Beoordeeld met 4.9/5

Ondergewicht? Hulp met gezond aankomen in Venlo Blerick

Overgewicht kan een groot probleem zijn, maar sommige mensen voeren een andere strijd tegen de kilo's: ze wegen te weinig. Door zwaarlijvige mensen wordt daar vaak wat lacherig over gedaan, ze zouden wel willen ruilen want wat is er nou makkelijker dan eten wat je wilt. Mensen die te mager zijn hebben het niet zo makkelijk als meestal gedacht wordt. Heb jij last van ondergewicht en kan je wel wat hulp gebruiken bij gezond aankomen in regio Venlo, Blerick? Kom dan langs bij Personal Body Care. 

Gezond gewicht aankomen

Weinig weerstand, snel moe zijn, te weinig energie en het altijd koud hebben, dat zijn de meest voorkomende nadelen van het hebben van ondergewicht. Dat kan heel vervelend zijn, niet alleen op het gebied van gezondheid, maar ook het zelfvertrouwen kan eronder lijden. Sommige mensen durven zich vanwege hun ondergewicht  niet te tonen in een zwembroek of badpak. 

De voedingsadviseur van Personal Body Care staat klaar om jou te helpen met het aankomen van gezond gewicht. Met een verantwoord en effectief programma gaan we samen te strijd aan om op een gezonde manier aan extra kilo’s te komen en deze ook te behouden. Bouw spierweefsel op en krijg een sterker, gezonder en fitter lichaam, op een eenvoudige en efficiënte manier. Bedenk wel dat dit een proces is wat tijd nodig heeft, vaak gaat aankomen langzamer dan afslanken, maar het werkt wel.

Hoe werkt het?

Hoe aankomen in Venlo, Blerick samen met Personal Body Care werkt? Je krijgt persoonlijke begeleiding van onze voedingsdeskundige. Als je moeite hebt met aankomen, zorgen we er samen voor dat je je voeding gaat bekijken. Waar ligt de mogelijk fout die gemaakt wordt en hoe kunnen we weer een gezond eetpatroon creëren in je dagelijks leven? We vinden het dan ook zeer belangrijk dat je op een verantwoorde manier aankomt. Daarbij hebben we niet alleen aandacht voor je voedingspatroon en je gewicht, maar ook de vraag hoe het ondergewicht is ontstaan, waarom je precies wat extra kilo’s wilt bijkomen, of je al eens een poging hebt gedaan om aan te komen en of er dingen zijn waar je tegenop kijkt. Zo stellen we jouw mentale gezondheid ook op prijs. 

Contant opnemen voor ondergewicht in Venlo, Blerick

Wil jij graag wat aankomen en niet meer kampen met een ondergewicht in regio Venlo, Blerick? Dan kun je contact opnemen met Personal Body Care. Vraag naar de mogelijkheden om aan te komen in verband met ondergewicht met onze voedingsdeskundige. Wij helpen jou graag  verder met deskundig advies en professionele begeleiding. 
 

Personal training ervaring
Introductie Introductie
Educatie Educatie
Persoonlijk plan Persoonlijk plan
Introductie Training op locatie
Blijf up to date Updates van Facebook en Instagram
Personal Body Care - Social media
Personal Body Care - Social media

Volg jij ook al onze Facebook- & Instagram pagina? Volg ons op social media en ontvang de laatste updates van Personal Body Care gewoon op j...

Lees meer
NIEUW Personal Body Care in Venlo
NIEUW Personal Body Care in Venlo

Zaterdag 18 december is het zover, de officiële opening van onze nieuwe personal training studio in Blerick, Venlo. Een grote verhuizing en ...

Lees meer
Personal trainer - tevreden klantreacties
Personal trainer - tevreden klantreacties

Vernieuwde klantreactie pagina! Al een tijdje is Personal Body Care werkzaam als personal trainer in Venlo en omstreken. Een belangrijk onderdeel v...

Lees meer
huidplooimeter Don't wish for it, work for it! stopwatch
Terug
Route
Personal Body Care is centraal gevestigd in Blerick Venlo te Limburg. Goed bereikbaar vanuit aangrenzende regio's: Heide, Tegelen, Wielder, Boekend, Ubroek, Broek en Veegtes. Ook vanuit omgeving Baarlo, Belfeld, Steyl, Maasbree, Velden Sevenum en Grubbenvorst. Via de A73 ben je zelfs vanuit Roermond, Reuver, Horst & Venray, snel bij ons in de buurt.
> Route plannen
06-1385 0932 rick@personalbodycare.nl
Bel direct Stuur mail