Beoordeeld met 4.9/5

Gewichtsbeheersing Venlo, Blerick: stap voor stap naar het gezonde gewicht

Om de eerste stappen naar gewichtsbeheersing in Venlo, Blerick te zetten, moet je je eigen levensstijl begrijpen en hier inzicht in krijgen. Omgaan met je eigen valkuilen om zo je eetbuien te kunnen weerstaan. Wij van Personal Body Care helpen je graag met het behalen van je doelen en het daadwerkelijk vasthouden hiervan. Voor gewichtsbeheersing omgeving Venlo, Blerick ben je bij Personal Body Care aan het juiste adres. 

Verschillende soorten overgewicht

We kennen zes verschillende soorten overgewicht. Ieder soort overgewicht heeft haar eigen oorzaken en oplossingen. We lichten deze soorten kort voor je toe:

  • Obesitas door overmatig eten: De naam zegt het al, de oorzaak ligt hier bij teveel eten of drinken of de verkeerde combinaties hiervan. 
  • Stress-obesitas: Deze vorm van obesitas wordt veroorzaakt door stress. 
  • Te weinig bewegen: Overgewicht door te weinig bewegen kan veroorzaakt worden door geen sport of een zittend beroep. 
  • Gluten-overgevoeligheid: Overgewicht kan ook veroorzaakt worden door het eten van teveel gluten of koolhydraten.
  • Metabool-syndroom: Deze vorm van obesitas wordt veroorzaakt door een cumulatie van vet rond de middel en de organen. 
  • Veneuze obesitas: Bij veneuze obesitas wordt de obesitas veroorzaakt door een genetische fout

Waarom gewichtsbeheersing?

Onderzoekt toont aan dat het aantal personen met overgewicht de laatste jaren sterk toeneemt. Bij zowel mannen, vrouwen als kinderen. De grootste oorzaak hiervoor is een hoge energie-inname met daar tegenover te weinig beweging. Beweging is een zeer belangrijke factor voor gewichtsbeheersing. Wanneer je fanatiek gaat sporten zul je sneller ongezonde voeding laten staan omdat je zo in het ritme zit en je gestelde doelen wilt bereiken. Daarnaast wordt je van beweging niet alleen fysiek sterker maar ook emotioneel. Maar om daadwerkelijk fanatiek te gaan sporten en dit vast te houden is doorzettingsvermogen nodig. Wij van Personal Body Care willen je graag helpen met het geven van dat extra zetje en het vasthouden hiervan. Heb jij hulp nodig bij gewichtsbeheersing omgeving Venlo, Blerick? Neem dan gerust contact met ons op. 

Hulp nodig bij gewichtsbeheersing, omgeving Venlo, Blerick?

Het beheersen van je gewicht na succesvol afvallen is vaak net zo lastig als het afvallen zelf. Je lichaam heeft vet-cellen aangemaakt welke ook na het afvallen, aanwezig zijn in je lichaam. Wanneer je meer calorieën binnenkrijgt dan dat je lichaam verbrandt kunnen deze cellen zich weer langzaam vullen. Na het volgen van een verkeerd dieet of het verkeerd volgen van een dieet is er ook nog het riscio op het jojo-effect. Het jojo-effect is een situatie waarbij je na het afvallen terugvalt in oude rituelen en steeds weer opnieuw probeert om af te vallen. 

De reden dat je weinig vet verbrandt kan verschillende oorzaken hebben. De belangrijkste redenen zijn vaak een ongezonde leefstijl of voedingspatroon. Wij helpen je graag met het vinden van jouw onderliggende oorzaken en het stimuleren van de vetverbranding. Onze trainers gaan samen met jou zoeken naar de mogelijke oorzaken en de aanpak van gewichtsbeheersing in Blerick, omgeving Venlo. 

Personal training ervaring
Introductie Introductie
Educatie Educatie
Persoonlijk plan Persoonlijk plan
Introductie Training op locatie
Blijf up to date Updates van Facebook en Instagram
Personal Body Care - Social media
Personal Body Care - Social media

Volg jij ook al onze Facebook- & Instagram pagina? Volg ons op social media en ontvang de laatste updates van Personal Body Care gewoon op j...

Lees meer
NIEUW Personal Body Care in Venlo
NIEUW Personal Body Care in Venlo

Zaterdag 18 december is het zover, de officiële opening van onze nieuwe personal training studio in Blerick, Venlo. Een grote verhuizing en ...

Lees meer
Personal trainer - tevreden klantreacties
Personal trainer - tevreden klantreacties

Vernieuwde klantreactie pagina! Al een tijdje is Personal Body Care werkzaam als personal trainer in Venlo en omstreken. Een belangrijk onderdeel v...

Lees meer
huidplooimeter Don't wish for it, work for it! stopwatch
Terug
Route
Personal Body Care is centraal gevestigd in Blerick Venlo te Limburg. Goed bereikbaar vanuit aangrenzende regio's: Heide, Tegelen, Wielder, Boekend, Ubroek, Broek en Veegtes. Ook vanuit omgeving Baarlo, Belfeld, Steyl, Maasbree, Velden Sevenum en Grubbenvorst. Via de A73 ben je zelfs vanuit Roermond, Reuver, Horst & Venray, snel bij ons in de buurt.
> Route plannen
06-1385 0932 rick@personalbodycare.nl
Bel direct Stuur mail