Beoordeeld met 4.9/5

Hulp bij afvallen in Venlo en omgeving?

Het blijkt een veelvoorkomend probleem voor Nederlanders: afvallen. Om de een of andere reden genieten we massaal net iets te veel van het heerlijke eten, waardoor we uiteindelijk met een paar kilootjes te veel kampen. Om deze kilo's weer kwijt te raken zal er toch iets moeten veranderen in je levensstijl, maar wat? Bij Personal Body Care kun je terecht voor voedingsadvies op maat waarmee je op een gezondere manier zult afvallen dan wanneer je dit zonder hulp gaat proberen. Doordat je advies ontvangt dat helemaal is aangepast naar jouw persoonlijke voorkeur zul je merken dat het niet alleen makkelijker wordt om op je eten te letten, maar ook een stuk leuker.

Snel afvallen dieet?

Veel mensen geven aan dat ze nog even snel een paar kilo's kwijt willen, bijvoorbeeld voordat ze op vakantie gaan. Snel afvallen zal het echter genoodzaakt maken om drastische stappen te ondernemen en dat is juist iets wat we niet willen. Vaak heeft een dergelijke aanpassing als gevolg dat je te weinig van een bepaalde voedingsstof binnen krijgt, wat nadelig kan zijn voor de gezondheid.

Bij Personal Body Care vinden we het belangrijk dat je op een verantwoorde manier kunt afslanken en dit resulteert zich dan ook in ons voedingsadvies. Wij zullen dus niet aankomen met een magische formule die er voor zorgt dat je snel afvalt, maar maken samen met jou een gevarieerd fitness dieet. Je zult op een gezonde manier je ongewenste kilo's kwijt raken en op deze manier je gewicht ook gemakkelijker vast kunnen houden.

Gezonde voeding bij het afslanken

Simpel gezegd zul je bijkomen als je meer calorieën consumeert dan je verbrandt en zul je logischerwijs ook afvallen als je minder calorieën consumeert dan je verbrandt. Echter zijn er natuurlijk altijd uitzonderingen en vinden wij dat iedereen uniek is en een persoonlijke aanpak verdient. Er wordt dus per persoon bekeken wat je al geprobeerd hebt en wat mogelijk wel of niet bij je past. Uiteindelijk geven wij een passend advies waarmee je aan de slag kunt.

Naast dat je een persoonlijke aanpak krijgt, kun je bij Personal Body Care ook terecht voor personal training. Zo ontvang je een voedingsadvies op maat, waarmee je meteen op een sportieve wijze kan afslanken. Hierdoor kun je het totale pakket om af te slanken ontvangen, allemaal op één locatie.

Klaar om die extra kilootjes kwijt te raken? Neem contact op met Personal Body Care en maak vrijblijvend een afspraak met een voedingsconsulente in Limburg!

Personal training ervaring
Introductie Introductie
Educatie Educatie
Persoonlijk plan Persoonlijk plan
Introductie Training op locatie
Blijf up to date Updates van Facebook en Instagram
Personal Body Care - Social media
Personal Body Care - Social media

Volg jij ook al onze Facebook- & Instagram pagina? Volg ons op social media en ontvang de laatste updates van Personal Body Care gewoon op j...

Lees meer
NIEUW Personal Body Care in Venlo
NIEUW Personal Body Care in Venlo

Zaterdag 18 december is het zover, de officiële opening van onze nieuwe personal training studio in Blerick, Venlo. Een grote verhuizing en ...

Lees meer
Personal trainer - tevreden klantreacties
Personal trainer - tevreden klantreacties

Vernieuwde klantreactie pagina! Al een tijdje is Personal Body Care werkzaam als personal trainer in Venlo en omstreken. Een belangrijk onderdeel v...

Lees meer
huidplooimeter Don't wish for it, work for it! stopwatch
Terug
Route
Personal Body Care is centraal gevestigd in Blerick Venlo te Limburg. Goed bereikbaar vanuit aangrenzende regio's: Heide, Tegelen, Wielder, Boekend, Ubroek, Broek en Veegtes. Ook vanuit omgeving Baarlo, Belfeld, Steyl, Maasbree, Velden Sevenum en Grubbenvorst. Via de A73 ben je zelfs vanuit Roermond, Reuver, Horst & Venray, snel bij ons in de buurt.
> Route plannen
06-1385 0932 rick@personalbodycare.nl
Bel direct Stuur mail