Meer content
Terug
06-1385 0932 rick@personalbodycare.nl

Reviews

Een belangrijk onderdeel van onze visie is dat wij bij Personal Body Care geloven in een samenleving waar sport hoog in het vaandel staat, daarom ondersteunen wij iedereen die extra hulp bij het sporten kan gebruiken!

Dat dit inmiddels al veel tevreden klantreacties teweeg heeft gebracht is voor ons een bevestiging dat we goed bezig zijn. Mijn klanten en hun tevredenheid staan dan ook centraal in de begeleiding bij Personal Body Care. Neem zelf ook eens de onderstaande reviews door.

Google Plus

Op onze Google + pagina vindt je al onze bedrijfsinformatie, foto's, volgers en reviews van onze klanten.  Wij stellen het zeer op prijs als je een Google Plus review invuld.

Facebook

Ook op onze facebook pagina vind je al onze bedrijfsinformatie en foto's. Lees ook hier wat klanten van ons vinden of laat zelf een beoordeling achter over Personal Body Care te Venlo. 

Onze voorkeur gaat er naar uit dat klanten een review achter laten op bovenstaande Google Plus- of ons Facebook profiel. Beschikt je echter niet over een Google- of Facebookaccount, bieden wij je hieronder de mogelijkeheid om een review direct op onze site in te dienen.

Geef uw mening!

Wat vindt u van ons Personal Body Care? Laat het hieronder weten!

Hoeveel sterren geeft u ons?
5
Beoordelingen over Personal Body Care

Wij zijn beoordeeld met een 4,8/5 gebaseerd op 25 beoordelingen.

Goede begeleiding Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Via via bij Rick terecht gekomen. Tijdens het intakegesprek kon ik mijn wensen kenbaar maken en daar heeft hij ook goed naar geluisterd. Het is hard werken, maar je ziet snel resultaat, zeker als je je aan de voedingsadviezen houdt die Rick geeft. Dus zeker 5*, prima begeleiding, goede adviezen en uitdagende oefeningen.

Goede begeleiding; Je merkt en ziet het resultaat! Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Ondertussen 2 maanden geleden gestart bij Personal Body Care (personal trainer Rick). Duidelijke doelen gesteld waar we naar toe willen werken (Vetmassa omzetten in spiermassa d.m.v. voeding en sport). Door de superbegeleiding van Rick ben ik al 3,5 KG vet kwijt, 1,5 KG spiermassa erbij en uiteraard is mijn algehele gewicht ook al lekker naar beneden. Dus met 1 woord TOP! Hij zorgt ervoor dat je altijd gemotiveerd blijft en het maximale resultaat eruit kan halen.

Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Ik ga elke vrijdag graag na rick. Na afloop flinke spierpijn! Zo weet ik dat ik een goede training heb gehad. Rick motiveert mij enorm hij haalt alles eruit, om zo het beste resultaat te krijgen waar jij jezelf tevreden bij voelt. Het helpt me niet alleen met sporten maar ook mijn voeding ziet er veel beter uit! Ik leef veel gezonder en voel me veel fitter als van te voren!

Personal body care Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Dik tevreden dus 5 sterren!

Theo Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Wij gaan graag naar Rick, hij motiveert ons om elke keer net iets verder te gaan. Echte vakman, voedingsadviezen werken ook prima, we zijn allebei al ongeveer 5 kg kwijt ! Rick is een aanrader.

Resultaat op korte termijn Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Bij Personal Body Care weten ze waarover ze het hebben. Dit vertaald zich in sportief opzicht in resultaat op korte termijn met een blijvend karakter middels een individueel voedings- en op maat gemaakt trainingsprogramma. Buiten een uiterst vriendelijke benadering gaat men bij Personal Body Care gedreven te werk en weten ze het beste uit iemand naar boven te halen. Buiten het sportieve vlak is ook de luxe zonnebankstudio een aanrader, daarnaast staan de dames iedereen altijd vriendelijk doch professioneel te woord. Bij Personal Body Care maakt men waar wat er gezegd wordt!

Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Vijf weken geleden gestart bij Rick. Doel gesteld, fysieke weerbaarheid vergroten, conditie en gewichtsafname. Kijk uit naar de trainingen, na een voor mij iets wat trage start, nu flink aangepakt door Rick en met een voldaan gevoel naar huis. Ondanks vasteloavend, ziekte en nog wat obstakels..... toch in vijf weken tijd 4 kilo afgevallen, wat enorm stimuleert om door te gaan. Naast het gewicht is het lekker even je hoofd leeg maken, voel mij fitter en kijk uit naar de zomer waar ik in leuke jurkjes kan paraderen met mijn behaalde resultaat :-). Trainingen bij Rick zijn zeker een aanrader!

* * * * * Ik geef Personal Body Care 5 sterren

In november 2017 gestart bij Personal Body Care. Zeer tevreden en geef P.B.C dan ook het maximaal aantal ***** Enkele kenmerken die Rick typeren * Kennis en kunde * Gedreven * Consentieus * Empathisch * Goed voorbeeld (doet volgen) Dit maakt Personal Body Care een échte aanrader. Zowel fitness- als zonnebankstudio zijn picobello in orde. Compliment tevens voor de dames! Rick ga zo door💪👍

Snel resultaat Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Ik ben heel blij met Rick als Personal Trainer. Ik ben nooit een sporter geweest maar ga nu met plezier naar Rick. Hij is zeer ervaren en motiveert je! Wil je sporten en ook resultaat zien? Ga naar Rick!

Het laatste zetje in de rug Ik geef Personal Body Care 5 sterren

ik heb altijd veel gesport en tot voor twee jaar nooit echt op mijn voedingspatroon hoeven te letten ...maar ja de 40 komt in zicht en daarmee ook de vetrandjes .Ik heb lang gedacht harder trainen gaat vanzelf wel weg , helaas ...ik train nu een keer in de week bij Rick en vier keer voor mezelf , dat is veel maar dat deed ik dus altijd al ...het verschil nu is dus het voedingsschema van Rick en de resultaten zijn goed zichtbaar .Rick zorgt voor de juiste motivatie en houdt je scherp , net dat beetje extra om net even wat extra resultaat te boeken ...fijne gozer is t en ik kan hem iedereen aanraden

Topper! Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Bij Rick is het altijd prettig om te sporten maar hij zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft. Daarnaast geeft hij tijdens de oefeningen goede feetback en let hij ook op het dieet. Het resultaat is dat ik me fitter voel en daardoor ook door de dag meer energie heb. Het sporten helpt me ook om van mijn werk af te schakelen en het hoofd leeg te maken. Ondanks dat ik me niet helemaal aan het dieet kan houden ben ik dik tevreden over de progressie en begeleiding van Rick.

Na jarenlang Ik geef Personal Body Care 5 sterren

na jarenlang niet meer sporten en niet meer gemotiveerd zijn, ben ik bij Rick terecht gekomen, Rick begeleid mij super met mijn gewicht af te bouwen en spiermassa op te bouwen. met deze stok achter de deur kan ik mijn levensstijl gaan veranderen.

Geweldig!! Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Ik ga iedere week met veel plezier naar de training. Krijg een fantastische begeleiding en een heel goed voedingsschema. Kortom, Rick je bent een topper!!

Erg prettige ervaring Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Sinds 1 maand begonnen met sporten en aan een persoonlijk voedingsschema. Al vaker pogingen ondernomen maar bij Personal Body Care zit ik pas echt op mijn plek! Rick motiveert en geeft passend advies. Hij houd rekening met mijn onregelmatige ritme en ik merk al direct resultaat. Ik voel me een stuk fitter. Kortom, Personal Body Care is iedere euro meer dan waard!

