Beoordeeld met 4.9/5

Personal training in Venlo

Tegenwoordig hoor je het mensen steeds vaker zeggen: “ik heb een personal trainer”. Iedereen die op zoek is naar persoonlijke sportbegeleiding kan dit gemakkelijk inschakelen en zo samen naar vastgesteld doel werken. Dit komt niet alleen doordat het betaalbaar is geworden, maar ook omdat zó veel mensen het effect ervan in zien. Ben je woonachtig in de omgeving van Venlo en ben je op zoek bent naar een personal trainer, dan ben je bij Personal Body Care aan het juiste adres.

Trainen met een personal trainer

Als personal trainer van Personal Body Care heb ik naast het Fitness Trainer A diploma ook een Personal Trainer diploma. Daarnaast zit ik midden in opleiding om ook gecertificeerd te worden op het gebied van voeding. Mijn doel is om al mijn cliënten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn in mijn eigen fitnessruimte. Hierdoor ontstaat er een prettig besloten sfeer waarbij de aandacht 100% naar jou gaat. Een persoonlijk gevoel staat dan ook hoog in het vaandel bij Personal Body Care.

Omdat geen enkel persoon hetzelfde is, zal het eerste gesprek altijd volledig vrijblijvend zijn. Mocht je na deze intake het gevoel hebben dat dit niets voor jou is, dan zit je nergens aan vast. Op het moment dat je graag verder wilt, kun je een volgende training inplannen, die ingepland wordt op dagen en tijdstippen dat het jou het beste uit komt.

De voordelen van een privéles

 • Optimale persoonlijke begeleiding door één op één met je te trainen
 • Mogelijkheid om in duo's te trainen
 • Beter en sneller naar je einddoel
 • Aanmoediging en motivatie om je prestaties te verbeteren
 • Betere prestaties zorgen voor meer spieropbouw en meer vetverbranding
 • Optimaal gebruik van de laatste technieken op fitness gebied
 • Gunstige tarieven
 • Eerste gesprek is altijd helemaal gratis
 • Privé training (kick)boksen

 Het behalen van trainingsresultaten

Iedereen heeft zijn eigen persoonlijke streven waar hij of zij aan wilt werken. Stel daarom van tevoren het juiste doel, dit is namelijk belangrijk voor de trainingsresultaten. De meest voorkomende doelstellingen waarmee gewerkt wordt zijn:

 • Gezond afvallen
 • Conditie opbouwen
 • Speciale aandacht voor blessures
 • Effectief en gericht trainen

Voor meer informatie over de persoonlijke begeleiding van Personal Body Care kun je vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier. Het eerste intakegesprek is altijd gratis!

Personal training studio Venlo Cardio fitness krachttraining Fitnesscentrum Blerick
Personal training ervaring
Introductie Introductie
Educatie Educatie
Persoonlijk plan Persoonlijk plan
Introductie Training op locatie
Blijf up to date Updates van Facebook en Instagram
Personal Body Care - Social media
Personal Body Care - Social media

Volg jij ook al onze Facebook- & Instagram pagina? Volg ons op social media en ontvang de laatste updates van Personal Body Care gewoon op j...

Lees meer
NIEUW Personal Body Care in Venlo
NIEUW Personal Body Care in Venlo

Zaterdag 18 december is het zover, de officiële opening van onze nieuwe personal training studio in Blerick, Venlo. Een grote verhuizing en ...

Lees meer
Personal trainer - tevreden klantreacties
Personal trainer - tevreden klantreacties

Vernieuwde klantreactie pagina! Al een tijdje is Personal Body Care werkzaam als personal trainer in Venlo en omstreken. Een belangrijk onderdeel v...

Lees meer
huidplooimeter Don't wish for it, work for it! stopwatch
Terug
Route
Personal Body Care is centraal gevestigd in Blerick Venlo te Limburg. Goed bereikbaar vanuit aangrenzende regio's: Heide, Tegelen, Wielder, Boekend, Ubroek, Broek en Veegtes. Ook vanuit omgeving Baarlo, Belfeld, Steyl, Maasbree, Velden Sevenum en Grubbenvorst. Via de A73 ben je zelfs vanuit Roermond, Reuver, Horst & Venray, snel bij ons in de buurt.
> Route plannen
06-1385 0932 rick@personalbodycare.nl
Bel direct Stuur mail