Beoordeeld met 4.9/5

Lifestyle coaching in Venlo, Blerick – Leefstijl coach

Lekker in je vel zitten en je fit voelen is een belangrijke peiler in het leven. Helaas is het in de werkelijkheid vaak anders.. Je ervaart te veel werkdruk, stress of zorgen, beweegt minder dan dat je zou willen en hierdoor voel je je niet goed in je lijf en in je hoofd. Zoek jij de oplossing om weer de juiste mindset te krijgen en je weer goed in je lijf te voelen? Dan kan een leefstijl coach jou ten hulp schieten. De leefstijl coach geeft advies over zowel beweging en voeding op een manier die bij jou past.

Gezond en vitaal met lifestyle coaching

Lifestyle coaching is geschikt voor het veranderen van je levensstijl op een verantwoorde manier. Bij Personal Body Care kijken we zowel naar het fysieke als het mentale aspect. Naast het verbeteren van de lichamelijke conditie zien wij trainen namelijk ook als ontspanning. Combineer je deze twee, dan heb je de perfecte combinatie van gezond zijn en je gezond voelen. Welk doel je ook wilt bereiken met je trainingen, samen zorgen wij ervoor dat je dit op een effectieve manier doet. Met lifestyle coaching in Venlo, Blerick bij Personal Body Care kun je terecht voor dit persoonlijk advies en begeleiding. 

Ervaren en gedreven leefstijl coach bij Personal Body Care

Ben jij op zoek naar een leefstijl coach in Venlo, Blerick en omgeving? Bij Personal Body Care ben jij van succes gegarandeerd. Het team ervaren en enthousiaste personal trainers staat klaar om jou te begeleiden tijdens lifestyle coaching in Venlo. Samen met de leefstijlcoach ga jij aan de slag met trainingsoefeningen die  volledig bij jouw doelstellingen passen. Daarnaast krijg je van je leefstijl coach ook voedingsadvies zodat je precies weet welke voeding goed aansluit bij jou trainingen. De leefstijl coach is er tijdens de pieken maar ook de dalen. Juist deze momenten heb je je coach het hardst nodig om de leefstijl volledig te integreren in je dagelijks leven. 

Neem contact op met jouw leefstijl coach

Wil jij graag voorgoed jouw levensstijl verbeteren en alle positieve effecten ervaren die gepaard gaan met de juiste beweging en voeding? Neem dan nu contact op met Personal Body Care en maak een afspraak voor een eerste gratis en vrijblijvende intake voor lifestyle coaching in Venlo, Blerick. Tijdens de intake bespreken wij uitgebreid wat jouw trainingsdoelen zijn en waarmee de leefstijl coach jou kan helpen.

Personal Body Care helpt jou met het verbeteren van je lifestyle voor een mooi, fit en vitaal leven!

Personal training ervaring
Introductie Introductie
Educatie Educatie
Persoonlijk plan Persoonlijk plan
Introductie Training op locatie
Blijf up to date Updates van Facebook en Instagram
Personal Body Care - Social media
Personal Body Care - Social media

Volg jij ook al onze Facebook- & Instagram pagina? Volg ons op social media en ontvang de laatste updates van Personal Body Care gewoon op j...

Lees meer
NIEUW Personal Body Care in Venlo
NIEUW Personal Body Care in Venlo

Zaterdag 18 december is het zover, de officiële opening van onze nieuwe personal training studio in Blerick, Venlo. Een grote verhuizing en ...

Lees meer
Personal trainer - tevreden klantreacties
Personal trainer - tevreden klantreacties

Vernieuwde klantreactie pagina! Al een tijdje is Personal Body Care werkzaam als personal trainer in Venlo en omstreken. Een belangrijk onderdeel v...

Lees meer
huidplooimeter Don't wish for it, work for it! stopwatch
Terug
Route
Personal Body Care is centraal gevestigd in Blerick Venlo te Limburg. Goed bereikbaar vanuit aangrenzende regio's: Heide, Tegelen, Wielder, Boekend, Ubroek, Broek en Veegtes. Ook vanuit omgeving Baarlo, Belfeld, Steyl, Maasbree, Velden Sevenum en Grubbenvorst. Via de A73 ben je zelfs vanuit Roermond, Reuver, Horst & Venray, snel bij ons in de buurt.
> Route plannen
06-1385 0932 rick@personalbodycare.nl
Bel direct Stuur mail