Beoordeeld met 4.9/5

Reviews

Een belangrijk onderdeel van onze visie is dat wij bij Personal Body Care geloven in een samenleving waar sport hoog in het vaandel staat, daarom ondersteunen wij iedereen die extra hulp bij het sporten kan gebruiken!

Dat dit inmiddels al veel tevreden klantreacties teweeg heeft gebracht is voor ons een bevestiging dat we goed bezig zijn. Mijn klanten en hun tevredenheid staan dan ook centraal in de begeleiding bij Personal Body Care. Neem zelf ook eens de onderstaande reviews door.

Google Plus

Op onze Google pagina vindt je al onze bedrijfsinformatie, foto's, volgers en reviews van onze klanten.  Wij stellen het zeer op prijs als je een Google review invuld.

Facebook

Ook op onze facebook pagina vind je al onze bedrijfsinformatie en foto's. Lees ook hier wat klanten van ons vinden of laat zelf een beoordeling achter over Personal Body Care te Venlo. 

Onze voorkeur gaat er naar uit dat klanten een review achter laten op bovenstaande Google Plus- of ons Facebook profiel. Beschik je echter niet over een Google- of Facebookaccount, bieden wij je hieronder de mogelijkeheid om een review direct op onze site in te dienen.

Geef uw mening!

Wat vindt u van ons Personal Body Care? Laat het hieronder weten!

Hoeveel sterren geeft u ons?
5
Benieuwd naar onze succesverhalen? Bekijk hier de voor en na voorbeelden
Beoordelingen over Personal Body Care

Wij zijn beoordeeld met een 5.0/5 gebaseerd op 122 beoordelingen.

Goede ervaring met het personal training traject bij PBC Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Fijn contact en goede doelgerichte hulp. Wanneer vragen opkomen komt reactie snel tegemoet met een duidelijk uitleg. Verder is de samenwerking flexibel en prettig met duidelijke focus. Heb een goede ervaring aan het personal training traject met PBC overgehouden!

Super tevreden over de duo personal training Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Sinds 3 weken volg ik samen met mijn partner duo personal training. Elke keer opnieuw verbazen we ons over het warme welkom wat je krijgt van de trainers. De trainingen zijn erg intensief en op maat gemaakt. Wij zijn super tevreden over de trainingen en over de begeleiding! In deze 3 weken is er al resultaat behaald, dat zegt natuurlijk veel over de coaching die je ontvangt van de trainers.

Na slechts enkele weken al zichtbare resultaten Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Jarenlang sloot ik een sportschoolabonnement af zonder precies te weten wat ik moest doen of hoe ik effectief moest trainen. Elke keer vertrok ik ontmoedigd en zonder resultaten, waarna ik na een paar weken niet meer ging. Na twee workshops bij Personal Body Care ben ik nu helemaal anders ingesteld. Ze letten goed op mijn houding en leggen duidelijk uit hoe je effectief moet trainen. Dit heeft echt een wereld van verschil voor me gemaakt, en ik verliet de trainingen voor het eerst bezweet en voldaan! Dit motiveert enorm, vooral omdat ik na slechts enkele weken al resultaten zie. Met hun zeer persoonlijke aanpak, een heel makkelijk te volgen voedings- en trainingsplan is het voor mij een dikke 5 sterren waard!!

De kilo's vliegen eraf Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Mijn man en ik zijn ongeveer een maand geleden gestart met een voedingsplan van Wies en Rick. De kilo's vliegen er vanaf en nee, we hebben geen honger! We zijn vooral heel bewust van wat we eten en wat je binnenkrijgt (en welke negatieve effecten suikers normaal gesproken hebben op ons lichaam). Door de resultaten en de begeleiding zijn we erg gemotiveerd om het plan door te zetten om onze (eind)doelen te behalen. Dat mijn man vooral gemotiveerd blijft zegt heel veel :) Veel dank aan deze twee!!!

Krachtuithoudingsvermogen Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Als trainer wil je zelf ook in een goede vorm blijven. Ik train daarom 1x per week bij PersonalBodyCare om de puntjes op de i te zetten. Rick en Michel zijn beide toptrainers en weten uit mij het maximale te halen. Ze hebben de kennis en weten je goed te motiveren.

Gewoon top! Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Altijd uitdagende trainingen en extra motivatie om door te gaan waar je me bezig bent. En daarbij is het ook altijd nog gezellig....... gewoon top!

