Beoordeeld met 4.9/5

Persoonlijke fitness coaching leidt tot succes –  Kies voor dé fitness coach in omgeving Venlo-Roermond 

Wil jij eindelijk succes behalen met je doelstelling om een gezond, fit en vitaal leven te leiden? Of nu toch de stap wagen om die wedstrijdsporter te worden waar je al langere tijd over droomt? Kies dan voor een persoonlijke coach op fitness gebied bij Personal Body Care Venlo – Roermond. We weten dat ook jij verlangt naar een leven waarin je elke dag fris en fruitig je bed uit stapt. Ben je klaar met de eeuwig durende excuses, smoesjes en uitwegen die je jezelf oplegt? Gun jij jezelf focus en succes? Kies dan voor fitness coach Rick Cuijpers – personal trainer en voedingsadviseur Venlo. 

Fitness coaching: de juiste begeleiding voor iedereen

Persoonlijke fitness coaching is voor iedereen mogelijk, leeftijd speelt hierbij geen rol. Juist op oudere leeftijd is trainen met een coach op fitness gebied  een goed idee. Bij Personal Body Care zorgen we dat jij op de juiste manier gaat sporten, precies weet waar je op moet letten en zo de weg naar succes bewandeld. Trainen met onze fitness coach zorgt ervoor dat je precies datgene creëert waar je naar verlangt: een gezonde geest in een fit lichaam. 

Je zult niet alleen fysiek sterker worden, maar ook mentaal zullen er veranderingen optreden. Tijdens de trainingen zul je geregeld voor uitdagingen komen te staan, maar met een persoonlijke coach op fitness gebied van Personal Body Care kun jij deze uitdaging één voor één overwinnen. Binnen no-time voel je je sterker en fitter. Dus of je je nu jonger en vitaler wilt gaan voelen, overtollige kilootjes kwijt wilt of juist iets wilt aankomen: bij Personal Body Care zullen we je laten ervaren dat sporten op de juiste wijze en onder professionele begeleiding de kwaliteit van je leven drastisch verbetert. 

Trainen met een persoonlijk fitness coach gaat over het behalen van doelen

Er zijn zo veel verschillende mensen die allemaal om verschillende redenen willen gaan sporten of hun huidige sportprestaties willen verbeteren. Zo kan het zijn dat je arts je geadviseerd heeft te gaan sporten of wil je zelf graag aan je gezondheid werken maar voel je dat je motivatie onvoldoende is om ook echt resultaat te kunnen boeken. Misschien houd je niet van de drukte die er heerst bij de meeste sportscholen, wil je snel resultaat boeken of sport je al enige tijd maar blijven de gewenste resultaten uit? 

Wat jouw reden ook is, Personal Body Care helpt jou precies op de manier die jij nodig hebt om jouw doelstellingen te behalen en succes te boeken. Dat is het mooie van trainen met een persoonlijke fitness coach, alles wordt afgestemd op jou als persoon en op jouw lichamelijke belastbaarheid. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden en samen met jou stippelen we de best mogelijke route uit. 

Wat doet een persoonlijke coach op fitness gebied dan precies?

Fitness is ontzettend populair, toch is het merendeel van de mensen die aan fitness doet eerdere ambassadeur van de sportschool dan dat ze daadwerkelijk (de gewenste) resultaten behalen. Dit komt vaak doordat de begeleiding te wensen over laat. Sportscholen zijn niet ingericht om mensen één op één te begeleiden, daar is de bezetting niet voldoende voor. Wanneer je kiest voor personal training is deze mogelijkheid er wel. 

De één op één trainingen zorgen ervoor dat je heel doelgericht kunt werken, precies de aandacht krijgt die je nodig hebt en op een veilige en professionele manier leert om sporten in te bouwen in je dagelijks leven. Ook kun je kiezen om te trainen in kleine groepjes van twee, drie of vier personen. Zo kun je samen met je partner, vriend, vriendin of hele gezin komen trainen.

Nog een voordeel van trainen met een personal trainer is dat deze zich aanpast aan jouw agenda. Personal Body Care is de perfecte partner in de omgeving Sevenum, Horst, Helden, Venlo, Venray, Blerick, Tegelen, Roermond, Belfeld, Reuver, Swalmen, Herten, Maasbracht, Wessem en alle omliggende gemeenten. 
Kies jij voor succes? Neem contact op voor een gratis intakegesprek!

Personal training ervaring
Introductie Introductie
Educatie Educatie
Persoonlijk plan Persoonlijk plan
Introductie Training op locatie
Blijf up to date Updates van Facebook en Instagram
Personal Body Care - Social media
Personal Body Care - Social media

Volg jij ook al onze Facebook- & Instagram pagina? Volg ons op social media en ontvang de laatste updates van Personal Body Care gewoon op j...

Lees meer
NIEUW Personal Body Care in Venlo
NIEUW Personal Body Care in Venlo

Zaterdag 18 december is het zover, de officiële opening van onze nieuwe personal training studio in Blerick, Venlo. Een grote verhuizing en ...

Lees meer
Personal trainer - tevreden klantreacties
Personal trainer - tevreden klantreacties

Vernieuwde klantreactie pagina! Al een tijdje is Personal Body Care werkzaam als personal trainer in Venlo en omstreken. Een belangrijk onderdeel v...

Lees meer
huidplooimeter Don't wish for it, work for it! stopwatch
Terug
Route
Personal Body Care is centraal gevestigd in Blerick Venlo te Limburg. Goed bereikbaar vanuit aangrenzende regio's: Heide, Tegelen, Wielder, Boekend, Ubroek, Broek en Veegtes. Ook vanuit omgeving Baarlo, Belfeld, Steyl, Maasbree, Velden Sevenum en Grubbenvorst. Via de A73 ben je zelfs vanuit Roermond, Reuver, Horst & Venray, snel bij ons in de buurt.
> Route plannen
06-1385 0932 rick@personalbodycare.nl
Bel direct Stuur mail