Beoordeeld met 4.9/5

Gewichtsconsulent Venlo Blerick

Je gezondheid hangt voor een groot deel van je voeding af. Toch is het voor sommigen nog best lastig om er achter te komen wat er nou wel en niet goed voor je is. Weet jij wat je eet en welke voeding nou echt bij jouw lichaam en leefstijl past? Met een gewichtsconsulent in Venlo krijg jij hulp bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van voeding. 

Samen een gezond voedingspatroon ontwikkelen

Personal Body Care helpt jou mee bij het opbouwen van een gezond en vooral duurzaam voedingspatroon. Vele mensen lopen vast wanneer ze tijdens het afvallen of bijkomen niet de gewenste resultaten bereiken die ze hadden verwacht. Vaak wordt dit gedaan zonder professionele begeleiding of met een van de bekende crash diëten waar je een drastische verandering in je levensstijl maakt. Maar ervaring leert dat deze  diëten juist het omgekeerde effect hebben en geen vooruitgang zien. Met de gewichtsconsulent in Venlo, Personal Body Care, neem je samen een kijkje naar de voor jou best passende manier om een gezonde en voedingsbewuste levensstijl te creëren en hiermee je gewenste gewicht te behalen.

De gewichtsconsulent in Venlo: voor ieder doel geschikt

Hoewel vele mensen misschien denken dat de gewichtsconsulent in Venlo alleen geschikt is voor mensen die willen afvallen, is niet minder waar. De gewichtsconsulent in Venlo is in te schakelen voor iedereen met een doel. Afvallen, aankomen, het verkrijgen van meer energie of het beter leren kennen van je eigen lichaam wanneer het aankomt op voeding en gewicht. Met een gewichtsconsulent krijg je meer duidelijkheid over jouw persoonlijke leefstijl en eetpatroon wat hierbij past. Geen lastige diëten of het tellen van calorieën, jouw nieuwe levensstijl bestaat uit bewust en lekker eten, helemaal in lijn met jouw doelstellingen. 

Professionele begeleiding voor gewicht en voeding

Wens jij graag begeleiding van een gewichtsconsulent in Venlo? Bij Personal Body Care staan wij klaar voor het geven van persoonlijk voedingsadvies en voedingsbegeleiding. Wij zijn jouw stok achter de deur voor het creëren van een gezonde levensstijl. Meer weten of contact opnemen met de gewichtsconsulent in Venlo? Neem dan vrijblijvend contact op met Personal Body Care en kom langs voor een gratis intakegesprek. 

Wil jij jouw journey combineren met sporten onder begeleiding met een personal trainer? Ook dan helpt onze personal trainer jou graag verder om de meest effectieve manier van sporten en eten samen te stellen. 
 

Personal training ervaring
Introductie Introductie
Educatie Educatie
Persoonlijk plan Persoonlijk plan
Introductie Training op locatie
Blijf up to date Updates van Facebook en Instagram
Personal Body Care - Social media
Personal Body Care - Social media

Volg jij ook al onze Facebook- & Instagram pagina? Volg ons op social media en ontvang de laatste updates van Personal Body Care gewoon op j...

Lees meer
NIEUW Personal Body Care in Venlo
NIEUW Personal Body Care in Venlo

Zaterdag 18 december is het zover, de officiële opening van onze nieuwe personal training studio in Blerick, Venlo. Een grote verhuizing en ...

Lees meer
Personal trainer - tevreden klantreacties
Personal trainer - tevreden klantreacties

Vernieuwde klantreactie pagina! Al een tijdje is Personal Body Care werkzaam als personal trainer in Venlo en omstreken. Een belangrijk onderdeel v...

Lees meer
huidplooimeter Don't wish for it, work for it! stopwatch
Terug
Route
Personal Body Care is centraal gevestigd in Blerick Venlo te Limburg. Goed bereikbaar vanuit aangrenzende regio's: Heide, Tegelen, Wielder, Boekend, Ubroek, Broek en Veegtes. Ook vanuit omgeving Baarlo, Belfeld, Steyl, Maasbree, Velden Sevenum en Grubbenvorst. Via de A73 ben je zelfs vanuit Roermond, Reuver, Horst & Venray, snel bij ons in de buurt.
> Route plannen
06-1385 0932 rick@personalbodycare.nl
Bel direct Stuur mail