Gewoon top! Ik geef Personal Body Care 5 sterren

2 top trainers, altijd afwisselende en uitdagende trainingen. En een hoop motivatie om door te gaan waarmee je bezig bent. En daarbij is het er ook nog altijd gezellig! Wat wil je nog meer? Gewoon top!

Zeer tevreden Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Nu circa 6 weken bezig met Rick en Michel en ik kan niets anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben. Mijn lichaam verandert duidelijk door hun advies en trainingen. Het werk moet je natuurlijk zelf doen maar je wordt top bijgestaan in je avontuur. De heren spreken uit ervaring en dat is duidelijk te merken. Het doel is niet alleen maar trainen, afzien en diëten maar ook rust en af en toe doen waar je zin in hebt. Dat houdt het makkelijk om en leuk om vol te houden! Heren alvast bedankt en we gaan nog even door! 💪🏻

Mijn doel behaald Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Dankzij jullie kennis en ervaring mijn doel behaald. Toppers!

Al na 7 weken duidelijk resultaat Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Ik ben nu zo'n 7 weken bezig met krachttraining en zie en merk al duidelijk resultaten. Rick en Michel geven goede adviezen en letten er heel erg op dat ik gezien m'n kwetsbare rug de oefeningen goed uitvoer en niet overbelast. De periodieke metingen motiveren extra. Een training is nooit saai want Rick en Michel zorgen voor veel afwisseling in de oefeningen. Super! Mooie trainingsruimte, schoon en met moderne apparatuur. Daarom geef ik PBC 5 sterren.

Voel me veel fitter en gezonder Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Ik voel me veel fitter en gezonder sinds ik begeleid word door een van de fitness trainers van Personal Body Care! Echt super goede begeleiding! Die mensen hebben echt zorg voor je en voor jouw lijf. Zeker aan te raden!

Aanrader! Goede begeleiding. Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Aanrader! Goede begeleiding. Oefeningen goed en tot maximaal uitvoeren is lastig zonder begeleiding, daarom gekozen voor personal body care. Voor maximaal resultaat zeer zeker aan te raden!

Al jaren tevreden klant Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Al jaren tevreden klant, de begeleiding van Rick zorgt er voor dat ik de gewenste resultaten behaal. Wat ik het beste vind is dat hij zich blijft verdiepen in de manieren van voeding en training waardoor de aanpak steeds verder wordt verbeterd!

Fijne 1 op 1 begeleiding Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Fijne 1 op 1 begeleiding met echt oog voor klant, alles word rustig uitgelegd en er word samen gekeken naar doelen. Voedingsschema opmaat van je doelen en er word rekening gehouden met wensen waar mogelijk. Echt een aanrader!!

Mooie resultaten geboekt Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Begin maart gestart en 6 maanden later al mooie resultaten geboekt. Uitdagende maar haalbare doelstelling gedefinieerd en vervolgens structuur uitgezet om het beoogde doel te halen met een motiverende aanpak. Professionele begeleiding, goede communicatie en kundig team. Zeker aan te bevelen!

Progressie en lekkerder in me vel Ik geef Personal Body Care 4 sterren

Na aanschaf van een voedings- en trainingschema, en dat een paar maanden gevolgd te hebben. Zit ik veel lekkerder in me vel. Echt na 1 maand zag ik al veel progressie bij mezelf. Inmiddels heb ik al een 2e keer een schema laten maken. En nu ben ik hooked aan mijn resultaat. Door de hulp van Rick kom ik steeds dichterbij mijn droomlichaam.

Ik raad dit aan iedereen aan Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Wat een super leuk, gezellig en zeer kundig team van personal trainers. Ze helpen je echt om je doelen te bereiken en net dat beetje extra te geven. Zeker een aanrader!

Bijzondere trainer met veel kennis Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Ik train graag bij Rick. Hij is een topper met het hart op de goede plaats en zijn trainingen zijn van top kwaliteit. Ik voel me op mijn gemak en hij haalt alles uit me (en nog meer). Natuurlijk is en blijft hij een marinier, 😬😜maar desondanks voel ik, als oud-landmachtman een band met hem en dat werkt perfect.

