Meer content
Terug
06-1385 0932 rick@personalbodycare.nl

Luxe zonnebank Venlo

Direct zonnen wanneer het jou uitkomt? Bij Sun Care Venlo kun je 7 dagen per week veilig en verantwoord zonnen zonder afspraak. Onze eigentijdse zonnestudio heeft een luxe inrichting, hypermoderne zonnebanken en een ontspannen sfeer. Hier ben je aan het juiste adres voor ontspanning van lichaam en geest! Wij werken samen met het bekende zonnebankmerk Ergoline en streven samen naar een comfortabele zonervaring voor iedereen. Kom het zelf ervaren bij Sun Care, een plek waar je helemaal tot jezelf kunt komen!

Veilig zonnen onder de Ergoline zonnebanken

Wij beschikken over 5 luxe zonnebanken van Ergoline die een uiterst goed bruiningsresultaat leveren. Ergoline is één van het meeste geliefde zonnebankmerk over de gehele wereld. Het is niet voor niets al méér dan 30 jaar de nummer #1 onder de zonnebanken. Met het moderne design, de nieuwste UV-technologieën en diverse luxe functies behoren deze zonnebanken dus absoluut tot de top.

Ervaar zelf het luxe zonproces van Ergoline bij Sun Care Venlo. Onze zonnebanken worden geheel hygiënisch onderhouden en de lampen worden regelmatig vernieuwd. Daarnaast werken wij uitsluitend met opgeleid personeel die je altijd van het juiste advies kunnen voorzien. Zonnen bij Sun Care gebeurt namelijk alleen op een verantwoorde wijze.

Nieuw: Prestige 1600 | Ergoline

Sun Care is de eerste zonnestudio in Venlo die beschikt over de nieuwste zonnebank: Prestige 1600. Dit nieuwe model is nog doordachter en beter dan zijn voorgangers. Met de nieuwe Hybrid Performance en Beauty Light LED techniek is een uniek zonresultaat mogelijk, wat nog nooit eerder heeft bestaan. De nieuwste technologieën zorgen voor een ongekend mooi en diep bruiningsresultaat en tegelijkertijd dé ideale huidverzorging.

Nieuw van de Prestige 1600 is de Personal Sunstyle, hierdoor kun je je eigen gewenste lampenkleur uitkiezen. Handige toetsen voor ventilatie, gezichts- en schouderbruining, waterdamp en Bluetooth verbinding zijn ook terug te vinden op de allernieuwste zonnebank van Ergoline.

Zonnebanken in dé zonnestudio van Venlo

Your browser does not support the video tag. Hoewel de meningen over zonnen nogal verschillen, weten we allemaal zeker dat zon goed voor ons is. Het zorgt namelijk voor de aanmaak van vitamine D, een essentieel ingrediënt voor ons lichaam. In de periodes wanneer de zonnestralen niet doorkomen of tijdens de donkere maanden, is een zonnebank aan te raden. Een zonnebank is echter de perfect manier om je huid toch van voldoende zonlicht te voorzien. Hierdoor krijgt je lichaam de juiste vitamine D boost en de doorbloeding wordt gestimuleerd. Ook helpt zonnebanken bij stressvolle en vermoeiende periodes. Het is bovendien belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en met mate zonnebanken helpt je daarbij. 

 

Zie ook onze Sun Care zonnestudio website

Suncare zonnestudio Venlo

 

Introductie Introductie
Educatie Educatie
Persoonlijk plan Persoonlijk plan
Introductie Training op locatie
Personal trainer - tevreden klantreacties

Vernieuwde klantreactie pagina! Al een tijdje is Personal Body Care werkzaam als personal trainer in Venlo en omstreken. Een belangrijk onderdeel v...

Lees meer
De nieuwe website staat live

Het is zover! De website van Personal Body Care staat online. Afgelopen weken zijn we druk bezig geweest om alle puntjes op de 'i' te zetten. ...

Lees meer
Nieuw: Prestige 1600

Met trots mogen wij mededelen dat wij vanaf nu beschikken over de allernieuwste zonnebank van Ergoline: de Prestige 1600! Dit topmodel is de meest lux...

Lees meer
huidplooimeter Don't wish for it, work for it! stopwatch