Beoordeeld met 4.9/5

Professioneel voedingsadvies Venlo

Je hebt het vast wel eens ergens voorbij zien komen dat sporten en dan met name fitness voor 80% uit voeding bestaat en maar voor 20% uit het daadwerkelijke sporten. Nu is dit natuurlijk allemaal niet zo oppervlakkig, maar laat het duidelijk zijn dat gebalanceerde en gezonde voeding enorm belangrijk is voor je lichaam. Veel mensen willen graag afvallen of aankomen en gaan vervolgens drastische stappen ondernemen om hun doel te bereiken. Bij Personal Body Care in Venlo doen we hier niet aan. Zo'n drastische ommekeer, zoals bijvoorbeeld een crashdieet kan er voor zorgen dat je veel belangrijke voedingsstoffen mist.

Verder kan het volgen van een eetpatroon dat totaal niet bij je past alleen maar averechts werken, waardoor je misschien nog eerder naar de verkeerde producten grijpt. Om dit te voorkomen zal het voedingsadvies dat je van de voedingsdeskundige van Personal Body Care krijgt altijd zo opgebouwd zijn dat je alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt.

Het belang van gezonde voeding

Je moet je lichaam als het ware zien als een verbrandingsmotor, zonder benzine doet deze het niet! In dit geval is je dagelijkse voeding de brandstof die je nodig hebt om alles goed te laten functioneren. Mensen denken hier vaak wat luchtig over, echter is een gebalanceerd eetpatroon niet alleen belangrijk voor je lichamelijke prestaties, maar ook essentieel voor het normaal functioneren van allerlei belangrijke functies in het lichaam. Om te voorkomen dat je belangrijke stoffen gaat missen dient je eetpatroon je dus te voorzien van voldoende diversiteit in voedingsstoffen.

Waarom kiezen voor ons persoonlijk voedingsbegeleiding?

Omdat we bij Personal Body Care vinden dat iedereen uniek is en persoonlijke aandacht verdiend, doen we niet aan standaard voedingsschema's. Je zult middels een gesprek gericht voedingsadvies krijgen met handige tips en een uitgewerkt eetschema. Uiteraard wordt dit uitgebreid besproken en kan dit aangepast worden aan jouw persoonlijke voorkeur. Zo kun je logischerwijs aangeven of je ergens allergisch voor bent, maar zal er ook rekening worden gehouden met producten die je misschien helemaal niet lekker vindt.

Er wordt advies gegeven dat gericht is op jou en niemand anders, dat is waar we bij Personal Body Care voor staan. Op deze manier krijg je voldoende gezonde voeding binnen op een manier die bij jou past. Hierdoor houd je het eetpatroon veel langer vol en ben je niet geneigd om er eerder mee te stoppen.

Interesse in een persoonlijk voedingsschema op maat? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

  • Voedingsadvies speciaal voor jou
  • Betaalbare voedingsbegeleiding
  • Makkelijk vol te houden
  • Deskundig advies
  • Voedingsschema op maat
  • Voedingsbegeleiding bodybuilding
Personal training ervaring
Introductie Introductie
Educatie Educatie
Persoonlijk plan Persoonlijk plan
Introductie Training op locatie
Blijf up to date Updates van Facebook en Instagram
Personal Body Care - Social media
Personal Body Care - Social media

Volg jij ook al onze Facebook- & Instagram pagina? Volg ons op social media en ontvang de laatste updates van Personal Body Care gewoon op j...

Lees meer
NIEUW Personal Body Care in Venlo
NIEUW Personal Body Care in Venlo

Zaterdag 18 december is het zover, de officiële opening van onze nieuwe personal training studio in Blerick, Venlo. Een grote verhuizing en ...

Lees meer
Personal trainer - tevreden klantreacties
Personal trainer - tevreden klantreacties

Vernieuwde klantreactie pagina! Al een tijdje is Personal Body Care werkzaam als personal trainer in Venlo en omstreken. Een belangrijk onderdeel v...

Lees meer
huidplooimeter Don't wish for it, work for it! stopwatch
Terug
Route
Personal Body Care is centraal gevestigd in Blerick Venlo te Limburg. Goed bereikbaar vanuit aangrenzende regio's: Heide, Tegelen, Wielder, Boekend, Ubroek, Broek en Veegtes. Ook vanuit omgeving Baarlo, Belfeld, Steyl, Maasbree, Velden Sevenum en Grubbenvorst. Via de A73 ben je zelfs vanuit Roermond, Reuver, Horst & Venray, snel bij ons in de buurt.
> Route plannen
06-1385 0932 rick@personalbodycare.nl
Bel direct Stuur mail