Afvallen en spieropbouw Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Al bijna een jaar aan het trainen onder begeleiding en voeding op maat. Ondanks ik erg weinig lust, wordt er een passend schema gemaakt. Ik blijf gemotiveerd door coaching van Wies en kan zo mijn doel behalen op eigen tempo Ook tijdens de trainingen wordt je goed gemotiveerd en leer je elke keer weer nieuwe oefeningen die ik kan voortzetten tijdens eigen trainingen.

Topppp Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Ik volg nu een aantal weken het voeding schema en het werkt FANTASTISCH geen honger gevoel.. Mn lichaam staat al een aantal maande stil met afvallen terwijl ik elke wk train,maar nu ik deze voeding heb zie ik mn lichaam zelf gewoon veranderen.. Ik was altijd zeer gefocus op mn gewicht maar ik zie nu echt in dat dit totale onzin is veel gezakt in vet percentage en spiermassa omhoog veel belangrijker dan t getal.. En ik geniet in de weekende even goed van mn wijn(tjes)......elke 2wk een weging dat motiveert je ook super goed Super spontane meide die je begeleide ik zeg TOPP ben blij dat ik deze stap heb gemaakt..

Doelgericht en gezellig! Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Super fijn om door 2 prachtige dames getraind te worden. They walk their talk! Hard werken en veel gezelligheid, top combi!

toppertjes! Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Ik sport nu al iets meer dan een half jaartje bij PBC en ik ben niet alleen heel tevreden met het behaalde resultaat tot nu toe maar ben ook zeker heel blij met de begeleiding die ik hierbij krijg! Tijdens sommige momenten dat ik wat minder gemotiveerd ben zullen de trainers er altijd voor zorgen dat ik toch weer m’n draai gemaakt krijg en gemotiveerd raak om de draad weer weet op te pakken! Ook met mijn onregelmatige werk kan er altijd goed geschoven en gekeken worden wanneer er tijd is om mij ingepland te kijken! Al met al echt hartstikke blij dat ik hier personal training volg!

Top coach Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Rick is echt een top coach, reageert altijd super snel als je vragen hebt. Voedingsschema is super lekker en word op je afgestemd. Was in de eerste maand al bijna 5kg afgevallen. De trainingsschema's zijn super fijn. Elke dag spierpijn. Echt een aanrader dit!!

Zeer tevreden Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Na half jaar proberen in shape te komen, heb ik toch uiteindelijk besloten om een voedings en trainingschema te laten maken bij personal bodycare. Ik voel me na paar maanden al zoveel beter in me vel. En begin ook echt resultaat te zien. Ik ben zeer tevreden hierover en zal ook in de toekomst veel meer schema's laten samenstellen door Rick.

PT met Wies Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Ik kijk iedere keer uit om met Wies te trainen 💪 ze is een topper !

Aanrader Ik geef Personal Body Care 5 sterren

In drie maanden tijd hebben wij ons doel weten te behalen met personal training in duovorm in combinatie met een voedingsschema. De wijze lessen op voedings- en sportgebied nemen we zeker mee voor de toekomst. De trainers zijn kundig en weten je te motiveren om net dat stapje extra te zetten. Voor ons was het dé stok achter de deur die we nodig hadden. Een echte aanrader.

Super tevreden Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Ik zit hier nu een maand en zie nu al dat ik veel meer vooruitgang boek dan voorheen ik ben dan ook Rick en Michel ontzettend dankbaar voor hun inzet!! Zeker een aanrader ;)

Top begeleiding! Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Top begeleiding van kundige trainers. Met hard werken en begeleiding, begin kunnen maken aan m'n nieuwe levensstijl.

Al mooie resultaten geboekt. Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Begin maart gestart en al mooie resultaten geboekt. Uitdagende maar haalbare doelstelling gedefinieerd en vervolgens structuur uitgezet om het beoogde doel te halen met een motiverende aanpak. Professionele begeleiding, goede communicatie en kundig team. Zeker aan te bevelen!

vakman Ik geef Personal Body Care 5 sterren

rick zit meestal in een keer goed qua voedingsschema, ik heb nog niet meegemaakt dat het schema niet klopte. ook krijg je hier prima begeleiding mocht je wens hier liggen. al met al een goede personal trainer

Meedenkend en motiverend Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Je leert gaandeweg meer over fitness, voeding en hoe deze beide invloed hebben op je lichaam.

