Beoordeeld met 4.9/5

Personal trainer omgeving Sevenum

Personal training vormt de basis voor een aanhoudende verbetering van je levensstijl en gezondheid. Snel en verantwoord naar je doel toewerken en dat vooral vasthouden, dat doe je samen met een personal trainer. Ben jij op zoek naar een personal trainer in Sevenum? Dan ben je bij Personal Body Care aan het juiste adres! Wij helpen jou graag met het werken aan je fysieke en mentale gezondheid om zo samen jouw doel te behalen.

Behaal je resultaten in een versneld tempo

Met de juiste aandacht van een personal trainer wordt er een positieve verandering aan jouw levensstijl gebracht. Samen met een personal trainer gebeurt dit op een veilige en uitdagende manier. Door samen met een coach te trainen behaal je jouw gewenste resultaten sneller en leer je daarnaast tijdens de trainingen alles over een gezonde levensstijl en hoe je deze aanhoudt. Door onze doelgerichte werkwijze en uitgebreide sportkennis behaal je het gewenste sportresultaat in een versneld tempo. Personal Body Care is dé personal trainer in Sevenum en omstreken!

Train samen met een personal trainer in Sevenum

Een fitness coach is zelfs voor fanatieke sporters een goede ondersteuning. Het kan namelijk net dat extra zetje geven. Daarbij heb je bij ons ook de mogelijkheid om samen (kick)bokslessen en duo trainingen te volgen. Tijdens je persoonlijke training wordt er altijd een trainings- en voedingsschema opgesteld die geheel bij jou als persoon en situatie past. Of je graag wilt afvallen, aan je conditie wilt werken, spiermassa wilt opbouwen of wilt bijkomen: Personal Body Care helpt jou graag! Ga ook het avontuur aan met de personal trainer in Sevenum en behaal je resultaten in een snel tempo.

Ben je woonachtig in de buurt van Sevenum en kun je wel wat extra steun gebruiken tijdens het sporten? Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies. Aangezien geen enkel persoon hetzelfde is, is het eerste intakegesprek altijd gratis.

Personal training ervaring
Introductie Introductie
Educatie Educatie
Persoonlijk plan Persoonlijk plan
Introductie Training op locatie
Blijf up to date Updates van Facebook en Instagram
Personal Body Care - Social media
Personal Body Care - Social media

Volg jij ook al onze Facebook- & Instagram pagina? Volg ons op social media en ontvang de laatste updates van Personal Body Care gewoon op j...

Lees meer
NIEUW Personal Body Care in Venlo
NIEUW Personal Body Care in Venlo

Zaterdag 18 december is het zover, de officiële opening van onze nieuwe personal training studio in Blerick, Venlo. Een grote verhuizing en ...

Lees meer
Personal trainer - tevreden klantreacties
Personal trainer - tevreden klantreacties

Vernieuwde klantreactie pagina! Al een tijdje is Personal Body Care werkzaam als personal trainer in Venlo en omstreken. Een belangrijk onderdeel v...

Lees meer
huidplooimeter Don't wish for it, work for it! stopwatch
Terug
Route
Personal Body Care is centraal gevestigd in Blerick Venlo te Limburg. Goed bereikbaar vanuit aangrenzende regio's: Heide, Tegelen, Wielder, Boekend, Ubroek, Broek en Veegtes. Ook vanuit omgeving Baarlo, Belfeld, Steyl, Maasbree, Velden Sevenum en Grubbenvorst. Via de A73 ben je zelfs vanuit Roermond, Reuver, Horst & Venray, snel bij ons in de buurt.
> Route plannen
06-1385 0932 rick@personalbodycare.nl
Bel direct Stuur mail