Beoordeeld met 4.9/5

Speciale 50+ / 55+ / 60+ fitness programma's

 

Personal training, voeding & beweging voor senioren

Ben je al wat meer op leeftijd & wil je graag fitness eens gaan proberen? Dit keer met alle structuur en in alle rust & privacy onder begeleiding van een gediplomeerd personal trainer zonder hiervoor direct een 1jarig fitnessovereenkomst te hoeven sluiten? Lees dan snel verder.

 

Sporten is ook voor senioren erg belangrijk! Het zorgt er namelijk voor dat je lichaam gezond en in conditie blijft. Het wordt dan ook niet voor niets hét medicijn tegen veroudering genoemd. De juiste beweging en voeding op oudere leeftijd kan de kwaliteit en de kwantiteit van het leven verhogen. Het kan er voor zorgen dat je je weer fitter en vitaler gaat voelen en minder snel vermoeid raakt. Steeds meer 50/55 -plussers weten tegenwoordig fitnesscentra te vinden, blijkt uit meerdere onderzoeken.

Speciaal aangepaste programma's gericht op senioren; 50+ / 55+ / 60+

Bewegen en gezondheid staan bij de senioren training en coaching van Personal Body Care daarom centraal. Samen met onze personal trainer ga je trainingen en lessen volgen die uitermate geschikt zijn voor het behoud van een goede balans, kracht, lenigheid, flexibiliteit en natuurlijk een goede gezondheid! Gericht op de mogelijkheden die een wat ouder lichaam heeft en van begin tot eind helemaal geadviseerd.

Professionele begeleiding voor een optimaal resultaat

Regelmatig sporten bevordert de kwaliteit van het leven, verbetert de mobiliteit en vergroot de conditie. Begeleiding tijdens het trainen is erg belangrijk; een personal trainer zorgt niet alleen voor motivatie, maar houdt ook toezicht op de trainingstechniek waardoor je effectief en veilig kunt trainen. Daarnaast maakt onze personal trainer ook een trainings- en voedingsschema voor een optimaal resultaat.

Samen met de personal trainer van Personal Body Care ga je er voor zorgen dat je nét iets verder gaat dan de rest voor een gegarandeerd resultaat. In onze eigen studio kun je volledig onder privacy trainen onder begeleiding van onze personal trainer voor ouderen die jou van begin tot eind adviseert over training en voeding.

 

De voordelen van senioren fitness

  • Versterking van spieren en botten
  • Verbetering van mobiliteit, conditie en de kwaliteit van het leven
  • Sterkere hart- en bloedvaten, hoger energieverbruik en een beter afweersysteem
  • Werken aan een persoonlijk fitness- en voedingsplan
  • Geestelijk tot ontspanning komen
  • Deskundige begeleiding bij blessures
  • Het vertraagt de natuurlijke vermindering van de spiermassa die optreedt als gevolg van het ouder worden

 

Fitnessen met een personal trainer?

Wil jij je ook weer fitter en gezonder voelen en ook eens proberen om te sporten met een personal trainer? Maar ben je bovenal ook op zoek naar een plek waar jij je thuisvoelt, je de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt?

Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend intakegesprek.  

Start een gratis intake

Personal training ervaring
Introductie Introductie
Educatie Educatie
Persoonlijk plan Persoonlijk plan
Introductie Training op locatie
Blijf up to date Updates van Facebook en Instagram
Personal Body Care - Social media
Personal Body Care - Social media

Volg jij ook al onze Facebook- & Instagram pagina? Volg ons op social media en ontvang de laatste updates van Personal Body Care gewoon op j...

Lees meer
NIEUW Personal Body Care in Venlo
NIEUW Personal Body Care in Venlo

Zaterdag 18 december is het zover, de officiële opening van onze nieuwe personal training studio in Blerick, Venlo. Een grote verhuizing en ...

Lees meer
Personal trainer - tevreden klantreacties
Personal trainer - tevreden klantreacties

Vernieuwde klantreactie pagina! Al een tijdje is Personal Body Care werkzaam als personal trainer in Venlo en omstreken. Een belangrijk onderdeel v...

Lees meer
huidplooimeter Don't wish for it, work for it! stopwatch
Terug
Route
Personal Body Care is centraal gevestigd in Blerick Venlo te Limburg. Goed bereikbaar vanuit aangrenzende regio's: Heide, Tegelen, Wielder, Boekend, Ubroek, Broek en Veegtes. Ook vanuit omgeving Baarlo, Belfeld, Steyl, Maasbree, Velden Sevenum en Grubbenvorst. Via de A73 ben je zelfs vanuit Roermond, Reuver, Horst & Venray, snel bij ons in de buurt.
> Route plannen
06-1385 0932 rick@personalbodycare.nl
Bel direct Stuur mail