In 1 woord een topper is rick mijn man en ik zijn nu 3 maanden bezig en zoveel resultaat al en de combi voeding en sporten is echt aanteraden💪 Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Rick is echt een topper we gaan heel graag. Rick is een fijn persoon, rustig en weet waar hij het overheeft en begeleid ons super. We vinden het leuk afwisselend en de combi voeding + sporten is voor ons echt top. Mijn man is in 3 maanden 15 kilo kwijt en ik al 8 💪

Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Super te vreden !!! Jammer dat er maar 5 sterren zijn, Rick verdient er 6. Super voedingschema, de PT weet waar hij het over heeft. Leuke trainingssessies die niet vervelend worden. Top PT die niet af zegt, de trainer houd je gemotiveerd en zorgt dat je blijft gaan, helpt je net over dat randje heen. Je haald het maximale uit je zelf, als je hier je doelen niet kunt halen moet je gaan voetballen!!! Na 2 maanden 14 kg vet weg. Mijn vrouw 8 kg met 2 in de week intensief sporten en eeten wat Rick in het schema voorschrijft. Succes gegarandeerd

Kwaliteit Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Nu 3 weken bezig met mijn doel ; afvallen Ze staan altijd voor je klaar voor vragen, reageren snel, ook bij aanmelden snellen reacties Je wordt goed gemotiveerd en duidelijke uitleg in voeding als sport, erg goede begeleiding. Het is erg gezellig tijdens het sporten, maar wordt evengoed erg hard gewerkt. Ben erg tevreden over mijn verloop, nu al na 3 weken. Maar zeker ook over de begeleiding en de motivatie en sturing die ze je geven. Ben erg blij dat ik deze keus gemaakt heb bij personal body care.

Professionaliteit Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Super blij met de keuze die ik heb gemaakt om te gaan sporten bij personal body care. Goede begeleiding en er word rekening gehouden met wat je kan! Ondanks mijn reuma zorgt Wies ervoor dat ik toch kan sporten Top Team!!

Een van de beste keuzes die ik heb gemaakt! Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Een van de beste keuzes die ik heb gemaakt! Sinds 2 a 3 maanden sport ik hier samen met een vriendin om gewicht te verliezen. Ik voel me weer gemotiveerd, fit en de lust om te sporten is eindelijk terug! Anderhalf jaar geleden heb ik op vakantie mijn pols gekneusd. Een jaar later had ik nog steeds klachten aan mijn pols en had ik vaak last van pijnscheuten. Sinds ik bij Personal Body Care train, merk ik dat mijn klachten steeds minder werden. Mijn pols is weer sterk getraind en de laatste keer dat ik last had, kan ik me niet meer herinneren. Een echte aanrader!

Begeleiding met afvallen Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Je word top begeleid, waardoor het makkelijker is om je doel te behalen! Bij mij was mijn doel van 94kg naar 83kg te gaan in ongeveer 6 maand en dit heb ik dan ook behaald! ik zou het zeker aanraden als je wilt beginnen met voedingsschema's.

Corona kilo's tot de beste shape Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Na de eerste corona lockdown van Maart tot Juli flink wat Kilo's aangekomen door geen motivatie omdat de sportscholen dicht waren. Hierdoor flink aangekomen in vet. In juli toen de sportscholen weer geopent zijn ben ik samen Rick gaan zitten om een plan van aanpak te maken. Met dit plan en zijn begeleiding en sturing heb ik de beste shape in mijn leven behaald. Ik weet zeker dat ik met de hulp van Rick nog veel meer kan behalen. Ik kan Rick iedereen aanraden. Hij heeft heel veel kennis en zijn adviezen zijn de gouden puntjes op de I waardoor je je doelen zeker behaald.. Bedankt Rick en ik hoop dat we nog veel samen gaan bereiken..

Personal Body Care is een aanrader Ik geef Personal Body Care 4 sterren

Goede en professionele begeleiding met uiteindelijk een positief resultaat!

Raad Sten en Rick zeker aan als PT Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Getraind met Sten en Rick, allebei super toffe gasten. Elke week hard getraind, ze motiveren op een toffe persoonlijke manier. Ook voor tussentijdse vragen over oefeningen, dieet of vervangingen voor gewoontes gaven ze me de juiste begeleiding. Groeten van de bourgondiër.

