Beoordeeld met 4.9/5

Gezond aankomen in Venlo

Niet genoeg kilo's aankomen is een probleem waar niet zo veel mensen hulp bij nodig hebben als met afvallen. Het is echter wel degelijk een probleem voor veel mensen, omdat het aankomen van voldoende gewicht simpelweg niet lukt. Vooral voor mensen die kampen met ondergewicht kan dit een lastige opgave zijn, maar er zijn bijvoorbeeld ook mensen die graag wat zwaarder willen worden en spiermassa willen opbouwen. Iedereen die graag in gewicht wilt aankomen kan bij Personal Body Care terecht. De begeleiding die je zult ontvangen wordt geheel op jouw situatie aangepast, waardoor je een advies op maat ontvangt.

Waarom aankomen in gewicht moeilijk is

Je stofwisseling bepaalt voor een groot deel hoe snel en nauwkeurig je voeding wordt verwerkt. Omdat niemand hetzelfde is, verschilt ook de werking van de stofwisseling per persoon. Waar dat de ene persoon per dag genoeg heeft aan 1700 kcal om op gewicht te blijven, kan dit voor iemand anders gerust 2500 kcal zijn, ondanks dat ze beiden evenveel bewegen. Hierdoor kan het zijn dat sommige mensen een stuk sneller gewicht bijkomen en hulp nodig hebben met afvallen. Daarbij zijn er mensen die hetzelfde aantal calorieën per dag eten, maar hierdoor toch afvallen. Dit bewijst maar weer dat elk lichaam anders is!

Doordat moeite hebben met aankomen minder vaak voor komt dan met afvallen kan hier nog wel nonchalant op worden gereageerd. Een simpele “je moet gewoon meer eten” doet het vaak goed, echter blijkt dit in de praktijk niet zo gemakkelijk. Om deze reden kun je bij Personal Body Care serieuze en professionele begeleiding verwachten om jouw streefgewicht te bereiken.

Moeite met bijkomen, kies voor een voedingsdeskundige

Bij Personal Body Care kun je persoonlijke hulp verwachten als je moeite hebt met bijkomen in Venlo. Je krijgt begeleiding van een gecertificeerde coach waarmee je stap voor stap je voeding gaat bekijken. Zo kan achterhaald worden waar je wellicht een fout maakt of waar verbetering mogelijk is. Je krijgt actieve en persoonlijke begeleiding zodat je zelf precies leert wat je in de toekomst kunt veranderen om je gewenste doel te bereiken. Wij vinden het belangrijk dat je op een gezonde wijze aankomt. Bijkomen kan soms door middel van recepten of shakes. Heb je interesse in een gesprek of heb je nog vragen over de mogelijkheden, aarzel niet en neem contact met ons op.

Personal training ervaring
Introductie Introductie
Educatie Educatie
Persoonlijk plan Persoonlijk plan
Introductie Training op locatie
Blijf up to date Updates van Facebook en Instagram
Personal Body Care - Social media
Personal Body Care - Social media

Volg jij ook al onze Facebook- & Instagram pagina? Volg ons op social media en ontvang de laatste updates van Personal Body Care gewoon op j...

Lees meer
NIEUW Personal Body Care in Venlo
NIEUW Personal Body Care in Venlo

Zaterdag 18 december is het zover, de officiële opening van onze nieuwe personal training studio in Blerick, Venlo. Een grote verhuizing en ...

Lees meer
Personal trainer - tevreden klantreacties
Personal trainer - tevreden klantreacties

Vernieuwde klantreactie pagina! Al een tijdje is Personal Body Care werkzaam als personal trainer in Venlo en omstreken. Een belangrijk onderdeel v...

Lees meer
huidplooimeter Don't wish for it, work for it! stopwatch
Terug
Route
Personal Body Care is centraal gevestigd in Blerick Venlo te Limburg. Goed bereikbaar vanuit aangrenzende regio's: Heide, Tegelen, Wielder, Boekend, Ubroek, Broek en Veegtes. Ook vanuit omgeving Baarlo, Belfeld, Steyl, Maasbree, Velden Sevenum en Grubbenvorst. Via de A73 ben je zelfs vanuit Roermond, Reuver, Horst & Venray, snel bij ons in de buurt.
> Route plannen
06-1385 0932 rick@personalbodycare.nl
Bel direct Stuur mail