Meer content
Terug
Route
Personal Body Care is centraal gevestigd in Blerick Venlo te Limburg. Goed bereikbaar vanuit aangrenzende regio's: Heide, Tegelen, Wielder, Boekend, Ubroek, Broek en Veegtes. Ook vanuit omgeving Baarlo, Belfeld, Steyl, Maasbree, Velden Sevenum en Grubbenvorst. Via de A73 ben je zelfs vanuit Roermond, Reuver, Horst & Venray, snel bij ons in de buurt.
> Route plannen
06-1385 0932 rick@personalbodycare.nl
Beoordeeld met 4.9/5

Privacy voorwaarden & info

'Personal Body Care, training onder begeleiding en voedingsadvies' KVK 65547594, is gevestigd aan de Frans Erensstraat 10 - 12 5921 VG Blerick IN gemeente Venlo te Limburg, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens op de website personalbodycare.nl zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Je privacy is voor ons van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen als je gebruikmaakt van deze website personalbodycare.nl. Personal Body Care wil voor haar bezoekers namelijk graag aan alle verplichtingen voldoen welke voortvloeiende uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (Regulation (EU) 2016/679) en andere van toepassing zijnde privacywetgeving.

#
Klik hier, om meteen naar het 'cookie' onderdeel te gaan.
#

Persoonsgegevens die wij verwerken en opslaan zijn:

'Personal Body Care' verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze website met name als je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Enkele persoonlijke contactgegevens worden vastgelegd wanneer het contactformulier op onze website is ingevuld en ook als je een directe email verstuurt aan info@personalbodycare.nl. Deze gegevens worden vervolgens in onze eigen mailbox bewaard. Persoonlijke contactgegevens worden enkel bewaard voor het verlenen van service en in contact te treden met degene die de aanvraag heeft geplaatst. Deze door jou ingevulde contactgegevens worden verder niet gebruikt voor marketingdoeleinden.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Naam
- Adres
- (Mobiel) telefoonnummer
- E-mailadres

Wij gebruiken deze gegevens voor de volgende doeleinden:
-het verstrekken van informatie;
-het verbeteren van onze dienstverlening;
-het beantwoorden van vragen die gesteld zijn via bijvoorbeeld de website; dus om je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is;
- om aan onze verplichting te kunnen voldoen die voort kunnen komen uit eventueel afgesloten overeenkomsten voor facturering.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over minderjarigen worden verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@personalbodycare.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Verstrekking persoonsgegevens aan derden

Wij verkopen of verhandelen geen persoonsgegevens en verstrekken geen persoonsgegevens aan derden zonder jouw uitdrukkelijke toestemming daartoe. Jouw persoonsgegevens zullen uitsluitend worden gedeeld indien wij daar wettelijk toe verplicht zijn.

Geautomatiseerde besluitvorming

'Personal Body Care, training onder begeleiding en voedingsadvies' neemt geen geautomatiseerde verwerkingen ( door computerprogramma's of -systemen ) ; besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor personen, zonder dat daar een medewerker van Personalbodycare.nl tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

'Personal Body Care' bewaart persoonsgegevens van bezoekers niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor de gegevens worden verzameld.

Cookies

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies. Een cookie is een manier om een website gebruiker te herkennen aan de hand van een bestandje dat op het gebruikte apparaat geplaatst wordt. Wij gebruiken cookies om onze bezoekers te voorzien van de best mogelijke informatie. Hieronder lees je welke cookies dat zijn.

Tip

Wil je niet dat jouw gegevens opgeslagen worden middels deze cookies? Klik dan simpelweg op de knop ‘liever niet’
Als je toch op 'ja' of 'volledig' hebt geklikt en het gebruik van cookies op onze of een andere site wilt beperken of deze zelfs wilt verwijderen, kun je dit eenvoudig zelf aanpassen in je browserinstellingen. De Help-functie van de browser die je gebruikt geeft hierover meer informatie. Je kunt uiteraard ook meer informatie vinden door op internet te zoeken naar ‘cookies verwijderen’.

Wij gebruiken cookies voor de volgende doeleinden:

–  voor het functioneren van de site algemene, anonieme bezoekgegevens bijgehouden, zoals de meest opgevraagde pagina’s. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren;
–  voor het analyseren van het website gebruik, voorbeeld hoeveel bezoekers er op onze site komen en hoe zij onze site gebruiken;
-  om bij te houden dat je op onze site bent geweest, welke pagina’s je hebt bezocht en op welke links je hebt geklikt.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Het doel hierbij is: door deze statistieken software weten we hoe je op de website gekomen bent en hoe je de website gebruikt. Een analyse van de statistieken wordt gebruikt om de website periodiek te verbeteren, zodat jij de best mogelijke website ervaat. Deze cookie van Google wordt maximaal 26 maanden bewaard & tot slot zijn alle IP-adressen van gemeten verkeer bij ons geanonimiseerd, hierdoor is een ipadres inherent niet meer naar jou als website bezoeker te herleiden.

