgesteld. Hierdoor is volledige ontspanning gegarandeerd. Gedurende de massage worden er verschillende Ayurvedische en ontspannende technieken gebruikt. Deze massage is geschikt voor mensen die moeite hebben met in slaap komen, met ontspannen of met het loslaten van spanning in het algemeen.

  • Rugklachten massage

Deze massage is geschikt voor mensen met lage en/of hoge rugklachten. Tijdens de massage worden verschillende droge technieken gebruikt, waardoor het (spier)weefsel wordt opgerekt en losgemaakt. Vervolgens wordt de massage afgesloten met enkele heerlijke ontspannende technieken, met olie. Het is de ideale massage om vervelende rugklachten te verminderen en wellicht zelfs te laten verdwijnen!

Afspraak maken

Ben je op zoek naar een massagestudio in Blerick, Venlo? Dan ben je bij Body2Soul aan het juiste adres. Sinds afgelopen jaar is Body2Soul namelijk ook te boeken bij Personal Body Care in Blerick, Venlo. Word je liever thuis, bijvoorbeeld in je eigen woonkamer of slaapkamer, gemasseerd? Body2Soul is een masseur die massages biedt op een locatie naar keuze van de klant. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op via onze contact pagina, bel of stuur een mail.

Introductie Introductie
Educatie Educatie
Persoonlijk plan Persoonlijk plan
Introductie Training op locatie
Blijf up to date Updates van Facebook en Instagram
NIEUW Personal Body Care in Venlo

Zaterdag 11 Januari is het zover, de officiële opening van onze nieuwe personal training studio in Venlo. Een grote verhuizing en vele voorbereid...

Lees meer
Personal trainer - tevreden klantreacties

Vernieuwde klantreactie pagina! Al een tijdje is Personal Body Care werkzaam als personal trainer in Venlo en omstreken. Een belangrijk onderdeel v...

Lees meer
De nieuwe website staat live

Het is zover! De website van Personal Body Care staat online. Afgelopen weken zijn we druk bezig geweest om alle puntjes op de 'i' te zetten. ...

Lees meer
huidplooimeter Don't wish for it, work for it! stopwatch
Bel direct Stuur mail