Meer content
Terug
Route
Personal Body Care is centraal gevestigd in Blerick Venlo te Limburg. Goed bereikbaar vanuit aangrenzende regio's: Heide, Tegelen, Wielder, Boekend, Ubroek, Broek en Veegtes. Ook vanuit omgeving Baarlo, Belfeld, Steyl, Maasbree, Velden Sevenum en Grubbenvorst. Via de A73 ben je zelfs vanuit Roermond, Reuver, Horst & Venray, snel bij ons in de buurt.
> Route plannen
06-1385 0932 rick@personalbodycare.nl
Beoordeeld met 4.9/5

Rick Cuijpers | Personal Trainer & Voedingsadviseur Venlo

Van kleins af aan zit ik al boordevol veerkracht en doorzettingsvermogen. Dag in, dag uit was ik bezig met een gezonde levensstijl, zowel mentaal als fysiek. Op mijn 17e ben ik in dienst gegaan bij het Korps Mariniers, in deze tijd heb ik veel van de wereld gezien en ben ik onder andere op uitzending geweest in Irak en twee keer in Afghanistan. Daarnaast heb ik meerdere zware beproevingen gehad, zowel jungle-, koudweer-, en bergtrainingen. Hieruit blijkt dat ik als geen ander weet hoe je moet doorzetten en je doelen kunt bereiken. Tijdens mijn 9 dienstjaren stond sporten altijd op nummer #1. Om van deze gedrevenheid mijn werk te maken, heb ik besloten om het roer om te gooien en te gaan werken als personal trainer in Venlo.

Naast fitness heb ik mij de afgelopen jaren ook bezig gehouden met de vechtsporten kickboks en boksen. Ik heb meerdere wedstrijden gedraaid én met succes. Uiteindelijk werden mijn sportinteresses steeds meer uiteenlopend, wat tenslotte resulteerde in fitness en sport op hoog niveau.

Gediplomeerde fitness trainer

Met trots heb ik meerdere fitnesstrainerdiploma's behaald. Daarnaast blijf ik mijn kennis verder ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen. Daardoor weet ik naast sport en beweging ook alle ins en outs over voeding. Sporten draait niet alleen om afvallen of fit worden, maar om het totaalplaatje waardoor je je goed gaat voelen!

Helaas weten vele niet waar ze moeten beginnen om dit doel te bereiken, waardoor sporten vaak op een onjuiste manier gebeurt. Voor degene die zich niet fit voelen, die wat extra hulp kunnen gebruik of hun levensstijl willen aanpakken, ben ik er als personal trainer. Samen maken we je dromen werkelijkheid en sleep ik je er doorheen waar nodig is.

In 2017 heb ik besloten om mij te gaan richten op het totaal plaatje, namelijk een gezonde geest in een fit lichaam. Met dit concept is er ruimte voor (individuele) begeleiding, voedingsadvies en ontspanning in één ruimte. Hiermee laten wij Venlo kennis maken met een andere manier van een gezonde levensstijl anno nu.

Wil je samen met mij je doel bereiken? Dan wordt dit het moment om te starten! Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

Introductie Introductie
Educatie Educatie
Persoonlijk plan Persoonlijk plan
Introductie Training op locatie
Blijf up to date Updates van Facebook en Instagram
NIEUW Personal Body Care in Venlo

Zaterdag 11 Januari is het zover, de officiële opening van onze nieuwe personal training studio in Venlo. Een grote verhuizing en vele voorbereid...

Lees meer
Personal trainer - tevreden klantreacties

Vernieuwde klantreactie pagina! Al een tijdje is Personal Body Care werkzaam als personal trainer in Venlo en omstreken. Een belangrijk onderdeel v...

Lees meer
De nieuwe website staat live

Het is zover! De website van Personal Body Care staat online. Afgelopen weken zijn we druk bezig geweest om alle puntjes op de 'i' te zetten. ...

Lees meer
huidplooimeter Don't wish for it, work for it! stopwatch
Bel direct Stuur mail