Beoordeeld met 4.9/5

De fitness studio van Venlo centrum

Fitness is een populaire sport die je helpt bij het afvallen, aankomen of het ontwikkelen van kracht. Welk resultaat je ook wilt boeken, een motiverende factor is hierbij van groot belang. De persoonlijke begeleiding die je bij ons kunt krijgen, is net die extra stimulans om jouw sportieve doel te behalen. Ben je op zoek naar een fitness studio in Venlo centrum? Dan ben je bij Personal Body Care aan het juiste adres.

Het ultieme resultaat door de juiste begeleiding

Voordat je begint met een fitness schema is het belangrijk om voor jezelf op een rijtje te zetten wat je nu daadwerkelijk wil bereiken. Zo zorg je ervoor dat je fanatiek en sportief bezig blijft. Heb je al ervaring met fitness, dan kun je jouw trainingsschema zelf aanpassen aan jouw specifieke wensen. Fitness je liever met begeleiding of ben je nog een beginner wat betreft sport? In de fitness studio in Venlo kun je persoonlijke begeleiding krijgen van een ervaren trainer. Wij zorgen voor een gevarieerd trainingsschema en helpen je bij het correct uitvoeren van de oefeningen om resultaat te boeken en blessures te voorkomen. Heb je interesse? Vraag eens naar de mogelijkheden van personal training of raadpleeg ons trainingsschema voor de (beginnende) sporter bij de fitness studio in het centrum van Venlo.

Personal Body Care: de game changer van fitness Venlo

Voor het behalen van je fitnessresultaten zijn er vele mogelijkheden. Alleen al in Venlo zijn er vele fitnesscentra te vinden. Wat maakt Personal Body Care dan zo speciaal? Bij ons staat persoonlijke begeleiding centraal om resultaten zo effectief mogelijk te behalen. Of je je nu voorbereid op een bodybuilding wedstrijd of op zoek bent naar begeleiding bij het sporten of afvallen, voor alle situaties krijg je persoonlijke begeleiding op maat. Met verstand en doorzettingsvermogen werken wij samen aan jouw gewenste resultaat!

Personal fitness in Venlo centrum

Natuurlijk is het iedereens eigen keuze hoe fitnessdoelen worden bereikt. Begeleiding van een personal trainer kan echter motiverend werken. Wil je optimale begeleiding, alleen of in duo's, die helpen bij een betere en snellere realisatie van je einddoel? Tegen gunstige tarieven fitness jij bij Personal Body Care, de personal fitness studio in het centrum van Venlo.

Personal training studio Venlo Cardio fitness krachttraining Fitnesscentrum Blerick
Personal training ervaring
Introductie Introductie
Educatie Educatie
Persoonlijk plan Persoonlijk plan
Introductie Training op locatie
Blijf up to date Updates van Facebook en Instagram
Personal Body Care - Social media
Personal Body Care - Social media

Volg jij ook al onze Facebook- & Instagram pagina? Volg ons op social media en ontvang de laatste updates van Personal Body Care gewoon op j...

Lees meer
NIEUW Personal Body Care in Venlo
NIEUW Personal Body Care in Venlo

Zaterdag 18 december is het zover, de officiële opening van onze nieuwe personal training studio in Blerick, Venlo. Een grote verhuizing en ...

Lees meer
Personal trainer - tevreden klantreacties
Personal trainer - tevreden klantreacties

Vernieuwde klantreactie pagina! Al een tijdje is Personal Body Care werkzaam als personal trainer in Venlo en omstreken. Een belangrijk onderdeel v...

Lees meer
huidplooimeter Don't wish for it, work for it! stopwatch
Terug
Route
Personal Body Care is centraal gevestigd in Blerick Venlo te Limburg. Goed bereikbaar vanuit aangrenzende regio's: Heide, Tegelen, Wielder, Boekend, Ubroek, Broek en Veegtes. Ook vanuit omgeving Baarlo, Belfeld, Steyl, Maasbree, Velden Sevenum en Grubbenvorst. Via de A73 ben je zelfs vanuit Roermond, Reuver, Horst & Venray, snel bij ons in de buurt.
> Route plannen
06-1385 0932 rick@personalbodycare.nl
Bel direct Stuur mail