Facebook

Ten 1ste een mededeling t.a.v. Facebook; deze website is op geen enkele manier onderdeel van Facebook.com. Bovendien wordt deze site NIET onderschreven door Facebook op enigerlei wijze.
Wel maken wij gebruik van de hieronder beschreven diensten van Facebook Ireland Limited ("Facebook").
Via de Facebook Pixel zijn wij zelf niet in staat om je persoonlijke gegevens in te zien als individu. Door de pixel krijgen wij inzicht in hoe onze website wordt bezocht door de Facebook analytics. Daarnaast zijn wij in staat om doelgerichte advertenties te sturen aan de bezoekers van onze website als anonieme groep.
Houd er rekening mee dat dit ook verwerking kan inhouden door Facebook Inc. gevestigd in de VS. Er bestaat geen besluit van de EU-Commissie inzake adequaatheid voor de VS. In dit geval zal Facebook gebruikmaken van de door de EU-Commissie goedgekeurde modelcontractbepalingen, die een passende garantie vormen in de zin van art. 46 lid 2 letter c AVG (GDPR) voor de doorgifte naar derde landen.
Aanvullende info ( + instellings opties om je privacy daar verder te beschermen ) over verdere verwerking en het gebruik van jouw gegevens door Facebook, vind je hier facebook.com/privacy/explanation ( tekst kopieren en in browser plakken ).
Wij gebruiken de Facebook-pixel op basis van je toestemming (art. 6 lid 1 letter a AVG (GDPR). Je  kunt je toestemming overigens op elk moment intrekken via de cookie instellingen van deze website in je browser.  De cookie van Facebook, deelt geen informatie met derden en wordt maximaal 2 jaar bewaard.

Cookie wijzigingen

We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen in ons cookiebeleid. Hou daarom deze pagina regelmatig in de gaten.

Dringend advies:
Mocht je ondanks al het voorafgaande toch niet akkoord gaan met ons cookie beleid, dan verzoeken wij je geen gebruik meer te maken van onze website en de website nu te verlaten.

Je rechten

Je hebt altijd recht op inzage in de persoonsgegevens die wij van je bewaren. Als deze gegevens onjuist mochten zijn kunt je ons helpen deze te corrigeren. Ook heb je het recht ons te vragen je persoonsgegevens te verwijderen of om uw persoonsgegevens op een gegevensdrager aan je ter beschikking te stellen.  Verzoeken daartoe worden altijd gehonoreerd. Je kunt genoemde rechten uitoefenen door een email te sturen naar onze privacy verantwoordelijke ( zie contactinfo onderaan deze pagina ).

Beveiliging

Wij treffen vanwege de aard van onze dienstverlening en het vertrouwen dat je in ons moet kunnen stellen, rekening houdend met de stand van de techniek de uitvoeringskosten, passende technische en organisatorische maatregelen om te waarborgen dat de verwerking van persoonsgegevens plaatsvindt in overeenstemming AVG.

Websites van derden

Op enkele pagina's binnen onze website tref je ook links aan naar websites van andere partijen. Hoewel wij deze relaties met zorg selecteren en monitoren, zijn wij niet verantwoordelijk voor de verwerking van je gegevens via deze websites. Deze privacyverklaring is daarop dan ook niet van toepassing.

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Op grond van de privacywet heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens. Zoek via Google bijvoorbeeld naar "contact Autoriteit Persoonsgegevens."

Aanpassingen

Personal Body Care behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring zonder enig verder benodigde inkennisstelling. Als je veel belang hecht aan de inhoud van deze pagina is ons advies dan ook om deze pagina regelmatig in de gaten te houden.

Contact / vragen?

Contactpersoon privacyzaken
Personal Body Care
T.a.v. Privacy verantwoordelijke
Frans Erensstraat 10 - 12
5921 VG Blerick Venlo
Limburg, Nederland

E: info@personalbodycare.nl

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 28-07-2022

Introductie Introductie
Educatie Educatie
Persoonlijk plan Persoonlijk plan
Introductie Training op locatie
Blijf up to date Updates van Facebook en Instagram
Personal Body Care - Social media

Volg jij ook al onze Facebook- & Instagram pagina? Volg ons op social media en ontvang de laatste updates van Personal Body Care gewoon op j...

Lees meer
NIEUW Personal Body Care in Venlo

Zaterdag 18 december is het zover, de officiële opening van onze nieuwe personal training studio in Blerick, Venlo. Een grote verhuizing en ...

Lees meer
Personal trainer - tevreden klantreacties

Vernieuwde klantreactie pagina! Al een tijdje is Personal Body Care werkzaam als personal trainer in Venlo en omstreken. Een belangrijk onderdeel v...

Lees meer
huidplooimeter Don't wish for it, work for it! stopwatch
Bel direct Stuur mail