Beoordeeld met 4.9/5

Sterker worden? Spieropbouw en spiermassa kracht vergroten Venlo Blerick

Je kunt verschillende doelen hebben om te gaan trainen, de een wilt afvallen en de ander wilt sterker worden. Wat je doel ook is, door spiermassa op te bouwen behaal je deze doelen sneller. Het opbouwen van spiermassa is niet alleen belangrijk om je kracht te vergroten, maar ook om calorieën te verbranden. Het opbouwen van spiermassa hoeft helemaal niet moeilijk te zijn je moet alleen weten hoe het moet. Graag sterker worden en je spiermassa vergroten omgeving Venlo, Blerick? Personal Body Care staat voor je klaar.

Compound oefeningen voor spiermassa 

Door gebruik te maken van compound of samengestelde oefeningen in je training, train je meerdere spiergroepen tegelijk. Voorbeelden van deze oefeningen zijn squats, lunges, deadlifts en bankdrukken. Bij deze training ligt de focus op een bepaalde spiergroep, maar deze spiergroep heeft ook de ondersteunende spiergroepen nodig. Vragen over hoe je een bepaalde oefening uitvoert? Laat Personal Body Care je helpen bij het opbouwen van je spiermassa omgeving Venlo, Blerick. 

Voer het gewicht op om sterker te worden

Maak in het begin gebruik van een lege stang of lichte gewichten, het is belangrijk om eerst de techniek onder de knie te krijgen. Eenmaal de techniek onder de knie? Probeer dan om meer gewicht toe te voegen en je lichaam iedere keer opnieuw te prikkelen. Lukt het jou om iedere training met gemak die 10 herhalingen te behalen? Voer dan het gewicht op, zorg dat je die tien herhalingen nét haalt. Wanneer dit lukt kun je het gewicht weer wat opvoeren, zo haal je het maximale uit je spieren en bouw je spiermassa op, iedere training opnieuw. 

Personal training wat voor jou? Onder begeleiding sporten met een ervaring coach? Betere prestaties zorgen voor meer spieropbouw! Neem contact op met Personal Body Care omgeving Venlo, Blerick. 

Neem voldoende rust

Rust nemen is vaak net zo belangrijk als de training zelf. Tijdens de rustfase geef jij je spieren de kans om te herstellen waardoor ze weer sterker kunnen worden. In deze fase vult je lichaam zijn voorraden weer aan en herstelt het zich. Naast rust is ook slaap zeer belangrijk voor je spieren, probeer daarom de richtlijn van 8 uur per nacht aan te houden. Tijdens je slaap wordt er groeihormoon afgegeven, dit hormoon zorgt voor de groei van je spieren. 

Meer tips over sterker worden, spieropbouw of spiermassa kracht vergroten omgeving Venlo, Blerick? Start dan met een gratis intake

Voeding is belangrijk voor je spierherstel

Naast bovenstaande onderdelen is voeding heel belangrijk wanneer het aankomt op sterker worden en spieropbouw omgeving Venlo, Blerick. Drink voldoende water, eet gevarieerd en zorg dat je genoeg calorieën binnen krijgt. Tijdens een training worden je spieren als het waren ‘kapot’ gemaakt, om deze spieren te herstellen dien je voldoende te eten. Probeer je macro’s (eiwitten, koolhydraten en vetten) af te stemmen op wat jouw lichaam nodig heeft. 

Kom je er zelf niet aan uit? Dan helpen wij je graag verder. Op onze locatie Blerick Venlo maken wij een persoonlijk afgestemd voedingsschema waarbij we rekening houden met jouw wensen, voorkeuren en budget.

Hulp nodig met spieropbouw omgeving Venlo Blerick?

Heb je vragen over het opbouwen van spiermassa, een voedingsschema nodig of heb je nét even dat duwtje in de goede richting nodig? Wij van Personal Body care Venlo, Blerick helpen je graag met sterker worden en je spierkracht te vergroten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen!
 

Personal training ervaring
Introductie Introductie
Educatie Educatie
Persoonlijk plan Persoonlijk plan
Introductie Training op locatie
Blijf up to date Updates van Facebook en Instagram
Personal Body Care - Social media
Personal Body Care - Social media

Volg jij ook al onze Facebook- & Instagram pagina? Volg ons op social media en ontvang de laatste updates van Personal Body Care gewoon op j...

Lees meer
NIEUW Personal Body Care in Venlo
NIEUW Personal Body Care in Venlo

Zaterdag 18 december is het zover, de officiële opening van onze nieuwe personal training studio in Blerick, Venlo. Een grote verhuizing en ...

Lees meer
Personal trainer - tevreden klantreacties
Personal trainer - tevreden klantreacties

Vernieuwde klantreactie pagina! Al een tijdje is Personal Body Care werkzaam als personal trainer in Venlo en omstreken. Een belangrijk onderdeel v...

Lees meer
huidplooimeter Don't wish for it, work for it! stopwatch
Terug
Route
Personal Body Care is centraal gevestigd in Blerick Venlo te Limburg. Goed bereikbaar vanuit aangrenzende regio's: Heide, Tegelen, Wielder, Boekend, Ubroek, Broek en Veegtes. Ook vanuit omgeving Baarlo, Belfeld, Steyl, Maasbree, Velden Sevenum en Grubbenvorst. Via de A73 ben je zelfs vanuit Roermond, Reuver, Horst & Venray, snel bij ons in de buurt.
> Route plannen
06-1385 0932 rick@personalbodycare.nl
Bel direct Stuur mail