Beoordeeld met 4.9/5

Begin met gewicht verliezen

Veel mensen kennen het wel, dat gevoel dat je graag toch een paar extra kilo's kwijt zou raken. De wens om dit ongewenste gewicht te verliezen blijft helaas voor veel mensen een wens. Bij Personal Body Care kan deze wens werkelijkheid worden en kun je op een verantwoorde manier afvallen. We komen dus niet aan met een extreem dieet, maar werken op een verantwoorde manier die aansluit bij jouw persoonlijke wensen. Het is uiteraard al een hele stap om de knoop door te hakken om iets aan je gewicht te doen, echter is het nog lastiger om dit ook daadwerkelijk vol te houden.

De voordelen van afvallen

Het meedragen van een aantal ongewenste kilo's kan een erg negatief effect hebben op je dagelijkse leven. Niet alleen kan dit zorgen voor een slecht zelfbeeld, maar wanneer het daadwerkelijk om overgewicht gaat kan dit ook nog eens ongezond zijn. Als jij een gezond gewicht bereikt zul je ook in je dagelijkse leven merken dat een aantal dingen beter of makkelijker gaan. Zo zul je bijvoorbeeld al merken dat de simpele dingen als traplopen en fietsen makkelijker zullen gaan. Ook loop je minder risico op ziektes aan hart en bloedvaten als je gewicht gezond is.

Verder zijn er nog verschillende algemene voordelen voor je gezondheid. Zo krijgen de gewrichten van iemand die op een gezond gewicht is minder te verduren dan die van een persoon met overgewicht. Ook verbetert je ademhaling en zul je gewoon beter in je vel zitten als je geen overgewicht hebt. De kans om diabetes te ontwikkelen wordt vele malen kleiner en er kan zelfs een verband worden gelegd tussen een gezond gewicht en een goede nachtrust. Wanneer je besluit om af te vallen kun je deze en nog vele andere voordelen verwachten.

Op een verantwoorde manier gewicht verliezen

Afvallen kan op verschillende manieren, echter zijn lang niet al deze manieren even verantwoord. Je kunt bijvoorbeeld gewicht verliezen door te beginnen met een dieet, echter wil dit lang niet altijd op de juiste manier gebeuren. Het is belangrijk dat je altijd gevarieerde voeding binnen krijgt, zodat je geen tekort krijgt aan bepaalde vitamines en mineralen. Het is daarnaast niet alleen de zaak om daadwerkelijk gewicht te verliezen, maar ook om het bereikte gewicht vast te houden.

Afvallen met hulp van Personal Body Care

Bij Personal Body Care kun je begeleiding verwachten die je niet alleen assisteert met sporten, maar ook met je voeding. Hierdoor ga je op twee verschillende manieren te werk en kun je dus een beter resultaat verwachten dan wanneer je alleen je voeding of alleen je dagelijkse beweging aanpast. Bekijk de mogelijkheden eens op de website en als je daarna nog vragen hebt kun je altijd contact met ons opnemen.

Terug naar overzicht
Personal training ervaring
Introductie Introductie
Educatie Educatie
Persoonlijk plan Persoonlijk plan
Introductie Training op locatie
Blijf up to date Updates van Facebook en Instagram
Personal Body Care - Social media
Personal Body Care - Social media

Volg jij ook al onze Facebook- & Instagram pagina? Volg ons op social media en ontvang de laatste updates van Personal Body Care gewoon op j...

Lees meer
NIEUW Personal Body Care in Venlo
NIEUW Personal Body Care in Venlo

Zaterdag 18 december is het zover, de officiële opening van onze nieuwe personal training studio in Blerick, Venlo. Een grote verhuizing en ...

Lees meer
Personal trainer - tevreden klantreacties
Personal trainer - tevreden klantreacties

Vernieuwde klantreactie pagina! Al een tijdje is Personal Body Care werkzaam als personal trainer in Venlo en omstreken. Een belangrijk onderdeel v...

Lees meer
huidplooimeter Don't wish for it, work for it! stopwatch
Terug
Route
Personal Body Care is centraal gevestigd in Blerick Venlo te Limburg. Goed bereikbaar vanuit aangrenzende regio's: Heide, Tegelen, Wielder, Boekend, Ubroek, Broek en Veegtes. Ook vanuit omgeving Baarlo, Belfeld, Steyl, Maasbree, Velden Sevenum en Grubbenvorst. Via de A73 ben je zelfs vanuit Roermond, Reuver, Horst & Venray, snel bij ons in de buurt.
> Route plannen
06-1385 0932 rick@personalbodycare.nl
Bel direct Stuur mail