Beoordeeld met 4.9/5

Bodybuilding Venlo en omstreken

Als je begint met bodybuilding of juist op een zogenaamd "plateau" zit en toch de volgende stap wil zetten, kun je jezelf meerdere vragen stellen. Diverse vragen komen dan naar voren; zowel op voedings- alsook trainingsgebied. Belangrijk is dat je jezelf afvraagt wat je doel is en ook absoluut binnen welke termijn je dit wil realiseren. Sommigen willen namelijk juist droger worden, anderen willen weer meer spiermassa creëren of juist een combinatie hiervan. Dit is helemaal afhankelijk van je eigen doelstellingen en vooral ook de termijn waarbinnen je e.e.a. wil realiseren.

Serieus aan de slag gaan met bodybuilding betekent ten eerste dat je je realiseert dat er hard gewerkt moet worden. Professionele begeleiding van ervaren fitness-atleten is dan raadzaam. Bij bodybuilding is het belangrijk om goed op je houding te letten tijdens het trainen en in hoeverre je de spieren op een gezonde manier kan belasten. Om een optimaal resultaat te bereiken wordt er aangeraden om meer op wetenschappelijke inzichten te trainen. Een bodybuilder word je niet zomaar, alleen al omdat het veel tijd en discipline kost. Bij Personal Body Care hebben we ervaring met het trainen van mannen en vrouwen door middel van intensieve krachttraining gericht op bodybuilding.

Het bodybuilder schema

Om een behoorlijke spiermassa te kweken en een bodybuilder te worden, moet je je levensstijl drastisch aanpakken. Naast dat je – bijna – dagelijks in de sportschool te vinden bent, is een uitgebalanceerd voedingsschema noodzakelijk. Daarbij zijn ongezonde maaltijden en alcohol een grote vijand voor je eetschema. Het is verder belangrijk om goed op je voedsel te letten en de hoeveelheid hiervan. Een bekende vuistregel is: zorg voor de juiste dagelijkse hoeveelheid eiwitten volledig afgestemd of je eigen lichaamsgewicht & ook natuurlijke aanleg. Probeer daarnaast enkel de gezonde vetten in de juiste hoeveelheden binnen te krijgen. Hiernaast kies je ook voor extra fruit en groenten. Eieren, vis, kip en kalkoen horen ook thuis op het voedingsschema voor spieropbouw.

Personal trainer bodybuilding

Is je doel bodybuilder worden? Dan vereist dit meer dan enkel motivatie en doorzettingsvermogen. Het besef dat je erop kan bouwen dat je met de juiste zaken bezig bent en dit ook daadwerkelijk bent, is een verschil van dag en nacht t.a.v. het eindresultaat. Voor deze begeleiding kun je Personal Body Care inschakelen. Wij kunnen je helpen met een gevarieerd eetschema en de juiste begeleiding op trainingsgebied. Dus of je nu wilt trainen voor een bodybuilding wedstrijd of ondersteuning wenst bij spieropbouwende oefeningen; wij staan voor je klaar! Van onze ervaren personal trainer krijg je de optimale begeleiding op zowel training- alsook voedingsgebied en hiernaast een gezonde dosis mentale ondersteuning. Kom langs voor een eerste vrijblijvende afspraak waarbij we realistische doelen samen kunnen bespreken.

Bodybuilding vrouwen

Bij bodybuilding wordt er vaak gedacht aan gespierde mannen, terwijl veel vrouwen deze sport ook beoefenen. Steeds meer vrouwen nemen deel aan bodybuilderwedstrijden. Bovendien is het bikini-fitness ook erg populair onder deze groep. Voor vrouwen is het bereiken van een enorme spiermassa een stuk lastiger dan bij mannen. Mannen maken namelijk veel meer testosteron aan en ook de natuurlijke aanleg is anders. Om als vrouw zijnde toch het maximale resultaat te bereiken, moet zij zich streng houden aan het beoogde bodybuildingdieet en fitnessschema. Bij Personal Body Care trainen wij ook vrouwen in de kunst van bodybuilding. Tevens kunnen wij uiteenlopende succesvolle referenties overleggen.

Tijd voor actie

Heb jij ambitie om bodybuilder te worden? Laat je doel ondersteunen door de personal trainer van Personal Body Care. Neem direct contact op voor een gratis intakegesprek.

Personal training ervaring
Introductie Introductie
Educatie Educatie
Persoonlijk plan Persoonlijk plan
Introductie Training op locatie
Blijf up to date Updates van Facebook en Instagram
Personal Body Care - Social media
Personal Body Care - Social media

Volg jij ook al onze Facebook- & Instagram pagina? Volg ons op social media en ontvang de laatste updates van Personal Body Care gewoon op j...

Lees meer
NIEUW Personal Body Care in Venlo
NIEUW Personal Body Care in Venlo

Zaterdag 18 december is het zover, de officiële opening van onze nieuwe personal training studio in Blerick, Venlo. Een grote verhuizing en ...

Lees meer
Personal trainer - tevreden klantreacties
Personal trainer - tevreden klantreacties

Vernieuwde klantreactie pagina! Al een tijdje is Personal Body Care werkzaam als personal trainer in Venlo en omstreken. Een belangrijk onderdeel v...

Lees meer
huidplooimeter Don't wish for it, work for it! stopwatch
Terug
Route
Personal Body Care is centraal gevestigd in Blerick Venlo te Limburg. Goed bereikbaar vanuit aangrenzende regio's: Heide, Tegelen, Wielder, Boekend, Ubroek, Broek en Veegtes. Ook vanuit omgeving Baarlo, Belfeld, Steyl, Maasbree, Velden Sevenum en Grubbenvorst. Via de A73 ben je zelfs vanuit Roermond, Reuver, Horst & Venray, snel bij ons in de buurt.
> Route plannen
06-1385 0932 rick@personalbodycare.nl
Bel direct Stuur mail