Beoordeeld met 4.9/5

Duo personal training in omgeving Venlo

Een duo training neemt eigenlijk de goede eigenschappen van een individuele training en een groepstraining samen en combineert dit tot een leuke sportsessie. Het grote voordeel van een duo training is dat je net zoveel aandacht kunt verwachten als bij een normale persoonlijke training, maar wel samen met een vriend of vriendin kunt trainen. Hierdoor kunnen jullie elkaar dus extra motiveren, wat uiteindelijk alleen maar een positief resultaat zal hebben.

Verder is een duo training bij ons in Venlo ook een uitstekende keuze als je toch graag persoonlijk begeleid wilt worden, maar de kosten van een één-op-één training te duur vindt. Bij een duo training krijgen jullie beide namelijk persoonlijke begeleiding en betaal je per persoon minder dan wanneer je in je eentje gaat trainen. Al met al is een duo training dus ideaal.

De voordelen van een privé duo training

  • Extra motivatie doordat je samen traint
  • Financieel voordeliger dan één-op-één training
  • Persoonlijke begeleiding
  • Trainingen wanneer het jullie uit komt
  • Gratis intakegesprek

Persoonlijke sportbegeleiding

Bij Personal Body Care is persoonlijke begeleiding altijd enorm belangrijk. Je krijgt de aandacht die je verdiend, waardoor je jouw persoonlijk doelen sneller zult behalen dan verwacht. Doordat er tijdens een duo training alsnog volop persoonlijke aandacht voor je is, kun je dit eigenlijk gewoon zien als een normale personal training. Doordat je effectieve begeleiding krijgt, ga je al snel de oefeningen correct uitvoeren en veel sneller resultaat merken dan wanneer je dit zelf zou doen.

Naast het correct uitvoeren van de bewegingen, is een duo training erg gevarieerd zodat het lichaam constant geprikkeld is en het voor jullie leuk blijft. Ook wordt er op een positieve manier gemotiveerd en kan de training precies worden afgestemd op het gewenste niveau. Hierdoor kunnen jullie dus altijd op een niveau trainen dat voor jullie beide prettig is. Hebben jullie interesse in een duo training in Venlo of omgeving, neem dan vrijblijvend contant op en plan gratis een eerste intakegesprek in.

Personal training studio Venlo Cardio fitness krachttraining Fitnesscentrum Blerick
Personal training ervaring
Introductie Introductie
Educatie Educatie
Persoonlijk plan Persoonlijk plan
Introductie Training op locatie
Blijf up to date Updates van Facebook en Instagram
Personal Body Care - Social media
Personal Body Care - Social media

Volg jij ook al onze Facebook- & Instagram pagina? Volg ons op social media en ontvang de laatste updates van Personal Body Care gewoon op j...

Lees meer
NIEUW Personal Body Care in Venlo
NIEUW Personal Body Care in Venlo

Zaterdag 18 december is het zover, de officiële opening van onze nieuwe personal training studio in Blerick, Venlo. Een grote verhuizing en ...

Lees meer
Personal trainer - tevreden klantreacties
Personal trainer - tevreden klantreacties

Vernieuwde klantreactie pagina! Al een tijdje is Personal Body Care werkzaam als personal trainer in Venlo en omstreken. Een belangrijk onderdeel v...

Lees meer
huidplooimeter Don't wish for it, work for it! stopwatch
Terug
Route
Personal Body Care is centraal gevestigd in Blerick Venlo te Limburg. Goed bereikbaar vanuit aangrenzende regio's: Heide, Tegelen, Wielder, Boekend, Ubroek, Broek en Veegtes. Ook vanuit omgeving Baarlo, Belfeld, Steyl, Maasbree, Velden Sevenum en Grubbenvorst. Via de A73 ben je zelfs vanuit Roermond, Reuver, Horst & Venray, snel bij ons in de buurt.
> Route plannen
06-1385 0932 rick@personalbodycare.nl
Bel direct Stuur mail