Beoordeeld met 4.9/5

Small Group Training in Venlo en Blerick

Wil jij graag onder de mensen zijn en toch voor het maximale resultaat gaan? Small Group Training is dan precies wat je zoekt, een persoonlijk trainingsschema maar toch trainen in groepsverband! Personal Body Care staat volledig achter het persoonlijk maken van de trainingen, hierdoor bieden wij de trainingen aan in kleine groepen. Een persoonlijke coach die jou meeneemt en begeleidt in Venlo of Blerick? Om te beginnen willen wij eerst een duidelijk beeld schetsen over wat small group training nou eigenlijk is. 

Wat is small group training?

Er wordt gesproken van small group training wanneer er een kleine groep van tussen de 2 tot 6 personen samen trainingen ondervinden. Dit betekent niet dat je gezamenlijke opdrachten gaat uitvoeren maar dat je samen op pad gaat en toch afzonderlijk van elkaar traint. Het belang van een small group fitness sessie is dat je het gezelschap van andere ervaart maar je eigen trainingsschema kan hanteren. Er zijn nog meer voordelen van de small group trainingen in Venlo en Blerick bij Personal Body Care:

  • Mogelijkheden tot binnen en buitentrainingen;
  • Overleg met de groep over het tijdstip;
  • Ieder traint op zijn/haar EIGEN niveau;
  • Trainen in gezelschap;
  • Tips krijgen van andere sporters;
  • Je wordt gemotiveerd door de andere;
  • Het behalen van je doelen!

Het is natuurlijk super om je eigen doelen met jouw trainingsschema te hebben behaald, maar wanneer je samen met jou small training group een gezamenlijk doel behaald dan is toch nog extra mooi. Je hebt namelijk met jouw ‘teamgenoten’ ervoor gezorgd dat er na een lange tijd van hard werken en zwoegen, het gewenste resultaat daar is!

Small Group Fitness

Er zit een grote kans in dat jij je aangesproken voelt om deel te nemen aan een groepstraining en dit begrijpen wij! Personal Body Care is dan ook in Venlo en Blerick op zoek naar deelnemers voor small group fitness. Je komt zo namelijk onder de mensen, vaak met enige overlapping in interesses, je helpt anderen en je ondersteunt elkaar. 

Naast alle mentale voordelen dat het sporten in een groepsverband met zich meeneemt, is het ook nog een voordeel dat je mensen leert kennen in de omgeving van Blerick en Venlo. Small group training worden overal ter wereld aangeboden omdat dit simpelweg, enorm goed werkt! Ben jij klaar om je doelen te behalen? Neem dan contact op met PBC.
 

Personal training ervaring
Introductie Introductie
Educatie Educatie
Persoonlijk plan Persoonlijk plan
Introductie Training op locatie
Blijf up to date Updates van Facebook en Instagram
Personal Body Care - Social media
Personal Body Care - Social media

Volg jij ook al onze Facebook- & Instagram pagina? Volg ons op social media en ontvang de laatste updates van Personal Body Care gewoon op j...

Lees meer
NIEUW Personal Body Care in Venlo
NIEUW Personal Body Care in Venlo

Zaterdag 18 december is het zover, de officiële opening van onze nieuwe personal training studio in Blerick, Venlo. Een grote verhuizing en ...

Lees meer
Personal trainer - tevreden klantreacties
Personal trainer - tevreden klantreacties

Vernieuwde klantreactie pagina! Al een tijdje is Personal Body Care werkzaam als personal trainer in Venlo en omstreken. Een belangrijk onderdeel v...

Lees meer
huidplooimeter Don't wish for it, work for it! stopwatch
Terug
Route
Personal Body Care is centraal gevestigd in Blerick Venlo te Limburg. Goed bereikbaar vanuit aangrenzende regio's: Heide, Tegelen, Wielder, Boekend, Ubroek, Broek en Veegtes. Ook vanuit omgeving Baarlo, Belfeld, Steyl, Maasbree, Velden Sevenum en Grubbenvorst. Via de A73 ben je zelfs vanuit Roermond, Reuver, Horst & Venray, snel bij ons in de buurt.
> Route plannen
06-1385 0932 rick@personalbodycare.nl
Bel direct Stuur mail