Echt top!! Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Ik ben nu 4 weken bezig bij rick en wat voel ik me lkkr in mn vel... er waren al snel resultaten zichtbaar en voel mijn klachten in nek en rug nog elke week afnemen. Het is erg motiverend om zo aan je doelen te werken, En idd als je denkt dat je niet meer kunt dan motiveerd hij je tot t uiterste uit jezelf te halen!

Professionele personal trainer! Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Het draait niet alleen om het sporten en de voeding. Rick weet je te motiveren om je levensstijl aan te passen en gemotiveerd te blijven. Daarbij stelt hij samen op een betrokken manier doelen die bij je passen. Op dit moment heb ik mijn voeding op orde, sporten op orde en voel me fit en gezond. Na 3 weken 2% in body fat gedaald. Met zulke begeleiding ben je in staat om je doelen te behalen!

Al binnen 3 weken Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Sinds ik onder begeleiding ben en met de juiste voeding ben ik al 5 procent in vet gedaald in 3 weken.

Snel resultaat Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Was al ongeveer een maand of 6 bezig met sporten, resultaat was zichtbaar echter bij lange na niet wat je na 6 maanden mag verwachten. Toch maar eens bij Rick langs gegaan voor een voedingschema en een stok achter de deur voor net dat beetje extra motivatie. Twee weken later, is mijn gewicht hetzelfde en mijn vet percentage al met 2,5% gezakt. Uitstekende begeleiding, open voor al je vragen en zichtbaar resultaat.

Motivatie Ik geef Personal Body Care 4 sterren

Rick weet waar hij het over heeft en hoe hij je moet motiveren. Wanneer ik zelf wil stoppen, motiveert Rick mij om nog een extra stapje te zetten. En natuurlijk is het heerlijk om na het sporten even te ontspannen onder de zonnebank. Ik heb mijn leefstijl aan kunnen passen met de professionele hulp van Rick!

Voel me gezonder Ik geef Personal Body Care 4 sterren

Al jarenlang hield ik mij niet meer bezig met sporten en gezond eten. Om het sporten toch weer op te pakken en de overtollige kilo's kwijt te raken, kon ik wel wat hulp gebruik. Via via kwam ik terecht bij Personal Body Care. Ik heb een afspraak gemaakt voor een gratis intakegesprek en het voelde meteen goed! Nu enkele maanden later heb ik dan eindelijk mijn doel bereikt, -10 KG! Rick is een echte doorzetter en dat brengt hij ook over in zijn trainingen. Zonder hem had ik mijn doel nooit bereikt.

Echt aandacht Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Persoonlijke trainingen waar de aandacht écht op jou gericht is. Rick heeft verstand van zaken en motiveert je uiterst goed om je doelen te bereiken. Ik kan Personal Body Care dan ook aanraden voor iedereen die zijn levensstijl wilt aanpassen.

Motiverend Ik geef Personal Body Care 4 sterren

Goede begeleiding, erg motiverend en resultaatgericht! Met plezier heb ik hier 16 weken intensieve personal training gevolgd en uiteindelijk mijn doel bereikt. Ook de combinatie sport, voeding en ontspanning beviel erg goed!

Introductie Introductie
Educatie Educatie
Persoonlijk plan Persoonlijk plan
Introductie Training op locatie
Personal trainer - tevreden klantreacties

Vernieuwde klantreactie pagina! Al een tijdje is Personal Body Care werkzaam als personal trainer in Venlo en omstreken. Een belangrijk onderdeel v...

Lees meer
De nieuwe website staat live

Het is zover! De website van Personal Body Care staat online. Afgelopen weken zijn we druk bezig geweest om alle puntjes op de 'i' te zetten. ...

Lees meer
Nieuw: Prestige 1600

Met trots mogen wij mededelen dat wij vanaf nu beschikken over de allernieuwste zonnebank van Ergoline: de Prestige 1600! Dit topmodel is de meest lux...

Lees meer
huidplooimeter Don't wish for it, work for it! stopwatch