Beoordeeld met 4.9/5

Voor- en nafoto's

Good results are made by us!

Personal training, coaching en voedingsbegeleiding. Proud coach @erikdeheus


Erik over ons:

" In 8 weken tijd een mooi resultaat geboekt. De trainingen zijn altijd afwisselend waar door het geen sleur is.. het voedingsschema was ook een fijne houvast. "

9 weken tussen beide foto's

Smallere taille, vollere borst en het gewicht is maar minimaal gezakt terwijl het vet percentage wel drastisch gezakt is. 💪💪


Joris over ons:

" Super begeleiding van Sten en Rick met het voedingsschema en de trainingen! Iedere zaterdagochtend volop gas geven en weer met een voldaan gevoel het weekend in! "

Laat de zomer maar beginnen!

Sinds 3 januari bezig met een op maat gemaakt voedingsplan in combinatie met hard trainen. De resultaten spreken voor zich.


Wiesje over ons:

" Super goede trainingen afgelopen maand gehad van Rick. Afwisselende oefeningen, gedegen begeleiding, voor mij grensverleggend en voel meteen resultaat. "

Tussen deze progressie foto zit 5 maanden verschil.

Van helemaal niets doen en een heel ongezond eetpatroon. Naar 2 keer in de week kei hard trainen en een voedingsplan op maat. Discipline en wilskracht is de basis in alles.💪💪


Dave over ons:

" Al een half jaar Rick als personal trainer en met een zeer goed resultaat. Buiten dat hij mij telkens weet weet te motiveren, is hij ook nog eens heel flexibel. Heeft voor mij een gevarieerd voedingsschema gemaakt waarbij hij ook rekening met houdt met wat ik graag eet. Een goede afstemming onderling zorgt ervoor dat ik het ook volhoudt en gemotiveerd blijf. "

‘Slechts’ 2 maandjes bezig.

2x PT en een persoonlijk voedingsschema op maat! Al een groot verschil in omvang/cm zichtbaar. Vetpercentage flink ⬇️ en de spiermassa gaat goed ⬆️ ‼️ Keep on going Selina


Selina over ons:

" Train nu een dikke twee maanden bij Sten en Rick en ga iedere week met veel plezier. Het voedingsschema dat ze voor me hebebn gemaakt past perfect bij m’n wensen en zie het niet als een dieet maar als een perfect eetpatroon. Sten is altijd positief en weet je goed te motiveren je kan meer dan dan je denkt. Ik raad iedereen Rick en Sten aan als PT's. Beiden zijn motiverende trainers die weten waar ze over praten en je positief je doel laten halen. "

100% discipline en inzet hebben nu al super resultaten opgeleverd!

Donny is 6 weken bezig nu met Personal Training in combinatie met een voedingsschema dat precies op hem is afgestemd.


Donny over ons:

" Thanks Sten, op 'n 2 maanden al bijna 9 kg afgevallen & flink in vetpercentage gedaald + spiermassa opgebouwd. "

Mark kwam ruim een jaar geleden bij mij trainen met een leeftijd van bijna 40 jaar.

Hij trainde zijn hele leven al kei hard en toch kwam hij aan in vetpercentage oplopend tot 97 kg. Nu ruim een jaar later heeft hij door verbetering in training en correct leren eten een mooi afgetraind lichaam gecreëerd.


Mark over ons:

" Het laatste zetje in de rug ... Altijd veel gesport en tot voor twee jaar nooit echt op mijn voedingspatroon hoeven te letten ...maar ja de 40 komt in zicht en daarmee ook de vetrandjes .Ik heb lang gedacht harder trainen gaat vanzelf wel weg , helaas ...ik train nu een keer in de week bij Rick en vier keer voor mezelf , dat is veel maar dat deed ik dus altijd al ...het verschil nu is dus het voedingsschema van Rick en de resultaten zijn goed zichtbaar .Rick zorgt voor de juiste motivatie en houdt je scherp , net dat beetje extra om net even wat extra resultaat te boeken ...fijne gozer is 't en ik kan hem iedereen aanraden! "

Summer bodies are made in winter!


