Beoordeeld met 4.9/5

HIIT training Venlo en Blerick

HIIT trainingen duren over het algemeen minder lang dan een normale trainingssessie en brengen hetzelfde effect of zelfs een beter effect met zich mee. Ben jij opzoek naar een persoonlijke coach en wil jij graag HIIT trainen in Venlo of Blerick? Bij Personal Body Care gaan wij samen aan de slag om te kijken wat het beste bij jou past. Lees hieronder meer over HIIT training in Venlo, Blerick. 

Wat is HIIT training?

HIIT staat voor High Intensity Interval Training, hier wissel je de intensieve oefeningen af met minder intensieve momenten. Een voorbeeld van een HIIT oefening, om het visueel te maken, kan er uitzien als ‘Trap omhoog rennen en daarna direct de trap op een rustig tempo aflopen.’ Je hebt dus een intensieve en een minder intensieve oefening in een. Bij de HIIT is het mogelijk om de intensiteit volledig op eigen niveau in te stellen. 

De voordelen van HIIT training Venlo, Blerick

Maar waarom zou je voor een HIIT training in Venlo, Blerick kiezen en wat zijn de voordelen hier precies van? We hebben een aantal van de voordelen hieronder voor je verzameld:

  • Een zeer effectieve trainingsvorm waar je hetzelfde tot meer resultaat behaald met minder tijd;
  • Geen tot minder spierweefsel verlies;
  • Het verbeterd je conditie (dit ga je al een stuk sneller merken dan dat je denkt)
  • HIIT trainingen kosten over het algemeen minder tijd dan andere trainingen waar je hetzelfde resultaat wilt behalen;
  • Door de intensiteit helpt het ook om gewicht te verliezen;
  • Wij kunnen alle kanten op met het schema. HIIT trainingen kunnen namelijk met iedere sport worden toegepast;
  • Alle HIIT trainingen vinden plaats in Venlo, Blerick.

Omdat je te maken gaat hebben met bijvoorbeeld explosieve versnellingen, is het van noodzaak dat we eerst kijken naar waar je nu bent. Deze vorm is voor ‘non-sporters’ die willen beginnen een blessure gevoelige trainingsmethode. Doordat de HITT trainingen een grote belasting zijn voor je lichaam, is het ook belangrijk om rustdagen te pakken en dit dus niet iedere te herhalen. Dit geldt tevens net zo voor de gevorderde als de beginnende sporters. Ook voorkom je hiermee dat je jezelf ‘overtraint’. 

HIIT Venlo – HIIT Blerick 

Bij Personal Body Care verwacht jij op maat en persoonlijke trainingsschema’s en een HIIT-schema kan dit precies aanbieden. Samen gaan wij kijken naar waar jij nu bent, waar je naar toe wilt en hoe we dit gaan behalen. Ben jij woonachtig in de regio van Venlo of ben je slechts op rij-afstand hier van verwijderd? Dan kunnen de HIIT training in Venlo of de HIIT training in Blerick zeker wat voor jou zijn! Neem gerust contact op om de mogelijkheden samen te bespreken.

Personal training ervaring
Introductie Introductie
Educatie Educatie
Persoonlijk plan Persoonlijk plan
Introductie Training op locatie
Blijf up to date Updates van Facebook en Instagram
Personal Body Care - Social media
Personal Body Care - Social media

Volg jij ook al onze Facebook- & Instagram pagina? Volg ons op social media en ontvang de laatste updates van Personal Body Care gewoon op j...

Lees meer
NIEUW Personal Body Care in Venlo
NIEUW Personal Body Care in Venlo

Zaterdag 18 december is het zover, de officiële opening van onze nieuwe personal training studio in Blerick, Venlo. Een grote verhuizing en ...

Lees meer
Personal trainer - tevreden klantreacties
Personal trainer - tevreden klantreacties

Vernieuwde klantreactie pagina! Al een tijdje is Personal Body Care werkzaam als personal trainer in Venlo en omstreken. Een belangrijk onderdeel v...

Lees meer
huidplooimeter Don't wish for it, work for it! stopwatch
Terug
Route
Personal Body Care is centraal gevestigd in Blerick Venlo te Limburg. Goed bereikbaar vanuit aangrenzende regio's: Heide, Tegelen, Wielder, Boekend, Ubroek, Broek en Veegtes. Ook vanuit omgeving Baarlo, Belfeld, Steyl, Maasbree, Velden Sevenum en Grubbenvorst. Via de A73 ben je zelfs vanuit Roermond, Reuver, Horst & Venray, snel bij ons in de buurt.
> Route plannen
06-1385 0932 rick@personalbodycare.nl
Bel direct Stuur mail