Beoordeeld met 4.9/5

NIEUW Personal Body Care in Venlo

Zaterdag 18 december is het zover, de officiële opening van onze nieuwe personal training studio in Blerick, Venlo. Een grote verhuizing en vele voorbereidingen later openen wij zaterdag onze deuren met een open dag. 

Een knallend einde van het jaar. Personal Body Care opent een gloednieuwe zaak op een nieuwe locatie Blerick, gemeente Venlo. Dit betekent nog meer ruimte voor personal training, voedingsadvies en fitness bij jou in de buurt. 

Om jou kennis te laten maken met het nieuwe pand nodigen we je graag uit voor de officiële opening van onze personal trainingsstudio tijdens de open dag op zaterdag 18 december. Vanaf 13:00 is iedereen welkom in de nieuwe zaak en worden jullie begroet met een lekker hapje en drankje. Om dit bijzondere moment samen te vieren hebben wij natuurlijk ook een te gekke actie voor iedereen die zich deze dag inschrijft.

Wil jij werken aan jouw goede voornemens en persoonlijke doelstellingen van 2022? Die paar extra kilo's kwijtraken of juist je spiermassa opbouwen? Dan ben je bij Personal Body Care in Venlo aan het juiste adres. In het nieuwe pand is er nóg meer ruimte voor privé kickbockstraining, duo training, een-op-een training, bodybuilding en nog veel meer. Ervaar de voordelen van personal training op het gebied van sport en voeding. Maak kennis met Personal Body Care!

Opening nieuwe zaak en open dag
Datum:       Zaterdag 18 december 2021
Tijd:            13:00 tot 17:00
Adres:        Frans Erensstraat 10 - 12, 5921 VG te Blerick Venlo

Het team van Personal Body Care

Terug naar nieuwsoverzicht
Personal training ervaring
Introductie Introductie
Educatie Educatie
Persoonlijk plan Persoonlijk plan
Introductie Training op locatie
Blijf up to date Updates van Facebook en Instagram
Personal Body Care - Social media
Personal Body Care - Social media

Volg jij ook al onze Facebook- & Instagram pagina? Volg ons op social media en ontvang de laatste updates van Personal Body Care gewoon op j...

Lees meer
NIEUW Personal Body Care in Venlo
NIEUW Personal Body Care in Venlo

Zaterdag 18 december is het zover, de officiële opening van onze nieuwe personal training studio in Blerick, Venlo. Een grote verhuizing en ...

Lees meer
Personal trainer - tevreden klantreacties
Personal trainer - tevreden klantreacties

Vernieuwde klantreactie pagina! Al een tijdje is Personal Body Care werkzaam als personal trainer in Venlo en omstreken. Een belangrijk onderdeel v...

Lees meer
huidplooimeter Don't wish for it, work for it! stopwatch
Terug
Route
Personal Body Care is centraal gevestigd in Blerick Venlo te Limburg. Goed bereikbaar vanuit aangrenzende regio's: Heide, Tegelen, Wielder, Boekend, Ubroek, Broek en Veegtes. Ook vanuit omgeving Baarlo, Belfeld, Steyl, Maasbree, Velden Sevenum en Grubbenvorst. Via de A73 ben je zelfs vanuit Roermond, Reuver, Horst & Venray, snel bij ons in de buurt.
> Route plannen
06-1385 0932 rick@personalbodycare.nl
Bel direct Stuur mail