Beoordeeld met 4.9/5

Voedingsschema in Venlo

Naast het krijgen van een uitgebreid en persoonlijk voedingsadvies, kun je bij Personal Body Care ook terecht voor een eetschema op maat. Je kunt dus ook alleen een voedingsschema krijgen zonder uitgebreid advies. Uiteraard is dit schema volledig aangepast naar jou en krijg je dus geen standaard schema dat meerdere malen wordt geprint en uitgedeeld, zoals je bij veel sportscholen helaas ziet. Als je denkt dat je toch nog wat meer hulp kunt gebruiken met je voeding in zijn algemeen, dan kun je er altijd voor kiezen om een uitgebreider voedingsadvies te ontvangen.

Een eetschema is handig!

Veel mensen willen wel graag gezonder eten, maar weten eigenlijk niet zo goed hoe ze dit moeten aanpakken. Alleen al om deze reden is het hebben van een persoonlijk eetschema erg handig. Hierdoor weet je op elk moment wat je kunt eten en hoef je dus niet na te denken over je maaltijden. Het grote nadeel van niet weten wat je moet eten, is dat het vaak resulteert in het kiezen voor iets dat gemakkelijk is en helaas is dit vaak ongezond. Met een voedingsschema voorkom je dit eigenlijk op twee punten. Niet alleen weet je wat je moet eten waardoor twijfelen overbodig wordt. Ook weet je in de supermarkt wat je moet kopen, hierdoor grijp je minder snel naar ongezonde producten.

Voedingsschema fitness

Je geeft aan wat je doel is (spiermassa aankomen, gewicht verliezen etc.) en geeft vervolgens zaken als je leeftijd, lengte, gewicht en vetpercentage door. Omdat Personal Body Care een eigen sportruimte heeft kunnen wij de vetpercentage meting en de weging ook bij ons verzorgen. Vervolgens geef je aan, indien nodig, welke producten je niet mag eten of absoluut niet lust. Aan de hand hiervan wordt vervolgens een uitgebalanceerd eetschema gecreëerd dat zich aansluit op jouw persoonlijke informatie. Voor extra voedingstips kun je terecht op de website van het Voedingscentrum.

De voordelen van een voedingsschema

Zoals vrijwel overal op deze website terugkomt is het persoonlijke aspect veruit het belangrijkste. Dit zie je ook terug bij het ontvangen van een eetschema van Personal Body Care. Geen één schema dat wij verzorgen is hetzelfde, waardoor het volgen van het eetschema ook niet als een straf zal voelen. Alle schema's worden persoonlijk gemaakt door onze personal trainer, die naast vele jaren ervaring ook over de juiste diploma's bezit. Je bent er dus van verzekerd dat je deskundig (online) voedingsadvies ontvangt.

Personal training ervaring
Introductie Introductie
Educatie Educatie
Persoonlijk plan Persoonlijk plan
Introductie Training op locatie
Blijf up to date Updates van Facebook en Instagram
Personal Body Care - Social media
Personal Body Care - Social media

Volg jij ook al onze Facebook- & Instagram pagina? Volg ons op social media en ontvang de laatste updates van Personal Body Care gewoon op j...

Lees meer
NIEUW Personal Body Care in Venlo
NIEUW Personal Body Care in Venlo

Zaterdag 18 december is het zover, de officiële opening van onze nieuwe personal training studio in Blerick, Venlo. Een grote verhuizing en ...

Lees meer
Personal trainer - tevreden klantreacties
Personal trainer - tevreden klantreacties

Vernieuwde klantreactie pagina! Al een tijdje is Personal Body Care werkzaam als personal trainer in Venlo en omstreken. Een belangrijk onderdeel v...

Lees meer
huidplooimeter Don't wish for it, work for it! stopwatch
Terug
Route
Personal Body Care is centraal gevestigd in Blerick Venlo te Limburg. Goed bereikbaar vanuit aangrenzende regio's: Heide, Tegelen, Wielder, Boekend, Ubroek, Broek en Veegtes. Ook vanuit omgeving Baarlo, Belfeld, Steyl, Maasbree, Velden Sevenum en Grubbenvorst. Via de A73 ben je zelfs vanuit Roermond, Reuver, Horst & Venray, snel bij ons in de buurt.
> Route plannen
06-1385 0932 rick@personalbodycare.nl
Bel direct Stuur mail