Love it Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Super resultaten en hele goede begeleiding. Gaat je niet lukken op de gewone sportschool !!

kort maar krachtig Ik geef Personal Body Care 5 sterren

in 8 weken tijd een mooi resultaat geboekt. De trainingen zijn altijd afwisselend waar door het geen sleur is.. het voedingsschema was ook een fijne houvast. Dankjewel Rick.

Nog steeds tevreden! Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Ik ben nu 3,5 maand bij Sten aan het sporten en al meer dan 10 kilo kwijt!! De lessen zijn wekelijks een uitdaging omdat Sten elke week een tandje bij zet. Maar het resultaat mag er zijn! En wanneer het even toch net iets te zwaar is, dan wordt meteen bijgesteld en blijft Sten je ook dan motiveren om alles te geven wat je hebt. Ik heb door de goede begeleiding geen blessures gehad, ik heb plezier tijdens de lessen en heb na afloop een voldaan gevoel. Kortom: aanrader!

Ik geef Personal Body Care 5 sterren

In amper een jaar tijd ben ik 27 kg afgevallen mede dankzij Rick en Sten. Door hun motivatie, intensieve trainingen en op maat gemaakt eetschema heb ik dit met slechts één uur per week sporten bereikt.

Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Super goede trainingen afgelopen maand gehad van Rick. Afwisselende oefeningen, gedegen begeleiding, voor mij grensverleggend en voel meteen resultaat. Kan iedereen deze personal trainers aanbevelen!

Top begeleiding Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Top begeleiding van Sten. Verstand van zaken en leuke afwisselende oefeningen. Altijd een voldaan gevoel als we een uurtje gas hebben gegeven. Ga zo door!

Top gasten! Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Train al een paar maanden met Sten. Super goede trainer met een hoop kennis, is altijd geduldig maar motiveert je ook om het meeste uit je training te halen. Zou het iedereen aanbevelen!

Super begeleiding! Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Super begeleiding van Sten en Rick met het voedingsschema en de trainingen! Iedere zaterdagochtend volop gas geven en weer met een voldaan gevoel het weekend in! Toppers!

Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Train nu ongeveer 3 maanden bij Sten en ga iedere week met veel plezier 👊🏻 Het voedingsschema dat die voor me heeft gemaakt past perfect bij m’n wensen en zie het niet als een dieet maar als een perfect eetpatroon. Sten is altijd positief en weet je goed te motiveren je kan meer dan dan je denkt. Ik raad iedereen Rick en Sten aan als PT 2 motiverende trainers die weten waar ze over praten en je positief je doel laten halen. Ik blijf dit nog zeker een tijdje doen heerlijk zo’n uurtje knallen 💪

Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Ben nu ongeveer 2 maanden aan het trainen bij Rick. Alle keren goed gehumeurd en positief, verstand van zaken, zeer motiverend de grenzen verleggend , stipt op tijd en een goed gesprek. nog nooit trainen zo leuk gevonden en prima resultaat!

Vindt je het moeilijk om uit jezelf naar de gym te gaan? Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Dan is PBC je redding. Enige wat je hoeft te doen is opdagen, PBC zorgt voor de rest...

Rick en sten Ik geef Personal Body Care 5 sterren

2 top trainers Weten waar ze over praten en laten je net die 2 extra doen door de goede motivatie

Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Al een jaar Rick als personal trainer en met een goed resultaat. Buiten dat hij mij telkens weet weet te motiveren, is hij ook nog eens heel flexibel. Met mijn eigen voedingsschema die hij voor je maakt, houdt hij ook rekening met wat je graag eet. Een goede afstemming onderling zorgt ervoor dat ik het ook volhoudt en gemotiveerd blijf.

Trainer rick Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Super.trainer. Weet mij telkens weer te motiveren.

Kennis van zaken! Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Ik heb heel veel nieuwe inzichten gekregen tijdens mijn trainingsperiode met Rick. Erg waardevol voor mij. Daarnaast is hij een vriendelijke gast, heeft humor en kan hij je tot het 'gaatje' krijgen. Rick bedankt voor je inzet en de leuke gesprekken. Heel veel succes met je bedrijf en de wedstrijden die nog (allemaal) gaan komen! 👊 Rob

Ik geef Personal Body Care 5 sterren

We gaan elke week met plezier naar de training op maat, goede begeleiding van rick en stenn! We voelen ons na 2 maanden al een stuk fitter.