Pem over ons:

" Wanneer je gedemotiveerd raakt omdat je denkt dat je geen progressie boekt en dan toch even foto's maakt... Thanks for coaching Rick @personalbodycare "

Zeer snel resultaat geboekt: al in 3 maanden!


Bennie over ons:

" Na 3 maanden verder gekomen dan gedacht! 16,5 kg verloren en dat met 3 cheatdays😅 Thanks Rick Cuijpers! "

NEVER GIVE UP

Daar is deze foto wel het bewijs van


Michael over ons:

" Momenteel 13 kg aan vet kwijt. Laat de zomer maar komen💪 "

Metamorfose monday!!

Wat een top resultaat heeft Nancy hier neer gezet. Stap voor stap zijn we hier naartoe gaan werken, ze wilde de beste versie van zichzelf creëren, om dit uiteindelijk vast te leggen middels een foto shoot. Mega proud 👌👌👌 als trainer.


Nancy over ons:

" Zeer tevreden en geef P.B.C dan ook het maximaal aantal ***** Enkele kenmerken die Rick typeren * Kennis en kunde * Gedreven * Consentieus * Empathisch * Goed voorbeeld (doet volgen) Dit maakt Personal Body Care een échte aanrader. Rick ga zo door💪 "

Roy is een trouwe klant die 2 keer per week traint bij mij

I.c.m. een op maat gemaakt voedingsplan en een flinke portie doorzettingsvermogen:


Roy over ons:

" In iets meer dan een jaar een top shape gezet. And more is coming .💪💪 "

Slechts 3 maanden bezig

Personal training in combinatie met voedingsbegeleiding en een wereld van verschil, nu al!!


Klant over ons:

" Meer dan 10kg kwijt, in vetpercentage flink gedaald en de spiermassa wordt merkbaar opgebouwd. Kei hard door voor nóg meer resultaten. "

Als PT moet je uiteraard weten waar je over praat en een voorbeeld stellen.


Hier zie je dan ook mijn eigen progressie door de jaren heen.

Meer reviews lezen?
Bekijk hier onze reviews
Personal training ervaring
Introductie Introductie
Educatie Educatie
Persoonlijk plan Persoonlijk plan
Introductie Training op locatie
Blijf up to date Updates van Facebook en Instagram
Personal Body Care - Social media
Personal Body Care - Social media

Volg jij ook al onze Facebook- & Instagram pagina? Volg ons op social media en ontvang de laatste updates van Personal Body Care gewoon op j...

Lees meer
NIEUW Personal Body Care in Venlo
NIEUW Personal Body Care in Venlo

Zaterdag 18 december is het zover, de officiële opening van onze nieuwe personal training studio in Blerick, Venlo. Een grote verhuizing en ...

Lees meer
Personal trainer - tevreden klantreacties
Personal trainer - tevreden klantreacties

Vernieuwde klantreactie pagina! Al een tijdje is Personal Body Care werkzaam als personal trainer in Venlo en omstreken. Een belangrijk onderdeel v...

Lees meer
huidplooimeter Don't wish for it, work for it! stopwatch
Terug
Route
Personal Body Care is centraal gevestigd in Blerick Venlo te Limburg. Goed bereikbaar vanuit aangrenzende regio's: Heide, Tegelen, Wielder, Boekend, Ubroek, Broek en Veegtes. Ook vanuit omgeving Baarlo, Belfeld, Steyl, Maasbree, Velden Sevenum en Grubbenvorst. Via de A73 ben je zelfs vanuit Roermond, Reuver, Horst & Venray, snel bij ons in de buurt.
> Route plannen
06-1385 0932 rick@personalbodycare.nl
Bel direct Stuur mail