Beoordeeld met 4.9/5

PBC | Personal Trainers & Voedingsadviseurs Blerick Venlo

Sporten draait niet alleen om afvallen of fit worden, maar om het totaalplaatje waardoor je je goed gaat voelen!

Helaas weten velen niet waar ze moeten beginnen om dit doel te bereiken, waardoor sporten vaak op een onjuiste manier gebeurt. Voor degene die zich niet fit voelen, die wat extra hulp kunnen gebruik of hun levensstijl willen aanpakken, zijn wij er als personal trainer. Samen maken we je dromen werkelijkheid en sleep ik je er doorheen waar nodig is.

In 2017 heeft oprichter Rick besloten om zich te gaan richten op het totaal plaatje, namelijk een gezonde geest in een fit lichaam. Met dit concept is er ruimte voor (individuele) begeleiding, voedingsadvies en ontspanning in één ruimte. Hiermee laten wij Venlo / Blerick kennis maken met een andere manier van een gezonde levensstijl anno nu.

Er zijn meerdere personal trainers actief binnen Personal Body Care. Hieronder hun persoonlijke verhaal:


Rick Wies Sem

 

Rick Rick

Van kleins af aan zit ik al boordevol veerkracht en doorzettingsvermogen. Dag in, dag uit was ik bezig met een gezonde levensstijl, zowel mentaal als fysiek. Op mijn 17e ben ik in dienst gegaan bij het Korps Mariniers, in deze tijd heb ik veel van de wereld gezien en ben ik onder andere op uitzending geweest in Irak en twee keer in Afghanistan. Daarnaast heb ik meerdere zware beproevingen gehad, zowel jungle-, koudweer-, en bergtrainingen. Hieruit blijkt dat ik als geen ander weet hoe je moet doorzetten en je doelen kunt bereiken. Tijdens mijn 9 dienstjaren stond sporten altijd op nummer #1. Om van deze gedrevenheid mijn werk te maken, heb ik besloten om het roer om te gooien en te gaan werken als personal trainer in Venlo.

Naast fitness heb ik mij de afgelopen jaren ook bezig gehouden met de vechtsporten kickboks en boksen. Ik heb meerdere wedstrijden gedraaid én met succes. Uiteindelijk werden mijn sportinteresses steeds meer uiteenlopend, wat tenslotte resulteerde in fitness en sport op hoog niveau.

Gediplomeerde fitness trainer

Met trots heb ik meerdere fitnesstrainerdiploma's behaald. Daarnaast blijf ik mijn kennis verder ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen. Daardoor weet ik naast sport en beweging ook alle ins en outs over voeding.

 

Wies Wies

Graag stel ik me aan jullie voor. Mijn naam is Wies, ik ben 37 jaar. Sinds begin 2020 werk ik bij Personal Body Care als trainer van alle dames die zich bij ons aanmelden. 

Ik focus mij vooral op afvallen, gezonde voeding en een fitte geest. Mijn trainingen worden per klant aangepast maar uit ervaring is de doelstelling van vrouwen vaak strakkere billen, mooie slanke benen en een smalle taille. 

Ik ben super gemotiveerd en vertrouw erop dat wij samen in een zo kort mogelijke tijd jouw doelstelling gaan behalen. 

 

Sem

Hoi, ik ben Sem, ik ben 34 jaar en ik kom uit Haarlem. Samen met mijn vriend zijn wij in Venlo komen wonen om mijn droom achterna te gaan…

Van je werk je hobby maken en het beste in iemand naar boven halen, dat maakt mij gelukkig. Graag deel ik mijn kennis met je om samen jouw doelen te behalen! Ik ga er helemaal voor als jij kiest om jouw gezondheid naar een hoger niveau te brengen.  

Geloven in jezelf is je grootste kracht! Mijn missie is om jou dat gevoel te geven. Door te bewegen, de juiste voeding en een positieve mindset bouwen we naar het geloof in jezelf.

Tijd voor actie

Wil je samen met een van ons jouw doel bereiken? Dan wordt dit het moment om te starten! Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

Personal training studio Venlo Cardio fitness krachttraining Fitnesscentrum Blerick
Personal training ervaring
Introductie Introductie
Educatie Educatie
Persoonlijk plan Persoonlijk plan
Introductie Training op locatie
Blijf up to date Updates van Facebook en Instagram
Personal Body Care - Social media
Personal Body Care - Social media

Volg jij ook al onze Facebook- & Instagram pagina? Volg ons op social media en ontvang de laatste updates van Personal Body Care gewoon op j...

Lees meer
NIEUW Personal Body Care in Venlo
NIEUW Personal Body Care in Venlo

Zaterdag 18 december is het zover, de officiële opening van onze nieuwe personal training studio in Blerick, Venlo. Een grote verhuizing en ...

Lees meer
Personal trainer - tevreden klantreacties
Personal trainer - tevreden klantreacties

Vernieuwde klantreactie pagina! Al een tijdje is Personal Body Care werkzaam als personal trainer in Venlo en omstreken. Een belangrijk onderdeel v...

Lees meer
huidplooimeter Don't wish for it, work for it! stopwatch
Terug
Route
Personal Body Care is centraal gevestigd in Blerick Venlo te Limburg. Goed bereikbaar vanuit aangrenzende regio's: Heide, Tegelen, Wielder, Boekend, Ubroek, Broek en Veegtes. Ook vanuit omgeving Baarlo, Belfeld, Steyl, Maasbree, Velden Sevenum en Grubbenvorst. Via de A73 ben je zelfs vanuit Roermond, Reuver, Horst & Venray, snel bij ons in de buurt.
> Route plannen
06-1385 0932 rick@personalbodycare.nl
Bel direct Stuur mail