Beoordeeld met 4.9/5

Afvalcoach in Venlo – Blerick

Wil jij graag op een gezonde manier afvallen en kan jij hulp gebruiken van een goede afvalcoach omgeving Venlo, Blerick? Personal Body Care helpt je om concrete doelen op te stellen en om naderhand deze doelen te behalen! Vaak wordt er gedacht dat het afvallen het moeilijkste onderdeel is maar dat is niet zo. Het onderhouden van je behaalde resultaat is waar je daadwerkelijk getest wordt. Met Personal Body Care als afvalcoach in Venlo en Blerick ondersteun ik je ook in dit proces!

Afvallen met een persoonlijk plan

Vele hebben het idee dat afvallen bestaat uit een enorm streng dieet waarbij niet eten wordt gezien als iets goeds en er vaak een strenge sportagenda wordt gehanteerd. Dit is natuurlijk niet hoe je op een gezonde manier je gewicht verliest. Met Personal Body Care als afvalcoach omgeving Venlo, Blerick kijken wij samen naar jou persoonlijke situatie, naar wat jij nodig hebt en hoe jij gemotiveerd kan blijven. In één dag het complete roer omgooien is namelijk lastig. Het is ook gebleken dat wanneer je begint met kleine stapjes, en deze constant behaal, de motivatie om naar je uiteindelijke doel te werken zich gegronder gaat nestelen.

Ben jij woonachtig in de omgeving van Venlo en Blerick? Dan kan ik als afvalcoach jou coachen om af te vallen en dit doe ik op een realistische manier. Vaak wordt er verteld dat je makkelijk een ‘x’ aantal kilo’s kunt afvallen, maar het blijkt dat dit geen realistische doelen zijn omdat het dit niet onderhouden wordt. Een veel realistischer doel is om te beginnen met tussen de 0 tot maximaal 15% van jou gewicht af te willen vallen. Weeg jij bijvoorbeeld 100 kilogram? Dan is het willen afvallen van bijvoorbeeld 10% (10kg) een veel realistischer doel omdat je het gewicht ook moet kunnen onderhouden!

Hulp van een afvalcoach

Met een afvalcoach in Venlo en als afvalcoach in Blerick ben ik altijd in de omgeving om persoonlijk consult te geven. Het vast blijven houden van de juiste motivatie is een lastige taak, maar daar schiet ik als jouw afvalcoach bij ten hulp. Wanneer jij twijfelt over het voedingsschema of over het trainingsschema dan plannen wij een gesprek samen in en zorgen wij er samen voor dat je voor een volle 100% achter je keuzes staat!

Wil je direct beginnen met onze eerste consult of heb je toch nog verdere vragen? Neem dan contact met mij op!
 

Personal training ervaring
Introductie Introductie
Educatie Educatie
Persoonlijk plan Persoonlijk plan
Introductie Training op locatie
Blijf up to date Updates van Facebook en Instagram
Personal Body Care - Social media
Personal Body Care - Social media

Volg jij ook al onze Facebook- & Instagram pagina? Volg ons op social media en ontvang de laatste updates van Personal Body Care gewoon op j...

Lees meer
NIEUW Personal Body Care in Venlo
NIEUW Personal Body Care in Venlo

Zaterdag 18 december is het zover, de officiële opening van onze nieuwe personal training studio in Blerick, Venlo. Een grote verhuizing en ...

Lees meer
Personal trainer - tevreden klantreacties
Personal trainer - tevreden klantreacties

Vernieuwde klantreactie pagina! Al een tijdje is Personal Body Care werkzaam als personal trainer in Venlo en omstreken. Een belangrijk onderdeel v...

Lees meer
huidplooimeter Don't wish for it, work for it! stopwatch
Terug
Route
Personal Body Care is centraal gevestigd in Blerick Venlo te Limburg. Goed bereikbaar vanuit aangrenzende regio's: Heide, Tegelen, Wielder, Boekend, Ubroek, Broek en Veegtes. Ook vanuit omgeving Baarlo, Belfeld, Steyl, Maasbree, Velden Sevenum en Grubbenvorst. Via de A73 ben je zelfs vanuit Roermond, Reuver, Horst & Venray, snel bij ons in de buurt.
> Route plannen
06-1385 0932 rick@personalbodycare.nl
Bel direct Stuur mail