Beoordeeld met 4.9/5

Een op maat gemaakt fitnessschema

Het voordeel van het trainen met een fitness coach is dat er een op maat gemaakt fitness schema voor je wordt ontworpen. Met dit fitness schema ga jij jouw gewenste resultaten behalen. Rick is een expert als het gaat om het samenstellen van een fitness schema: hij weet precies de juiste combinatie van oefeningen voor een optimaal resultaat. Dit wordt geheel op maat gemaakt voor jou, zodat je zeker weet dat alles gedaan wordt voor een top resultaat. Uiteraard dien je het werk zelf te leveren, maar dit doe je tenminste met een solide fundering en optimale begeleiding.

Persoonlijk fitnessschema bij personal training

Wanneer je kiest voor personal training van Rick Cuijpers, wordt uit het intakegesprek duidelijk wat je doelen gaan zijn voor de komende periode. Vervolgens wordt er een fitnessschema gemaakt dat geheel aansluit bij jouw doelen, maar natuurlijk bij jouw huidige fysieke gesteldheid. Gaandeweg kan het fitnessschema altijd nog worden aangepast. Dit is natuurlijk ook logisch, aangezien je ook progressie maakt.

Zo wordt er dus constant gewerkt volgens een zo optimaal mogelijk schema, dat geheel bij jou past. Dit zorgt er ook voor dat jouw doelen sneller in zicht komen en dat we deze misschien tussendoor wel kunnen uitbreiden. Het is al vaker voorgekomen dat het beoogde doel eerder behaald wordt dan gehoopt, waardoor we daarna door kunnen pakken voor nóg meer resultaat. Dat is ook voor jou mogelijk!

Fitnessschema op maar ook bij online coaching

Misschien is het voor jou niet mogelijk om naar de locatie van Personal Body Care te komen of vind je jezelf zo druk dat het écht niet lukt om aan de slag te gaan maar wil je toch echt graag een op maat gemaakt fitness schema? 

Personal Body Care biedt jou de perfecte oplossing. Je kunt gewoon gebruik maken van de diensten van Personal Body Care maar doet dit wanneer het jou uitkomt en vanuit huis door middel van onze online coaching. Je krijgt een volledig op maat gemaakt voedingsschema én trainingsschema en je hebt persoonlijk contact met Rick. Kijk hier voor meer informatie over de online coaching. 

Personal training ervaring
Introductie Introductie
Educatie Educatie
Persoonlijk plan Persoonlijk plan
Introductie Training op locatie
Blijf up to date Updates van Facebook en Instagram
Personal Body Care - Social media
Personal Body Care - Social media

Volg jij ook al onze Facebook- & Instagram pagina? Volg ons op social media en ontvang de laatste updates van Personal Body Care gewoon op j...

Lees meer
NIEUW Personal Body Care in Venlo
NIEUW Personal Body Care in Venlo

Zaterdag 18 december is het zover, de officiële opening van onze nieuwe personal training studio in Blerick, Venlo. Een grote verhuizing en ...

Lees meer
Personal trainer - tevreden klantreacties
Personal trainer - tevreden klantreacties

Vernieuwde klantreactie pagina! Al een tijdje is Personal Body Care werkzaam als personal trainer in Venlo en omstreken. Een belangrijk onderdeel v...

Lees meer
huidplooimeter Don't wish for it, work for it! stopwatch
Terug
Route
Personal Body Care is centraal gevestigd in Blerick Venlo te Limburg. Goed bereikbaar vanuit aangrenzende regio's: Heide, Tegelen, Wielder, Boekend, Ubroek, Broek en Veegtes. Ook vanuit omgeving Baarlo, Belfeld, Steyl, Maasbree, Velden Sevenum en Grubbenvorst. Via de A73 ben je zelfs vanuit Roermond, Reuver, Horst & Venray, snel bij ons in de buurt.
> Route plannen
06-1385 0932 rick@personalbodycare.nl
Bel direct Stuur mail