Meer content
Terug
Route
Personal Body Care is centraal gevestigd in Blerick Venlo te Limburg. Goed bereikbaar vanuit aangrenzende regio's: Heide, Tegelen, Wielder, Boekend, Ubroek, Broek en Veegtes. Ook vanuit omgeving Baarlo, Belfeld, Steyl, Maasbree, Velden Sevenum en Grubbenvorst. Via de A73 ben je zelfs vanuit Roermond, Reuver, Horst & Venray, snel bij ons in de buurt.
> Route plannen
06-1385 0932 rick@personalbodycare.nl
Beoordeeld met 4.9/5

Personal trainer Venlo

Het is bewezen dat je met een personal trainer véél meer resultaten boekt dan normaal. Dit heeft voornamelijk te maken met het de professionaliteit van een privé trainer en de motiverende factor. Bij Personal Body Care weten we als geen ander hoe belangrijk motivatie is, het zorgt namelijk voor resultaat. Zoek jij een personal trainer in Venlo? Bij Personal Body Care helpen wij je graag bij het bereiken van jouw sportieve doel! Of je nu wilt afvallen, aankomen of meer kracht wilt ontwikkelen, wij kunnen je hiermee helpen.

Samen streven wij naar resultaat, elke privéles opnieuw

Resultaatgericht werken, dat is een kenmerk van ons! Om het resultaat te bereiken, zijn er meerdere stappen te doorlopen. Deze doelen zetten we op een rijtje in het eerste vrijblijvend gesprek. Hier zetten we jouw focus in het middelpunt. Wil je bijvoorbeeld een bikini-proof lichaam? Je voorbereiden op een bodybuilding wedstrijd of kun je gewoon wat persoonlijke sportbegeleiding gebruiken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij streven samen met jou naar het gewenste doel! Personal training in Venlo is namelijk dichterbij dan je denkt!

Privé fitness training te Venlo en omgeving

Personal training is een breed vakgebied, waar de focus belangrijk is. Naast het geven van persoonlijke trainingen in Venlo op het gebied van fitness en dergelijke, geven wij ook persoonlijke kickbokslessen. Tijdens deze trainingen oefenen we op het gewenste niveau wat jij op dat moment aan kan. Samen maken we een plan en stellen we jouw doelen voorop. De voordelen van een privé (kick)bokstraining is dat het toegankelijk is voor iedereen, dus ook voor vrouwen. Interesse in een kickbox privéles in Venlo? Neem dan contact met ons op voor een gratis intakegesprek.

Je eigen persoonlijke prive fitness trainer

Een personal trainer van Personal Body Care is 100% persoonlijk. Met een personal trainer is je sportdoel binnen handbereik. Wij motiveren, ondersteunen en adviseren zodat je altijd het juiste doet. Hierdoor bereik je gemakkelijker het resultaat dat je voor ogen hebt! Wil jij je levensstijl aanpakken en kun je wel wat ondersteuning gebruiken? Als personal trainer in Venlo weten wij precies hoe we jou kan helpen. Laat je droom werkelijkheid worden en plan een gratis eerste afspraak in bij Personal Body Care.

Introductie Introductie
Educatie Educatie
Persoonlijk plan Persoonlijk plan
Introductie Training op locatie
Blijf up to date Updates van Facebook en Instagram
NIEUW Personal Body Care in Venlo

Zaterdag 11 Januari is het zover, de officiële opening van onze nieuwe personal training studio in Venlo. Een grote verhuizing en vele voorbereid...

Lees meer
Personal trainer - tevreden klantreacties

Vernieuwde klantreactie pagina! Al een tijdje is Personal Body Care werkzaam als personal trainer in Venlo en omstreken. Een belangrijk onderdeel v...

Lees meer
De nieuwe website staat live

Het is zover! De website van Personal Body Care staat online. Afgelopen weken zijn we druk bezig geweest om alle puntjes op de 'i' te zetten. ...

Lees meer
huidplooimeter Don't wish for it, work for it! stopwatch
Bel direct Stuur mail