Beoordeeld met 4.9/5

Fysiotherapie Blerick, Venlo - Fysio Zuyd

Fysio Zuyd Blerick Personal Body Care is een multidisciplinaire fysiotherapiepraktijk met moderne oefenfaciliteiten binnen het beweegcentrum Personal Body Care zonder dat u hiervan lid hoeft te worden.

In onze praktijk kan iedereen terecht voor wie bewegen niet vanzelfsprekend is, of dat nu door ouderdom, een blessure, ziekte, aandoening of een bijzondere omstandigheid als zwangerschap komt. Al onze behandelmethoden zijn erop gericht uw lichamelijk functioneren te herstellen, te onderhouden of te verbeteren en zo een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van uw leven. 

 

Heb je wel eens last van stijve spieren en gewrichten? Of heb je last van lichamelijke klachten? Dan kan een bezoek aan fysiotherapie in Blerick, Venlo een goede oplossing voor jou zijn. Fysiotherapie kan in genoemde gevallen helpen om de klachten te verminderen en minder pijn te ervaren. Met fysiotherapie van Fysio Zuyd kan je snel weer je dagelijkse taken en sporten oppakken.

Over onze Fysiotherapie

Is bewegen niet vanzelfsprekend voor jou? Dan kan je terecht bij Fysio Zuyd. Of dit nu komt door ouderdom, een blessure, een aandoening of een bijzondere omstandigheid. De behandelmethoden zijn gericht op het herstellen, onderhouden en verbeteren van jouw lichamelijk functioneren. Zo kan je hier onder andere terecht met sportblessures, knieklachten, schouderklachten, rugklachten en nog veel meer.
Wanneer we de klachten hebben vastgesteld, gaat de behandeling van start. Fysio Zuyd is gespecialiseerd in verschillende soorten therapieën die bijdragen aan een effectief herstel. Zo kan je bij deze fysiotherapeut terecht voor dry needling, manuele therapie en sportfysiotherapie. Ook zijn de fysiotherapeuten van Fysio Zuyd beschikbaar voor mensen die graag advies willen om mogelijke toekomstige blessures te voorkomen. Een extra voordeel: het is niet nodig om eerst een bezoek te brengen aan de huisarts. Iedereen voor wie bewegen niet vanzelfsprekend is, kan op ieder gewenst moment zelf een afspraak maken!

Fysio in Blerick, Venlo

Fysio Zuyd is gespecialiseerd in veel verschillende klachten en doelen. Zo kan je bij ons onder andere terecht voor fysiotherapie, sportfysiotherapie, sportgerelateerde oefeningen, ergotherapie en manuele therapie.
Sport je al met Personal Body Care en loop je tijdens het fitnessen een blessure op of loop je tegen problemen aan? Dan kan je eenvoudig een bezoek brengen aan Fysio Zuyd. Ook wanneer je blessures wilt voorkomen, kan je eenvoudig een afspraak maken bij deze (sport)fysiotherapeut. Zo kan je te allen tijde met een gerust gevoel sporten.
Sport je niet met Personal Body Care? Geen probleem! Ook dan kan je een afspraak maken bij Fysio Zuyd, fysiotherapeut in Blerick, Venlo.

Behandelingen

Door de verschillende disciplines met de grootste zorg op elkaar af te stemmen, ben je bij Fysio Zuyd verzekerd van de hoogste kwaliteit zorg in de regio Blerick, Venlo. Een overzicht van de behandelingen waarvoor je terecht kunt bij Fysio Zuyd:

 • Bekkenfysiotherapie
 • Dry needling
 • Echografie
 • Ergotherapie
 • Fysiotherapie
 • Geriatriefysiotherapie
 • Kaakfysiotherapie / CFT
 • Kinderergotherapie
 • Kinderfysiotherapie
 • Mama's in wording
 • Manuele therapie
 • Oedeemtherapie
 • Oncologische therapie
 • Shockwave therapie
 • Sport
 • Sportfysiotherapie
 • Voedingsdeskundige

Daarnaast aangesloten bij de volgende netwerken:

 • Claudicatio netwerk
 • CVA netwerk
 • Parkinsonnet

Een afspraak maken met een van onze fysiotherapeuten?

Ben je op zoek naar een professionele fysiotherapeut in Blerick, Venlo en wil je graag snel en goed geholpen worden? Fysio Zuyd werkt vanuit het perspectief van de klant. Op basis van de wensen en de behoeften van de klant worden verschillende disciplines op elkaar afgestemd. Hierdoor ben je verzekerd van de beste kwaliteit fysio in Blerick, Venlo. Neem contact op via onze contactpagina, bel of mail en maak zo eenvoudig een vrijblijvende afspraak met Fysio Zuyd.

Fysio groep Zuyd Venlo

Personal training ervaring
Introductie Introductie
Educatie Educatie
Persoonlijk plan Persoonlijk plan
Introductie Training op locatie
Blijf up to date Updates van Facebook en Instagram
Personal Body Care - Social media
Personal Body Care - Social media

Volg jij ook al onze Facebook- & Instagram pagina? Volg ons op social media en ontvang de laatste updates van Personal Body Care gewoon op j...

Lees meer
NIEUW Personal Body Care in Venlo
NIEUW Personal Body Care in Venlo

Zaterdag 18 december is het zover, de officiële opening van onze nieuwe personal training studio in Blerick, Venlo. Een grote verhuizing en ...

Lees meer
Personal trainer - tevreden klantreacties
Personal trainer - tevreden klantreacties

Vernieuwde klantreactie pagina! Al een tijdje is Personal Body Care werkzaam als personal trainer in Venlo en omstreken. Een belangrijk onderdeel v...

Lees meer
huidplooimeter Don't wish for it, work for it! stopwatch
Terug
Route
Personal Body Care is centraal gevestigd in Blerick Venlo te Limburg. Goed bereikbaar vanuit aangrenzende regio's: Heide, Tegelen, Wielder, Boekend, Ubroek, Broek en Veegtes. Ook vanuit omgeving Baarlo, Belfeld, Steyl, Maasbree, Velden Sevenum en Grubbenvorst. Via de A73 ben je zelfs vanuit Roermond, Reuver, Horst & Venray, snel bij ons in de buurt.
> Route plannen
06-1385 0932 rick@personalbodycare.nl
Bel direct Stuur mail