Rick Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Eindelijk een coach die mij snapt. Die er voor zorgt dat ik vol het podium op ga. Super blij

Aanrader! Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Mijn doel was afvallen en fitter worden. Rick heeft daarop een voedingsschema gemaakt waar ik me over het algemeen goed aan kan houden. Ik heb geen honger tussendoor en sinds de start kook ik 's avonds weer gezond en lekker! Binnen korte tijd zijn er meer kilo's verdwenen dan verwacht! Bij vragen reageert Rick snel en adequaat. Daarnaast sport ik met personal trainer Sten. De lessen zijn intensief! (dus spierpijn achteraf!!) Maar er is oog voor welzijn tijdens de lessen en Sten is, net als Rick, kundig en vriendelijk. Het uur wordt constructief volgemaakt. Je krijgt waar voor je geld. Het is anders dan mijn ervaringen bij een reguliere sportschool: hier wordt flink doorgepakt. Je hebt na afloop alles gegeven wat je hebt! Ik ga dus elke week met plezier met Sten aan de slag en heb alle vertrouwen in een goed resultaat! Ik kan Personal Body Care van harte aanbevelen.

Rick Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Rick stimuleert, is eerlijk en begrijpt mijn persoonlijke wensen en de doelen die ik wil bereiken!!

Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Rick weet je te motiveren, te enthousiasmeren en vooral door te zetten. Ik begin krachttraining echt leuk te vinden ;-)

Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Rick Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Voor het eerst in mijn leven doe ik aan sport . Zonder begeleiding had ik al lang weer de handdoek in de ring gegooid. Bittere noodzaak wordt plezier. Rick weet me te motiveren, resultaten te boeken en het toch nog leuk te houden voor me.

Top performance Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Rick is zelf zo gedreven dat je er zelf niet omheen kan en die gedrevenheid overneemt. Weet waar die mee bezig is en geeft je advies op maat. Kort omschreven Top Performance 💪🏻

Toffe motiverende coach Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Een strak voedingsplan en motiverende uren, ik ga hier met plezier naar toe en zie de verbetering bij mezelf.

Goede begeleiding Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Via via bij Rick terecht gekomen. Tijdens het intakegesprek kon ik mijn wensen kenbaar maken en daar heeft hij ook goed naar geluisterd. Het is hard werken, maar je ziet snel resultaat, zeker als je je aan de voedingsadviezen houdt die Rick geeft. Dus zeker 5*, prima begeleiding, goede adviezen en uitdagende oefeningen.

Goede begeleiding; Je merkt en ziet het resultaat! Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Ondertussen 2 maanden geleden gestart bij Personal Body Care (personal trainer Rick). Duidelijke doelen gesteld waar we naar toe willen werken (Vetmassa omzetten in spiermassa d.m.v. voeding en sport). Door de superbegeleiding van Rick ben ik al 3,5 KG vet kwijt, 1,5 KG spiermassa erbij en uiteraard is mijn algehele gewicht ook al lekker naar beneden. Dus met 1 woord TOP! Hij zorgt ervoor dat je altijd gemotiveerd blijft en het maximale resultaat eruit kan halen.

Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Ik ga elke vrijdag graag na rick. Na afloop flinke spierpijn! Zo weet ik dat ik een goede training heb gehad. Rick motiveert mij enorm hij haalt alles eruit, om zo het beste resultaat te krijgen waar jij jezelf tevreden bij voelt. Het helpt me niet alleen met sporten maar ook mijn voeding ziet er veel beter uit! Ik leef veel gezonder en voel me veel fitter als van te voren!

Personal body care Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Dik tevreden dus 5 sterren!

Theo Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Wij gaan graag naar Rick, hij motiveert ons om elke keer net iets verder te gaan. Echte vakman, voedingsadviezen werken ook prima, we zijn allebei al ongeveer 5 kg kwijt ! Rick is een aanrader.

Resultaat op korte termijn Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Bij Personal Body Care weten ze waarover ze het hebben. Dit vertaald zich in sportief opzicht in resultaat op korte termijn met een blijvend karakter middels een individueel voedings- en op maat gemaakt trainingsprogramma. Buiten een uiterst vriendelijke benadering gaat men bij Personal Body Care gedreven te werk en weten ze het beste uit iemand naar boven te halen. Buiten het sportieve vlak is ook de luxe zonnebankstudio een aanrader, daarnaast staan de dames iedereen altijd vriendelijk doch professioneel te woord. Bij Personal Body Care maakt men waar wat er gezegd wordt!

Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Vijf weken geleden gestart bij Rick. Doel gesteld, fysieke weerbaarheid vergroten, conditie en gewichtsafname. Kijk uit naar de trainingen, na een voor mij iets wat trage start, nu flink aangepakt door Rick en met een voldaan gevoel naar huis. Ondanks vasteloavend, ziekte en nog wat obstakels..... toch in vijf weken tijd 4 kilo afgevallen, wat enorm stimuleert om door te gaan. Naast het gewicht is het lekker even je hoofd leeg maken, voel mij fitter en kijk uit naar de zomer waar ik in leuke jurkjes kan paraderen met mijn behaalde resultaat :-). Trainingen bij Rick zijn zeker een aanrader!

* * * * * Ik geef Personal Body Care 5 sterren

In november 2017 gestart bij Personal Body Care. Zeer tevreden en geef P.B.C dan ook het maximaal aantal ***** Enkele kenmerken die Rick typeren * Kennis en kunde * Gedreven * Consentieus * Empathisch * Goed voorbeeld (doet volgen) Dit maakt Personal Body Care een échte aanrader. Zowel fitness- als zonnebankstudio zijn picobello in orde. Compliment tevens voor de dames! Rick ga zo door💪👍

Snel resultaat Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Ik ben heel blij met Rick als Personal Trainer. Ik ben nooit een sporter geweest maar ga nu met plezier naar Rick. Hij is zeer ervaren en motiveert je! Wil je sporten en ook resultaat zien? Ga naar Rick!

Het laatste zetje in de rug Ik geef Personal Body Care 5 sterren

ik heb altijd veel gesport en tot voor twee jaar nooit echt op mijn voedingspatroon hoeven te letten ...maar ja de 40 komt in zicht en daarmee ook de vetrandjes .Ik heb lang gedacht harder trainen gaat vanzelf wel weg , helaas ...ik train nu een keer in de week bij Rick en vier keer voor mezelf , dat is veel maar dat deed ik dus altijd al ...het verschil nu is dus het voedingsschema van Rick en de resultaten zijn goed zichtbaar .Rick zorgt voor de juiste motivatie en houdt je scherp , net dat beetje extra om net even wat extra resultaat te boeken ...fijne gozer is t en ik kan hem iedereen aanraden

Topper! Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Bij Rick is het altijd prettig om te sporten maar hij zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft. Daarnaast geeft hij tijdens de oefeningen goede feetback en let hij ook op het dieet. Het resultaat is dat ik me fitter voel en daardoor ook door de dag meer energie heb. Het sporten helpt me ook om van mijn werk af te schakelen en het hoofd leeg te maken. Ondanks dat ik me niet helemaal aan het dieet kan houden ben ik dik tevreden over de progressie en begeleiding van Rick.

Na jarenlang Ik geef Personal Body Care 5 sterren

na jarenlang niet meer sporten en niet meer gemotiveerd zijn, ben ik bij Rick terecht gekomen, Rick begeleid mij super met mijn gewicht af te bouwen en spiermassa op te bouwen. met deze stok achter de deur kan ik mijn levensstijl gaan veranderen.

Geweldig!! Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Ik ga iedere week met veel plezier naar de training. Krijg een fantastische begeleiding en een heel goed voedingsschema. Kortom, Rick je bent een topper!!

Erg prettige ervaring Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Sinds 1 maand begonnen met sporten en aan een persoonlijk voedingsschema. Al vaker pogingen ondernomen maar bij Personal Body Care zit ik pas echt op mijn plek! Rick motiveert en geeft passend advies. Hij houd rekening met mijn onregelmatige ritme en ik merk al direct resultaat. Ik voel me een stuk fitter. Kortom, Personal Body Care is iedere euro meer dan waard!

Echt top!! Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Ik ben nu 4 weken bezig bij rick en wat voel ik me lkkr in mn vel... er waren al snel resultaten zichtbaar en voel mijn klachten in nek en rug nog elke week afnemen. Het is erg motiverend om zo aan je doelen te werken, En idd als je denkt dat je niet meer kunt dan motiveerd hij je tot t uiterste uit jezelf te halen!

