Beoordeeld met 4.9/5

Bedrijfsfitness personeel / Personal training ondernemers

Bij Personal Body Care begrijpen wij hoe belangrijk het is om fit en gezond te blijven, niet alleen voor het individu, maar ook voor het bedrijf. Fitte medewerkers hebben namelijk een lager ziekteverzuim, zijn productiever en hebben meer plezier in hun werk. Daarom bieden wij bedrijfsfitness aan voor personeel en ondernemers in de regio Venlo.

Onze bedrijfsfitness heeft vele voordelen voor zowel werkgever als werknemer. Door regelmatig te sporten voelt een individu zich fitter, energieker en heeft hij of zij een betere weerstand. Sporten kan ook helpen om beter om te gaan met stress en kan in veel gevallen zelfs bijdragen aan een hogere motivatie op het werk. En wat is er nu leuker dan het sporten combineren met collega’s? Samen sporten draagt bij aan de teambuilding en kan voor een gezonde competitie zorgen.

Ben jij een ondernemer zonder personeel, maar wil je wel gebruik maken van onze diensten? Klik hier voor meer informatie!

Bedrijfsfitness voor personeel en ondernemers regio Venlo

Onze belofte

Wij nemen het gehele proces uit handen! We kijken waar de behoefte het grootst is en waar de meeste winst te behalen valt. Bedrijfsfitness kan in onze personal training studio in Blerick Venlo of wij komen desgewenst bij je op locatie voor het verzorgen van sportlessen, strategieën en leiderschapstactieken.

Behaalde resultaten

Bij een van onze klanten daalde het ziekteverzuim binnen 83 dagen met 133%. In feite ging het van 7 maandelijkse ziektedagen naar 3 nieuwe ziektedagen in de daaropvolgende maanden.

Vetrouwen door resultaat

Je hebt niets te verliezen en kunt er alleen maar beter van worden! Neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

Sporten met collega's

Laat jouw team of bedrijf op een leuke, gemotiveerde en persoonlijke manier trainen in kleine groepen met maximale coaching bij Personal Body Care. Bij ons ben je geen nummer en hechten we veel waarde aan het behouden van kleine groepen, zodat we iedereen de aandacht kunnen geven die ze verdienen.
Onze trainingen worden op maat gemaakt voor elke groep. Wil je met jouw team krachttraining doen? Geen probleem, wij zorgen daarvoor! Liever wekelijks een bedrijfsbootcamp ervaren op locatie met collega's? Ook dat is mogelijk! Elke training is gevarieerd en uitdagend, en geschikt voor alle niveaus, zelfs als je net begint met sporten. We nemen alle benodigde materialen mee en zorgen ervoor dat de training uitdagend genoeg is voor iedereen.

✓ Tot 20 personen;
✓ 1 of 2x per week;
✓ Wij komen naar jullie toe;
✓ Geen materiaal nodig;
✓ Combinatie van kracht en conditie;
✓ Een uitdagende workout;
✓ Iedereen op eigen niveau;
✓ Geen materiaal nodig;
✓ Fittere & gemotiveerde werknemers.

Hoe werkt de administratie voor bedrijfsfitness?

Welke voordelen kent sporten voor het werk?

Als werkgever vind je het belangrijk dat je werknemers fit zijn. Je kunt hen hierbij een handje helpen door hen aan te moedigen om te gaan sporten. Je bedrijf kan werknemers die sporten gedeeltelijk vergoeden. En wie sport, geniet van de volgende voordelen:

  • Bestaandge overgewicht verminderen of de kans op toekomstig overgewicht verkleinen;
  • Minder arbeidsgerelateerde aandoening (fysiek als mentaal, daarbij hierbij aanstress);
  • Minder kans op gezondheidsschade bij veel zittend werk;
  • Minder ziekteverzuim;
  • Zijn arbeidsproductiever;
  • Zijn langer inzetbaar. 

Personal Body Care werkt niet via tussenpersonen maar alleen rechtstreeks met de werkgever. Dit bespaart kosten voor beide partijen. Door ons eenvoudige administratieproces is het zeer gemakkelijk, efficiënt en extra voordelig door een interessante korting! Daarnaast kan de werkgever rekenen op fiscale voordelen bij het gebruik van de bedrijfsfitness optie via Personal Body Care Venlo.

Personal training voor ondernemers

Als ondernemer heb je waarschijnlijk weinig tijd en wil je deze optimaal benutten. Met personal training hoef je geen tijd te verspillen aan het bedenken van een trainingsschema of het zoeken van de juiste oefeningen. Je personal trainer zorgt voor een efficiënt trainingsschema dat is afgestemd op jouw persoonlijke doelen en fitheidsniveau.

Ben jij een ondernemer die wel wat hulp kan gebruiken bij het behalen van je gezondheidsdoelen? Personal Body Care biedt persoonlijke training op maat, die is afgestemd op jouw drukke levensstijl. 

Interesse?
Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel rechtstreeks via 06-13850932 (Rick Cuijpers).

 

 

Personal training ervaring
Introductie Introductie
Educatie Educatie
Persoonlijk plan Persoonlijk plan
Introductie Training op locatie
Blijf up to date Updates van Facebook en Instagram
Personal Body Care - Social media
Personal Body Care - Social media

Volg jij ook al onze Facebook- & Instagram pagina? Volg ons op social media en ontvang de laatste updates van Personal Body Care gewoon op j...

Lees meer
NIEUW Personal Body Care in Venlo
NIEUW Personal Body Care in Venlo

Zaterdag 18 december is het zover, de officiële opening van onze nieuwe personal training studio in Blerick, Venlo. Een grote verhuizing en ...

Lees meer
Personal trainer - tevreden klantreacties
Personal trainer - tevreden klantreacties

Vernieuwde klantreactie pagina! Al een tijdje is Personal Body Care werkzaam als personal trainer in Venlo en omstreken. Een belangrijk onderdeel v...

Lees meer
huidplooimeter Don't wish for it, work for it! stopwatch
Terug
Route
Personal Body Care is centraal gevestigd in Blerick Venlo te Limburg. Goed bereikbaar vanuit aangrenzende regio's: Heide, Tegelen, Wielder, Boekend, Ubroek, Broek en Veegtes. Ook vanuit omgeving Baarlo, Belfeld, Steyl, Maasbree, Velden Sevenum en Grubbenvorst. Via de A73 ben je zelfs vanuit Roermond, Reuver, Horst & Venray, snel bij ons in de buurt.
> Route plannen
06-1385 0932 rick@personalbodycare.nl
Bel direct Stuur mail