Beoordeeld met 4.9/5

Diëten met hulp in omgeving Venlo, Blerick

Maak jij ieder jaar weer de belofte naar jezelf dat je dit keer echt gaat beginnen met een dieet? Of heb je al zo veel verschillende diëten geprobeerd maar levert niets het gewenste resultaat? Vaak wordt er ook gedacht dat ze een bepaalde maat weer willen passen, maar dit betekent niet dat een ongezond gewicht hebt. Personal Body Care helpt jou persoonlijk door te kijken wat jou lichaam nodig heeft en hoe er gehandeld moet worden om de gewenste resultaten te behalen met diëten in Venlo, Blerick. 

Welke dieet werkt voor jou?

Er zijn enorm veel verschillende diëten op de wereld die ieder beweren dat zij het beste zijn. Ieder mens is anders en reageert hierdoor dus ook anders op een dieet.  Wat voor de een werkt kan voor de ander niets uithalen. Ook is het onmogelijk om een dieet te creëren dat voor iedereen werkt, wanneer je iets leest over bijvoorbeeld ‘Snel afvallen’ wees dan enorm zorgvuldig hoe jij met dit dieet aan de slag gaat. Wanneer er gekozen wordt voor een dieet dat niet bij jouw lichaam past en niet bij je dagelijkse bezigheden, dan kan dit namelijk, op lange termijn, alleen maar in je nadeel gaan werken. 

Resultaat op lange termijn met diëten

Het belangrijkste is namelijk dat er een gezond dieet wordt gehanteerd en een dieet dat jij kan blijven volhouden en ervoor zorgt dat jij kan blijven genieten! Wanneer jij namelijk een dieet maar voor een kortere tijd kunt volhouden door wat voor reden dan ook, dan heeft het alleen effect op  korte termijn. Een dieet is onderdeel van een plan dat bedoelt is voor op lange termijn en geduld speelt een enorme rol hierin. En omdat het een plan is voor op het lange termijn moet het ook een dieet zijn waar jij ook van kan genieten. Het is namelijk zeer belangrijk dat jij nog van jouw dieet kunt genieten.

Dieet advies nodig?

Ben jij op zoek naar persoonlijk advies over diëten in omgeving Venlo, Blerick? Vraag dan direct een gratis intake gesprek aan. Wij gaan dan samen kijken naar wat jouw doelen zijn en hoe wij deze met diëten in Venlo, Blerick met professionele hulp kunnen bereiken. Het advies bestaat in het algemeen uit een persoonlijk voedingsschema en een persoonlijk opgemaakt trainingsschema. 

De beste resultaten zijn te behalen wanneer een goed dieet wordt gecombineerd met een goed trainingsschema. Bij Personal Body Care bieden wij beide aan zodat wij, samen met jou, voor de beste resultaten kunnen gaan en verantwoord kunnen diëten in Venlo, Blerick!

Personal training ervaring
Introductie Introductie
Educatie Educatie
Persoonlijk plan Persoonlijk plan
Introductie Training op locatie
Blijf up to date Updates van Facebook en Instagram
Personal Body Care - Social media
Personal Body Care - Social media

Volg jij ook al onze Facebook- & Instagram pagina? Volg ons op social media en ontvang de laatste updates van Personal Body Care gewoon op j...

Lees meer
NIEUW Personal Body Care in Venlo
NIEUW Personal Body Care in Venlo

Zaterdag 18 december is het zover, de officiële opening van onze nieuwe personal training studio in Blerick, Venlo. Een grote verhuizing en ...

Lees meer
Personal trainer - tevreden klantreacties
Personal trainer - tevreden klantreacties

Vernieuwde klantreactie pagina! Al een tijdje is Personal Body Care werkzaam als personal trainer in Venlo en omstreken. Een belangrijk onderdeel v...

Lees meer
huidplooimeter Don't wish for it, work for it! stopwatch
Terug
Route
Personal Body Care is centraal gevestigd in Blerick Venlo te Limburg. Goed bereikbaar vanuit aangrenzende regio's: Heide, Tegelen, Wielder, Boekend, Ubroek, Broek en Veegtes. Ook vanuit omgeving Baarlo, Belfeld, Steyl, Maasbree, Velden Sevenum en Grubbenvorst. Via de A73 ben je zelfs vanuit Roermond, Reuver, Horst & Venray, snel bij ons in de buurt.
> Route plannen
06-1385 0932 rick@personalbodycare.nl
Bel direct Stuur mail