Beoordeeld met 4.9/5

Circuit training in Venlo, Blerick

Bij Personal Body Care geloven wij er in dat hard werken zijn resultaten afwerpt en met een circuit training is het hard werken! Wil jij jou fysieke doelen behalen en tegelijkertijd nieuwe ‘like-minded’ mensen leren kennen? Met de Circuit Training Venlo of de Circuit Training Blerick bied ik jou de kans om beide te ervaren! 

Wat is een circuit training?

Bij deze vorm van training wordt je hele lichaam aan het werk gezet en doordat er (bijna) geen rust pauzes tussen de oefeningen zitten, is het nog bijzonder goed voor jouw conditie! Het doel van een doorsnee circuit training is dan ook om jouw uithoudingsvermogen en kracht te vergroten. Een circuit training bestaat vaak uit 10 tot 12 verschillende oefeningen die ook nog eens herhaald kunnen worden. Iedere oefening dien je voor een bepaalde tijd aan te houden of een ‘x’ aantal keren te herhalen voordat je doorgaat naar de volgende oefening. De voordelen van de Circuit Training Venlo en de Circuit Training Blerick:

  • Jouw hele lichaam wordt sterker en je uithoudingsvermogen verbeterd;
  • Doordat er weinig rust wordt genomen, is het ook minder tijdrovend;
  • Individuele spiergroep belasting, dit zorgt ervoor dat je spieren afzonderlijk genoeg rust krijgen;
  • Er is geen ‘vereist instapniveau’ en dus voor ieder mogelijk;
  • Je krijgt tips van de trainer en van de groep;
  • Je traint samen in een groepsverband waardoor je elkaar beter motiveert maar ook leer je zo nieuwe mensen kennen in Venlo en Blerick.

Je zal merken dat wanneer je begint met de Circuit Training Venlo of de Circuit Training Blerick, je lichaam je zal verbazen. Een doorsnee circuit training is zwaar omdat je maar door blijft gaan en je zal merken dat jouw lichaam binnen enkele weken al een enorme groei heeft gemaakt qua uithoudingsvermogen. 

Waarom kiezen voor een Circuit Training in Venlo Blerick?

Circuit trainingen hebben als doel om voornamelijk het uithoudingsvermogen te vergroten met daarbij de laatste puntjes op de i te zetten rondom de kracht. Het vergroot namelijk per spier het uithoudingsvermogen hiervan en hierdoor wordt het voor jou makkelijker om langere krachtoefeningen uit te voeren. Eerder benoemde ik al dat het minder tijdrovend is, dit komt doordat je al een goede circuit training in Venlo,Blerick kunt uitvoeren in 20/30 minuten. Een reguliere fitnes sessie met je standaard trainingsschema duurt het al snel langer dan 1 uur en 30 minuten. 

Ben jij woonachtig rondom Venlo en Blerick meld je dan aan voor de Circuit Training Venlo of de e Circuit Training Blerick. Samen gaan wij kijken naar wat jouw wensen en doelen zijn en er voor zorgen dat deze behaald gaan worden! Neem hier vrijblijvend contact op.
 

Personal training ervaring
Introductie Introductie
Educatie Educatie
Persoonlijk plan Persoonlijk plan
Introductie Training op locatie
Blijf up to date Updates van Facebook en Instagram
Personal Body Care - Social media
Personal Body Care - Social media

Volg jij ook al onze Facebook- & Instagram pagina? Volg ons op social media en ontvang de laatste updates van Personal Body Care gewoon op j...

Lees meer
NIEUW Personal Body Care in Venlo
NIEUW Personal Body Care in Venlo

Zaterdag 18 december is het zover, de officiële opening van onze nieuwe personal training studio in Blerick, Venlo. Een grote verhuizing en ...

Lees meer
Personal trainer - tevreden klantreacties
Personal trainer - tevreden klantreacties

Vernieuwde klantreactie pagina! Al een tijdje is Personal Body Care werkzaam als personal trainer in Venlo en omstreken. Een belangrijk onderdeel v...

Lees meer
huidplooimeter Don't wish for it, work for it! stopwatch
Terug
Route
Personal Body Care is centraal gevestigd in Blerick Venlo te Limburg. Goed bereikbaar vanuit aangrenzende regio's: Heide, Tegelen, Wielder, Boekend, Ubroek, Broek en Veegtes. Ook vanuit omgeving Baarlo, Belfeld, Steyl, Maasbree, Velden Sevenum en Grubbenvorst. Via de A73 ben je zelfs vanuit Roermond, Reuver, Horst & Venray, snel bij ons in de buurt.
> Route plannen
06-1385 0932 rick@personalbodycare.nl
Bel direct Stuur mail