Meer content
Terug
06-1385 0932 rick@personalbodycare.nl

Ergoline zonnebanken Venlo

Laat jezelf in de watten leggen bij Sun Care Venlo. Onze zonnebanken bieden het helemaal, van tropische warmte tot luxe gezichtsbruiners en keuze uit eigen gewenste muziek. Dankzij de verschillende typen zonnebanken is er voor elk huidtype een geschikte zonnebank. Weet je niet welke zonnebank het beste bij jouw huidtype past? Raadpleeg dan één van onze medewerker voor een persoonlijk advies op basis van je huidtype.

Voordat je gebruik gaat maken van onze zonnebank, kun je gebruik maken van een gratis drankje bij binnenkomst. Eigen spullen hoef je niet mee te nemen, je krijgt namelijk een handdoek, gezichtsreiniger, UV-bril en aftersun voor na je zonsessie. Onze luxe zonnebanken zijn erg gebruiksvriendelijk en beschikken over climate control, waternevels en andere functies om je zonnebanksessie compleet te maken. Daarnaast kun je ook kiezen uit je eigen favoriete muziek op het gewenste volume. Alles voor een ontspannen zonbelevening.

Suncare Alpha

Ervaar een ultieme zonnebanksessie onder de Suncare Alpha. Deze luxe zonnebank beschikt over 4 gezichtsbruiners, 2 schouderbruininers, speciale UVB lampen(voor een dosis vitamine D) en Ruby Collageenparels. De collageenparels zorgen voor extra verfrissing en vochtigheid, wat beter is voor de huid. Daarbij kleurt je huid op een egale en verantwoorde manier bruin. Maar er is meer; De Suncare Alpha is uitgerust met aromatherapie en een draadloze Bluetooth verbinding.

 

Prestige 1400

De Prestige 1400 is een van de koplopers van het merk Ergoline. Naast het optimale bruiningscomfort, heeft de zonnebank een buitengewoon modern design. Verder beschikt de Prestige 1400 over alle functies die je maar kunt bedenken. Maak gebruik van de vier high power gezichtsbruiners, schoudersbruiner en extra Spaghetti lampen. Hiermee vertraag je het bruiningsproces, waardoor de bruiningskleur langer mooi blijft. Ook andere bekende functies als Climate Contol, aromatherapie en aquanevel zijn bekend terrein bij deze luxe zonnebank van Ergoline.
 

Prestige 1600

De allernieuwste Prestige 1600 is de sterkste zonnebank die er binnen de EU regulering is. Met de adembenemende uitstraling en de hightech innovaties is dit de meest luxe en nieuwste zonnebank op dit moment. De UV-lampen en beauty lights zorgen voor een schitterende en lang houdende bruine huid. Bovendien zorgt de climate control, waternevel, aromatherapie en 3D-sound voor comfort op het hoogste niveau.

 

Prestige Light Vision

De nieuwe zonnebank Prestige Light Vision van Ergoline staat dankzij de vernieuwde vormen en heldere verlichting garant voor een ongeëvenaarde belevenis tijdens het zonnen. De Prestige Light Vision biedt een intensieve bruining, intuïtieve bediening, verbeterde huidverzorging, doorontwikkeld comfort en verhoogde servicevriendelijkheid. Ontdek zonnen op hoog niveau!

Wij van Sun Care Venlo zijn blij om te zeggen dat wij over dit luxe hoogstandje beschikken. Test hem zelf en merk het verschil!

Introductie Introductie
Educatie Educatie
Persoonlijk plan Persoonlijk plan
Introductie Training op locatie
Personal trainer - tevreden klantreacties

Vernieuwde klantreactie pagina! Al een tijdje is Personal Body Care werkzaam als personal trainer in Venlo en omstreken. Een belangrijk onderdeel v...

Lees meer
De nieuwe website staat live

Het is zover! De website van Personal Body Care staat online. Afgelopen weken zijn we druk bezig geweest om alle puntjes op de 'i' te zetten. ...

Lees meer
Nieuw: Prestige 1600

Met trots mogen wij mededelen dat wij vanaf nu beschikken over de allernieuwste zonnebank van Ergoline: de Prestige 1600! Dit topmodel is de meest lux...

Lees meer
huidplooimeter Don't wish for it, work for it! stopwatch