Beoordeeld met 4.9/5

Privé (Kick)boksen Venlo

Kickboksen is een zeer intensieve sport waarbij je allerlei trappen, stoten en knieën leert te geven. Bij kickboks mag er alleen gebruik worden gemaakt van handen en benen. Indien je kiest voor bokslessen wordt er enkel gewerkt door middel van stoten. Hoewel de sport vaak verkeerd in beeld wordt gebracht, is (kick)boksen toch een intensieve sport die door veel mannen en vrouwen beoefend wordt. Je krijgt er namelijk een uiterst goede topconditie van en je zelfvertrouwen kan enorm groeien. Tijdens de (kick)bokstrainingen ga je allereerst de basis bewegingen leren, dit ga je uiteindelijk toepassen op een bokszak. Doordat het om persoonlijke sessies draait kan het tempo zo hoog of zo laag liggen, we kijken naar wat jij comfortabel vindt. Iedereen die op zoek is naar (kick)bokslessen in Venlo en omgeving kan van de trainingen gebruik maken, ongeacht leeftijd of geslacht.

Kickbox privéles

Naast personal training worden de (kick)boks lessen ook door Rick verzorgd. Meer dan 9 jaar heb ik gediend als marinier, in deze periode ben ik altijd actief bezig geweest met sport: 'Omdat ik graag de kennis wil overdragen aan gemotiveerde mensen ben ik begonnen met het geven van kickbox- en bokslessen in Venlo'. Doordat je les krijgt van iemand die al vele jaren actief bezig is met de sport, ben je verzekerd van kwalitatieve en leerzame lessen. Daarbij wil ik laten zien dat (kick)boksen meer is dan een vechtsport!

De voordelen van persoonlijke (kick)boksles

Bij Personal Body Care blijft het persoonlijke aspect altijd enorm belangrijk en dit wordt ook duidelijk in de (kick)bokslessen. Bij een normale sportschool ben je al snel met 10 tot 20 mensen tegelijk een (kick)boksles aan het volgen, waardoor je maar weinig persoonlijke aandacht krijgt. Doordat er bij Personal Body Care één-op-één training mogelijk is, krijg je de volledige training en begeleiding die je nodig hebt. Of je nu aan het trainen bent voor een wedstrijd of gewoonweg om fit te worden, (kick)boksen kan altijd. Hieronder staan alle voordelen nog eens op een rijtje:

  • 100% aandacht voor jou
  • Bepaal zelf het tempo
  • Iedereen kan de sport beoefenen
  • Ontwikkel een topconditie
  • Lessen van hoge kwaliteit
  • Gratis intakegesprek

Neem contact met ons op

Weet je toch nog niet zeker of (kick)boksen iets voor jou is? Vul ons contactformulier in en vraag geheel vrijblijvend een eerste intake aan. Ook kun je ons al je vragen stellen over de kickboxing in Venlo en de tarieven. We zien je graag eens langs komen bij de 'boksschool' van Personal Body Care.

Personal training studio Venlo Cardio fitness krachttraining Fitnesscentrum Blerick
Personal training ervaring
Introductie Introductie
Educatie Educatie
Persoonlijk plan Persoonlijk plan
Introductie Training op locatie
Blijf up to date Updates van Facebook en Instagram
Personal Body Care - Social media
Personal Body Care - Social media

Volg jij ook al onze Facebook- & Instagram pagina? Volg ons op social media en ontvang de laatste updates van Personal Body Care gewoon op j...

Lees meer
NIEUW Personal Body Care in Venlo
NIEUW Personal Body Care in Venlo

Zaterdag 18 december is het zover, de officiële opening van onze nieuwe personal training studio in Blerick, Venlo. Een grote verhuizing en ...

Lees meer
Personal trainer - tevreden klantreacties
Personal trainer - tevreden klantreacties

Vernieuwde klantreactie pagina! Al een tijdje is Personal Body Care werkzaam als personal trainer in Venlo en omstreken. Een belangrijk onderdeel v...

Lees meer
huidplooimeter Don't wish for it, work for it! stopwatch
Terug
Route
Personal Body Care is centraal gevestigd in Blerick Venlo te Limburg. Goed bereikbaar vanuit aangrenzende regio's: Heide, Tegelen, Wielder, Boekend, Ubroek, Broek en Veegtes. Ook vanuit omgeving Baarlo, Belfeld, Steyl, Maasbree, Velden Sevenum en Grubbenvorst. Via de A73 ben je zelfs vanuit Roermond, Reuver, Horst & Venray, snel bij ons in de buurt.
> Route plannen
06-1385 0932 rick@personalbodycare.nl
Bel direct Stuur mail