Professionele personal trainer! Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Het draait niet alleen om het sporten en de voeding. Rick weet je te motiveren om je levensstijl aan te passen en gemotiveerd te blijven. Daarbij stelt hij samen op een betrokken manier doelen die bij je passen. Op dit moment heb ik mijn voeding op orde, sporten op orde en voel me fit en gezond. Na 3 weken 2% in body fat gedaald. Met zulke begeleiding ben je in staat om je doelen te behalen!

Al binnen 3 weken Ik geef Personal Body Care 4 sterren

Sinds ik onder begeleiding ben en met de juiste voeding ben ik al 5 procent in vet gedaald in 3 weken.

Snel resultaat Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Was al ongeveer een maand of 6 bezig met sporten, resultaat was zichtbaar echter bij lange na niet wat je na 6 maanden mag verwachten. Toch maar eens bij Rick langs gegaan voor een voedingschema en een stok achter de deur voor net dat beetje extra motivatie. Twee weken later, is mijn gewicht hetzelfde en mijn vet percentage al met 2,5% gezakt. Uitstekende begeleiding, open voor al je vragen en zichtbaar resultaat.

Motivatie Ik geef Personal Body Care 4 sterren

Rick weet waar hij het over heeft en hoe hij je moet motiveren. Wanneer ik zelf wil stoppen, motiveert Rick mij om nog een extra stapje te zetten. En natuurlijk is het heerlijk om na het sporten even te ontspannen onder de zonnebank. Ik heb mijn leefstijl aan kunnen passen met de professionele hulp van Rick!

Voel me gezonder Ik geef Personal Body Care 4 sterren

Al jarenlang hield ik mij niet meer bezig met sporten en gezond eten. Om het sporten toch weer op te pakken en de overtollige kilo's kwijt te raken, kon ik wel wat hulp gebruik. Via via kwam ik terecht bij Personal Body Care. Ik heb een afspraak gemaakt voor een gratis intakegesprek en het voelde meteen goed! Nu enkele maanden later heb ik dan eindelijk mijn doel bereikt, -10 KG! Rick is een echte doorzetter en dat brengt hij ook over in zijn trainingen. Zonder hem had ik mijn doel nooit bereikt.

Echt aandacht Ik geef Personal Body Care 5 sterren

Persoonlijke trainingen waar de aandacht écht op jou gericht is. Rick heeft verstand van zaken en motiveert je uiterst goed om je doelen te bereiken. Ik kan Personal Body Care dan ook aanraden voor iedereen die zijn levensstijl wilt aanpassen.

Motiverend Ik geef Personal Body Care 4 sterren

Goede begeleiding, erg motiverend en resultaatgericht! Met plezier heb ik hier 16 weken intensieve personal training gevolgd en uiteindelijk mijn doel bereikt. Ook de combinatie sport, voeding en ontspanning beviel erg goed!

Personal training ervaring
Introductie Introductie
Educatie Educatie
Persoonlijk plan Persoonlijk plan
Introductie Training op locatie
Blijf up to date Updates van Facebook en Instagram
Personal Body Care - Social media
Personal Body Care - Social media

Volg jij ook al onze Facebook- & Instagram pagina? Volg ons op social media en ontvang de laatste updates van Personal Body Care gewoon op j...

Lees meer
NIEUW Personal Body Care in Venlo
NIEUW Personal Body Care in Venlo

Zaterdag 18 december is het zover, de officiële opening van onze nieuwe personal training studio in Blerick, Venlo. Een grote verhuizing en ...

Lees meer
Personal trainer - tevreden klantreacties
Personal trainer - tevreden klantreacties

Vernieuwde klantreactie pagina! Al een tijdje is Personal Body Care werkzaam als personal trainer in Venlo en omstreken. Een belangrijk onderdeel v...

Lees meer
huidplooimeter Don't wish for it, work for it! stopwatch
Terug
Route
Personal Body Care is centraal gevestigd in Blerick Venlo te Limburg. Goed bereikbaar vanuit aangrenzende regio's: Heide, Tegelen, Wielder, Boekend, Ubroek, Broek en Veegtes. Ook vanuit omgeving Baarlo, Belfeld, Steyl, Maasbree, Velden Sevenum en Grubbenvorst. Via de A73 ben je zelfs vanuit Roermond, Reuver, Horst & Venray, snel bij ons in de buurt.
> Route plannen
06-1385 0932 rick@personalbodycare.nl
Bel direct Stuur mail