Beoordeeld met 4.9/5

Coach begeleiding Venlo Blerick

Wil jij graag je levensstijl en gezondheid verbeteren op lange termijn? Op een verantwoorde manier naar je doel toe werken en vooral ook dit resultaat vasthouden wanneer je je doel hebt bereikt? Met coach begeleiding in Venlo Blerick moet dit lukken. Samen met jouw coach begeleider ga je de uitdaging aan. Personal Body Care helpt jou graag bij het werken aan een fysieke en mentale gezondheid. 

Jouw doelstellingen behalen en behouden

Met de juiste coach begeleiding en doorzettingsvermogen breng je samen een positieve verandering aan jouw levensstijl. Jouw coach leert je hoe je dit op een veilige en verantwoorde manier kunt doen.  Samen bepalen jullie de doelstellingen die je graag wilt behalen. Aan de hand hiervan wordt er een op maat gemaakt plan opgesteld die perfect aansluit bij jouw doelstellingen. Samen met je coach begeleider in Venlo , Blerick ga je aan de slag met trainen. Naast de professionele begeleiding leer je doorgaans de trainingen ook veel meer over het juist uitvoeren van oefeningen en komt hier een stukje gezonde voeding bij kijken. 

Dankzij de kennis van Personal Body Care  en de doelgerichte werkwijze, behaal je je persoonlijke doelstellingen in een versneld tempo. Ga voor coach begeleiding van Personal Body Care in Blerick, Venlo. 

Samen trainen met jouw coach begeleider in Venlo, Blerick

Met coach begeleiding in Venlo Blerick krijg je net dat extra zetje die je vaak nodig hebt om de beste resultaten te bereiken. Bij Personal Body Care staan we klaar voor iedereen die verandering wilt brengen in zijn of haar levens- en sportpatroon. Daarnaast bieden wij nog meer dan alleen coach begeleiding in Blerick. Het is namelijk ook mogelijk om kickbokslessen of duo trainingen te volgen. Ook kun je bij ons terecht voor voedingsadvies wanneer je moeite hebt met bijkomen, afvallen of gewoon meer informatie wilt over gezonde voeding. Welk doel je ook voor ogen hebt, met coach begeleiding in Blerick Venlo zul jij jouw resultaten behalen en behouden!

Ben jij woonachtig in de buurt van Blerick, Venlo of omstreken? En ben je geïnteresseerd in coach begeleiding tijdens het sporten? Neem dan gerust contact op met Personal Body Care voor persoonlijk advies. Plan een eerste gratis intakegesprek en start met trainen!
 

Personal training ervaring
Introductie Introductie
Educatie Educatie
Persoonlijk plan Persoonlijk plan
Introductie Training op locatie
Blijf up to date Updates van Facebook en Instagram
Personal Body Care - Social media
Personal Body Care - Social media

Volg jij ook al onze Facebook- & Instagram pagina? Volg ons op social media en ontvang de laatste updates van Personal Body Care gewoon op j...

Lees meer
NIEUW Personal Body Care in Venlo
NIEUW Personal Body Care in Venlo

Zaterdag 18 december is het zover, de officiële opening van onze nieuwe personal training studio in Blerick, Venlo. Een grote verhuizing en ...

Lees meer
Personal trainer - tevreden klantreacties
Personal trainer - tevreden klantreacties

Vernieuwde klantreactie pagina! Al een tijdje is Personal Body Care werkzaam als personal trainer in Venlo en omstreken. Een belangrijk onderdeel v...

Lees meer
huidplooimeter Don't wish for it, work for it! stopwatch
Terug
Route
Personal Body Care is centraal gevestigd in Blerick Venlo te Limburg. Goed bereikbaar vanuit aangrenzende regio's: Heide, Tegelen, Wielder, Boekend, Ubroek, Broek en Veegtes. Ook vanuit omgeving Baarlo, Belfeld, Steyl, Maasbree, Velden Sevenum en Grubbenvorst. Via de A73 ben je zelfs vanuit Roermond, Reuver, Horst & Venray, snel bij ons in de buurt.
> Route plannen
06-1385 0932 rick@personalbodycare.nl
Bel direct Stuur mail